23.05 ПЛОВДИВ - Събор на Соц Автомобили

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

23.05 ПЛОВДИВ - Събор на Соц Автомобили

Мнение от Tano » 25 Май 2004, 13:19

На тази дата се проведе мисля че първия Събор на Соц автомобили, организиран от колегите от Автоклубовете на Лада, Шкода, Москвич, Трабант, Вартбург. Ние с Chico решихме да отидем, все пак сме и автоентусиасти, тъй като един наш приятел с 5-ца :twisted: (2105) искаше да ходи. Тръгвайки от Метро-то на Горубляне развяхме :bgflag: , поради което макар никой да не ни познаваше ни удостоиха да водим колоната (3 Лади и една Шкода) по магистралата. Стигнахме полигона, където беше организиран събора (оказа се че е същия където е била сбирката на sparco и Babuna). Пловдивчани вече ни чакаха, заедно с няколко варненски шкоди. Пристигаха постоянно и нови ентусиасти, пловдивчани главно. Една софииска лада, и една пловдивска шкода въртяха малко, доста добре за лада и шкода. Забавно беше, пичовете бяха веселяци, като имаше и доста добре направени от пловдивските колеги. Както и да е, в един прекрасен момент аз спрях да се чудя дали все пак е било яко, защото на входа на паркинга се появи КОЛАТА - :bowdown: :bowdown: :bowdown: 532 :bowdown: :bowdown: :bowdown: на Пловдив склад. НЯМА ТАКЪВ автомобил. Аз открих колата на Сърцето си. Поседя малко, колкото да предизвика огромна благородна завист в мен, към пича който я караше. Тръгвайки показа какво е 6 в РЕДИЦА ПОВЕР, като ако не се осветило филмчето ще видите и вие, остави и една перфектна окръжност, а за звука няма да коментирам, още е в ушите ми. Както и да е, поседяхме още малко, останалите тръгнаха към Бачковския манастир, ние поради финансова невъзможност си тръгнахме към София. По пътя на връщане, отново :bgflag: като бипкахме (бипката на лада-та е много изродска) на всеки който ни подминаваше или ние подминавахме. Настигаме една Лада с 4-ма дядовци и една баба и подминавайки ги им бипкаме, мислейки че даже няма да ни погледнат, обаче в следващия момент виждам че от огледалцето виси :bgflag: и 5-мата се ухилиха и ни замахаха. Стигнахме до София, бидейки атракцията на Магистралата. :bowdown: на момчетата които организираха това нещо, колкото и да беше слабо като участие (общо към 30 коли, като 20 бяха пловдивчани). Евала и на пловдивчани, които показаха че са истински автоентусиасти, защото ладите им бяха страшни. За Бялата магия няма да коментирам, който я е виждал или чувал, ще знае за какво иде реч.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 25 Май 2004, 15:01

АААнтачкааа.Праите си сбирки на полигончето.В НЕДЕЛЯ :!: Брех пак спах в нас :oops:
Пък 532 е :roll: Тея абитюрентки дали им се отпушиха ошичките :?: А рокличките дали спряха да миришат :dunno:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Май 2004, 0:20

супер е било...ама що не споменахте двата москвича ве???
ладата която е правила изпълнения е една синя.доста добре направена.пипана където трябва :!: :twisted:
след като сте си тръгнали имало яко фън с синята лада и някаква друга.препускали от един светофар до друг а москвичите след тях/пък може и да са се изстреляли напреде :twisted: :shock: :wink: :lol: /абе весело е било.седнали на заведение.приказвали пиели.абе яко.мене ме е яд че не отидох...и стикер на клуб моско щях да взема оттам...ама по-нататък :D а и има снимка на синята лада с километраж показващ 160км/ч. а оборотите доколкото видях са далеч от ред-лайн-а.... :twisted: ....явно много върви :shock: :shock: .аз съм си голям фен на руските коли и главно москвич и след време/като дойде книжката/ще се появя с един звяр...собствено подготвен.абе много събори,много нещо.
П.П: какъв скоростен лост се е размахвал от вашата лада май???и се разносила мълва че се изсипал гиър бокса :lol: :lol: :lol: :lol: голям фън е било :D
Изображение
8.32

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 26 Май 2004, 1:09

Аз по принцип се кефя много на соц. машини. Причината е съгурно защото тука няма много такива, но както и да е, харесват ми. Сигурно ще си купя една Лада като се върна в БГ за по продължително. Може всичко живо да ми се смее, но аз ще и се кефя.

А за 5цата като каза, и на мене сега ми е супер готино защото си спомням като се въртяхме с 535и Е28цата на един приятел. Такава кола бих си купил само заради звука!!! Просто е неописуем.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 29 Май 2004, 13:24

Айде и малко снимки от мероприятието и пътя дотам:

http://hardwarebg.com/alex/lada/meeting/

532 в действие:

http://bubu.to/Eack/Cars/Sre6ta%20na%20kluba/DMC_0014.AVI

И още снимки:
http://bubu.to/Eack/Cars/Sre6ta%20na%20kluba/
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 29 Май 2004, 13:43

Лудницаааа :twisted:
what a helluva ride

Назад към Страхотни истории