GIORCETO: ... айде да оставя малко и за абитуриентите :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
GIORCETO: ... айде да оставя малко и за абитуриентите :)
е да си кажа и аз щом си рекъл ...
Както знаете мене Василен ме вози на бала .. и всикчо започна малко след като бяхме напуснали Надежда Сити ... караме ние от сточна гара в посока Слатина .. и на светофара едно Ауди А6 с неясен в началото мотор .. се "пънеше" при което Василен реши да покаже кой какво може ... и съответно търсехме Ауди-то .. в огледалата за обратно виждане
... от там пристигнахме на първия сборен пункт .. където малко по късно дойде и "големия батко" 745 02' ... и така решихме да направиме колона от БМВ-та .. но се оказа, че шофьора на 7-цата е не толкова склонен към каране в колона и упроверга твърдението че тази лимузина е "тромава" .. и напредна в колона .. Василен обаче се беше отдал на една друга страст .. наречена "с вратите напред"
... и в момента в който се зададе завой .. само го чувах как самодоволно повтаряше "Завойче, завойчееее " при което .. наблюдавах гореспоментато явление ... и така .. след това в двора на училището имаше мини събор .. като смело мога да твърдя, че БМВ беше доминиращата марка ... както вече споменаха в една друга тема .. докато ние тренирахме броенето от 1 до 12
.. Василен, Пенчев и комания се бяха заели с пропагандиране на клуба ... и така ние се надивяхме в училището .. и от там тръгнахме в "колона" към ресторанта ... отново се нареди колона в реда Василен, Пенчев и Гиорцето ... при което всеки светофар беше нова "старт" финална отсечка за БМВ тийм-а ... след пристигане пред ресторанта .. Пенчев реши да покаже, че наистина тези гуме "вече не му трябват"
и направ един добър бърн аут ... и от там ... след като влязохме в ресторанта .. доста неща ми се губят
П.С. айде другите балуващи разкажете как сте прекарали, и как са ви прекарали
Както знаете мене Василен ме вози на бала .. и всикчо започна малко след като бяхме напуснали Надежда Сити ... караме ние от сточна гара в посока Слатина .. и на светофара едно Ауди А6 с неясен в началото мотор .. се "пънеше" при което Василен реши да покаже кой какво може ... и съответно търсехме Ауди-то .. в огледалата за обратно виждане

П.С. айде другите балуващи разкажете как сте прекарали, и как са ви прекарали

R.I.P Landikar
Тц тц тц...........
много съжалявам, че не можах да снимам как на всяко кръстовище от полигона до Новотела се забелязваха 2-3 а понякога и 4 двойни следи със сходна траектория, завършващи с красиво преплитане и достигащи дължина на места до 30-40 м. Водена колоната от 532-ката на Иван и следвана плътно от 335-то на Жоро и HondaKiller-a на Маврената. Останалите следи нямам представа на кой бяха поради простата причина, че имах удоволствието се забъркам в най-зверското преследване с BMW-та правено някога в Пловдив, със SupportCar-a 318 без i и точно след 2 кръстовища бях на опашката на колоната от 10-тина BMW-ta. За облачетата на всяко кръстовище със странен аромат на гума няма да обяснявам
Надявам се Спарко и Бабуна да са останали доволни от цялата тази дъндания въпреки малкия технически проблем, който получихме точно пред хотела
много съжалявам, че не можах да снимам как на всяко кръстовище от полигона до Новотела се забелязваха 2-3 а понякога и 4 двойни следи със сходна траектория, завършващи с красиво преплитане и достигащи дължина на места до 30-40 м. Водена колоната от 532-ката на Иван и следвана плътно от 335-то на Жоро и HondaKiller-a на Маврената. Останалите следи нямам представа на кой бяха поради простата причина, че имах удоволствието се забъркам в най-зверското преследване с BMW-та правено някога в Пловдив, със SupportCar-a 318 без i и точно след 2 кръстовища бях на опашката на колоната от 10-тина BMW-ta. За облачетата на всяко кръстовище със странен аромат на гума няма да обяснявам

Надявам се Спарко и Бабуна да са останали доволни от цялата тази дъндания въпреки малкия технически проблем, който получихме точно пред хотела

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Gorby написа:....Надявам се Спарко и Бабуна да са останали доволни от цялата тази дъндания въпреки малкия технически проблем, който получихме точно пред хотела
Незнам, ама отстрани постоянно се чуваше от разни мадами - "Лелееее и аз така искам догодина на моя бал.... Това не е истина... Това е лудница.... и т.н.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
!!Asen_X написа:Dimitar написа:Незнам, ама отстрани постоянно се чуваше от разни мадами - "Лелееее и аз така искам догодина на моя бал.... Това не е истина... Това е лудница.... и т.н.![]()
Дай им телефона ми ....ще ги возя![]()
![]()
:mha:
Никой не се и съмнява за теб

R.I.P Landikar
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ехххх, кога ли и аз ще туря един Биг Сикс и да возя мадами по баловете.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Радвам се че поне вие момчета сте доволни от баловете си , моя беше от тъп по тъп ресторанта 11 часа вечерта беше опразнен, нямаше никои в него освен 2-3 даскалици :x музиката беше от апсулвенската на баба ми,а ДиДжея беше жена набор на маика ми. Пиенето беше Водка Ахелои 5 литра -5 лева, 1 литър вино на 4ма. Не ни пускаха след 2 часа да си влезем в стаите и за цялата тая тъпня аз дадох 120 лева , без да ви споменавам какви панаири ставаха, че искаше някакъв дядка да ме бие ............... 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Днес един приятел имаше бал .. и го караха с 740iL .. обаче момчето е карък и 7-цата дойде със спукана задна дясна гума ... не искам да ви обяснявам как се сменя гумата на тази "кола" .... имах щастието да разгледам отблизо тази красавица ... 

R.I.P Landikar
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
До преди малко бях на изпращане на чобаните от моето училище.
Наблюденията са ми че всяка втора кола е БМВ
Шоуто настана когато от далечината видях някакви пушеци, и си викам-тука някой прави бурнаут
, да ама след малко се задава една 124-ка кабрио Лоринзер! и дими яко от под капака, абитуриентката бързо изкочи, преби се щото се спъна в роклята а оня отпраши :mha: Толкова не се бях смял никога
Повече да не ми ги хвали никой тея коли.
Също интересно беше като спря новата шестица кабрио, поразгледах я. Много добра кола!
Наблюденията са ми че всяка втора кола е БМВ

Шоуто настана когато от далечината видях някакви пушеци, и си викам-тука някой прави бурнаут

Повече да не ми ги хвали никой тея коли.
Също интересно беше като спря новата шестица кабрио, поразгледах я. Много добра кола!
- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
еее баварията си е гъзария - а тжа 4е абитуриентките са офци си е техем проблем 

*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***

- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
а па те тва животно ми беше на мене возилото: http://tues.centrum-group.net/public/Mo ... C02415.JPG

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
MadShofer написа:а па те тва животно ми беше на мене возилото:
Еиииии това беше страхотно камионче, ах как се кефех на сирената му!
Поздрави за страхотния избор

May the BMW force be with you!
- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
Vasilen написа:MadShofer написа:а па те тва животно ми беше на мене возилото:
Поздрави за страхотния избор
благодаря

повечето бяха дупета, ама мисля че аз бях най-ГОЛЯМОТО (като габарити поне

След изпълненията по абитуриентските с "Бялата" се чуха много коментари от разни индивиди, но най-сладкия беше направен от едни момчета италианци (по непотвърдена информация). Коментара е бил следния: "Едно старо М5 с лента и вътре едно момче, тука не (посочвайки главата), стои на място а гумите въртят."
Стоплиха ми сърцето въпреки, че не са разбрали каква е точно колата. Начина по, който го казват обаче е готин.
Стоплиха ми сърцето въпреки, че не са разбрали каква е точно колата. Начина по, който го казват обаче е готин.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2