ЗА TURBO MANIAKA

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

ЗА TURBO MANIAKA

Мнение от RAFF » 24 Окт 2002, 14:19

МОЖЕШ ЛИ ДА КАЖЕШ НЕЩО ЗА NISSANA КОЙТО ЩЕЛИ СТЕ ДА КАРАТЕ НА RACINGA ТУК В БУРГАС ДА СЕ ДЪРПА С SUBARUTO И КОГА ЩЕ Е ТОВА

младши ентусиаст
Аватар

отг::ЗА TURBO MANIAKA

Мнение от kelesha » 24 Окт 2002, 18:24

Значи първо не е НИСАН а DODGE STEALTH TWIN TURBO.И к'во мога да ти кажа за него освен че тука при нас няма кой да го дръпне(като трябва да отбележа че най-яката кола с която се е дърпал е ML55AMG т.е не се е дърпал с кои знае к'ви коли). Преди седмица някъде уговорихме гонка с едно гъзе с Е46 М3 на магистралата но като отидохме там оня(с БМВ-то) каза че не искал да се дърпат от място щото забележи "на първа и на втора нещо му тракала колата-не била добре" и искаше да се дърпат с летящ старт от втора нагоре но момчето със СТЕЛТА се отказа щото щяха да слагат доста пари пък и никога не беше пробвал този вариант.С две думи нищо не стана. А в Бургас мислехме да идваме пак тази седмица но май няма да стане. Що не вземете този път вие да дойдете,пък следващия ще дойдем пак ние?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Окт 2002, 21:07

Елате до Русе ..
---------------------------------------------
You don't need eyes to see, you need vision!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 24 Окт 2002, 21:20

Абе и аз исках да дойдем ама няма кой да ми се върже на акъла. Много искам да видя рендето на КАМИКАДЗЕ на живо. А пък и с тези данни които всички знаем напраооо ша е смърт. Не съм сигурен ама аз май съм го виждал във ВАРНА но като беше черно. Отзад не пишеше ли 318 ? Още веднъж ще отбележа че не съм сигурен дали е бил той, видях го в движение и беше отдавна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 25 Окт 2002, 8:29

грешката е моя . точно за stealt-а става дума , nissana беше от друг град. пиши ако ще идвате.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 25 Окт 2002, 9:51

О.К.

Назад към Страхотни истории