Нормален ли съм :) ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Нормален ли съм :) ?
Не знам какво ми става напоследък бе хора. Не мога да крам нормално
1ва 2ра 4та и така цял ден
. Колкото повече, толкова повече. Звука на двигателя на 3та на 100км/ч е подлудяващ. Ако бъдещето е в електрическите автомобили, цялото това удоволствие ще изчезне за съжаление. Накрая видях една площадка за обръщане на тролеи... и ми се зави свят от въртене
Много е яко да направиш,нещо което си гледал само на клипове
Оказа се по-лесно от колкото си мислех. Газ, counterseer и още газзззз, после на обратно, луда работа. Добре, че беше леко песъчливо, че щях да оставя 20-30 лева на асфалта. Най-накрая щях да гушна електрическия стълб по средата и реших, че е време да прекратя
За капак на всичко ми светна INSPECTION. Предполагам, че всичко е защото имам колата от скоро и още не съм си я взел в София... От време на време се притеснявам за себе си
. Абе вие правите ли такива дивотии? Задното просто те принуждава да полудяваш
БМВ си е невероятната кола за забавление, едни от малкото, които продължават да правят RWD
Мога само да кажа на хората, които карат коли с предно, че не знаят какво изпускат
Намере си от някъде и гледайте m3 vs. s4 на topgear. Там много точно изразяват това което имам предвид
Прави са в тоя автодизиак... водолей-луда глава
п.с. има ли опасност да не мога да запаля ако не зануля INSPECTION?

Много е яко да направиш,нещо което си гледал само на клипове

Оказа се по-лесно от колкото си мислех. Газ, counterseer и още газзззз, после на обратно, луда работа. Добре, че беше леко песъчливо, че щях да оставя 20-30 лева на асфалта. Най-накрая щях да гушна електрическия стълб по средата и реших, че е време да прекратя

Прави са в тоя автодизиак... водолей-луда глава

п.с. има ли опасност да не мога да запаля ако не зануля INSPECTION?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Какво да ти кажа
)) хехе и аз като Младши Ентусиаст още не можещ да се нарадва на колицата си правя простотии
. Вчера цял ден валеше и вечерта Иеееееее. На всеки светофар, на който нямаше коли ДРИФТ. Моята колица слаба и само на дъждец може да прави такива извращения. Много съм доволен от себе си. Цял ден само това правих и не си ударих колата.
BTW Ако някой е видял 4+2 фара да му светят във вратата да знае - всичко беше преценено
Пич а с теб трябва да се запознаем

BTW Ако някой е видял 4+2 фара да му светят във вратата да знае - всичко беше преценено

Пич а с теб трябва да се запознаем

Последна промяна Maniac на 07 Май 2004, 14:38, променена общо 1 път
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Ми батка, как да ти го кажа; не си нормален.
Аз не мисля че има много ентусиасти на тази марка които са.
Ако бяхме нормални, щяхме всички да караме дизелови VWта с предно предаване. Факта че харчиш пари по кола която по никакъв обективен начин не се сравнява с други за подобни пари показва че си различен от повечето хора. Но смятам че в този форум повечето сме такива, и за това се разбираме (горе долу).
Аз лично много обичам да се забавлявам с кола, но за съжаление рядко намирам места или времена когато мога да го правя без да заплашвам себе си или колата (която не е и напълно моя) или някой друг, невинен, нормален човек.
П.П. Не искам да засягам никой, но мнението ми е че всички сме си малко ненормални
Включително и аз. :tong:

Ако бяхме нормални, щяхме всички да караме дизелови VWта с предно предаване. Факта че харчиш пари по кола която по никакъв обективен начин не се сравнява с други за подобни пари показва че си различен от повечето хора. Но смятам че в този форум повечето сме такива, и за това се разбираме (горе долу).
Аз лично много обичам да се забавлявам с кола, но за съжаление рядко намирам места или времена когато мога да го правя без да заплашвам себе си или колата (която не е и напълно моя) или някой друг, невинен, нормален човек.
П.П. Не искам да засягам никой, но мнението ми е че всички сме си малко ненормални

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Напълно си нормален ,ама само като си с нас.....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
не знам за вас ама по принчип си джиткам количката нормално,спазвам си правилата (?!?) и общо взето карам добре...миналия път обаче като заваля дъжд не знам кво ми стана...слизам в колата да ходя на кафенце паля си я чакам да загрее преди да я ръчкам...пускам задна и ГАЗЗЗ!!!! диф-а не знаеше кое колело да запали и ту наляво ту надясно...отивам до полигона с 3ма отзад и кръгчета на втора и прекъсвач на 7.000 доста време завъртях чак запалиха гумите...после нито инспекшон само светна индикатора на резервоара
и съм останал с 30 лв до понеделник и ужас...след това с 50 на 5та скорост и 1000 и колко оборота...хехехех!! хубаво че един приятел има интернет зала до нас и съм на вересия!!
много зле и аз не знам къде ги изхарчих тия пари:)) до колегата с 89 520ка...не знам за тебе ама моята си върти кръгчета на втора на сух асфалт без проблеми...приятел има същата 12вентилова и той също луда глава...да не караш на газ или имаш проблем някакъв??

- steeN
- старши ентусиаст
-
Е успокоихте ме.
И все пак изкарах една поука от цялата работа... трябва много да се внимава щото да не стане от играчка плачка
И все пак изкарах една поука от цялата работа... трябва много да се внимава щото да не стане от играчка плачка

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- steeN
- старши ентусиаст
-

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2