Прибиране в леговището
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Прибиране в леговището
След цяла седмица отсъствие от Люлинските улици се завърна една дребна акулка, ама как
Споко пичове, аз в събота понаказвах малко по новия булевард
Тръгвам си аз от 6-ти Люлински микрорайон към нас, ама си викам - ся през кооперативния пазар е скучно, гледам стрелката на бензиномера е точно пред резервата, айде да врътна покрай Киров, да се накефя малко на новия път. Като стигнах, изпреварвайки на завоя на Кентъки със свирещи гуми една е46-ца, до Киров си викам - айде до светофара пред тунела, тъкмо ще се насладя повече на новия булевард. Когато стигнах (предимно движейки се в насрещното) до светофара при тунела, забелязах, че протично на пътните знаци по светофар нямам право да правя ляв завой, а от дясно така хубаво ме гледаше тунела, айде натам. Нямаше обаче нищо интересно и аз си се ръчках до 4500 и тъкмо изпреварих по реслите един с Пежо и реших да намаля малко и да си сваля джама да се покефя на пълнен от Солекс 4А1 шестак, когато зад мен бързо се приближиха едни фарове. Веднага десен мигач и в дясно, да направя път и какво мислите, че става - с 110 точ пич се изравнява до мен с едно Ауди и не продължава да ускорява, а в моята лента кола. Поглеждам на ляво и виждам в тъмното, че и той ме гледа, но явно няма да отстъпи. Поглеждам аз невинно напред, в следващия момент яко спирачки, този естествено все едно ластик го дръпна напред, трета и след броени метри на задната му броня на дълги
(просто ги бях забравил, нали съм си разсеян
) Момчето ми направи място и видях, че се хили - викам си - фен. Тъкмо спираме на светофара след тунела и си мисля, да му покажа изпружен палец за якото шоу, когато виждам приятел от училище
"Абе видях, че един с БМВ се бърза нещо и реших да го настигна" беше неговата реплика. Оказа се с 1.6 дизел с турбо, но вика - айде да се пробваме, за спорта. Е как да откаже човек. И понеже съм по-мощен си викам - айде на първа малко шоу, да не му е кофти на момчета - яко газ, пускане на съединител и задницата буквално седи на едно място, помръдвайки с сантиметър в секунда, а онзи вече отвъд кръстовището. Бахх мааму, винаги ще карам с изтъркани гуми
Отпускам газ-та - никой, вече започват да ме настигат вторите коли от светофара, а аз си буксувам на място и нали са стари гуми - ни звук, ни дим, поне ефекти да имаше. АААА, нема такива, я втора - и колата се кротна малко, та на края на втора, началото на трета успях да го догоня преди Арената
Още няколко светофара се паднахме първи и познайъе - стрелката отиде почти отвъд червената зона. Бипнах и махнах за приятното шоу и поех обратно към Люлин на бензинови изпарения.....
Аз нещо се отплеснах малко, ще взема да го публикумам в страхотни истории

Тръгвам си аз от 6-ти Люлински микрорайон към нас, ама си викам - ся през кооперативния пазар е скучно, гледам стрелката на бензиномера е точно пред резервата, айде да врътна покрай Киров, да се накефя малко на новия път. Като стигнах, изпреварвайки на завоя на Кентъки със свирещи гуми една е46-ца, до Киров си викам - айде до светофара пред тунела, тъкмо ще се насладя повече на новия булевард. Когато стигнах (предимно движейки се в насрещното) до светофара при тунела, забелязах, че протично на пътните знаци по светофар нямам право да правя ляв завой, а от дясно така хубаво ме гледаше тунела, айде натам. Нямаше обаче нищо интересно и аз си се ръчках до 4500 и тъкмо изпреварих по реслите един с Пежо и реших да намаля малко и да си сваля джама да се покефя на пълнен от Солекс 4А1 шестак, когато зад мен бързо се приближиха едни фарове. Веднага десен мигач и в дясно, да направя път и какво мислите, че става - с 110 точ пич се изравнява до мен с едно Ауди и не продължава да ускорява, а в моята лента кола. Поглеждам на ляво и виждам в тъмното, че и той ме гледа, но явно няма да отстъпи. Поглеждам аз невинно напред, в следващия момент яко спирачки, този естествено все едно ластик го дръпна напред, трета и след броени метри на задната му броня на дълги

"Абе видях, че един с БМВ се бърза нещо и реших да го настигна" беше неговата реплика. Оказа се с 1.6 дизел с турбо, но вика - айде да се пробваме, за спорта. Е как да откаже човек. И понеже съм по-мощен си викам - айде на първа малко шоу, да не му е кофти на момчета - яко газ, пускане на съединител и задницата буквално седи на едно място, помръдвайки с сантиметър в секунда, а онзи вече отвъд кръстовището. Бахх мааму, винаги ще карам с изтъркани гуми

Аз нещо се отплеснах малко, ще взема да го публикумам в страхотни истории
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ееех, Акулчо, ако тоя люлински тунел можеше да разказва, всяка втора дума щеше да е БМВ
Като си тръгнал към леговището, тунела си те привлича неудържимо. А отвъд - булевард-слънце! Само да не му бяха наслагали толкова светофари. И човек се увлича все по-нататък и все по-нататък. Случвало ми се е веднъж да се опомня на Орлов мост, а бях тръгнал към Надежда...
Пък другия път може да се обадиш, за да не се налага да стоиш умишлено на едно място по светофарите 

Never mistake motion for action...
- ati
-

ми то нали знаеш как става, уж към нас бях тръгнал

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
-
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
ati, тебе май хич те не слуша главата!!!
само така, трябва да показваш какво е истински ентусиазъм!
само гледай следващия път на път за вас да не се озовеш в дианабад например!

само гледай следващия път на път за вас да не се озовеш в дианабад например!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Kokorba6iqta написа:![]()
само гледай следващия път на път за вас да не се озовеш в дианабад например!![]()
![]()
или пък в младост

- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
8 мнения
• Страница 1 от 1