Възможно ли е според вас?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Възможно ли е според вас?
Разбрах за един познат (Ауди фен за протокола), че направил следното безумие - отишли на Витоша, минали през Алеко с колите и по пътеката за Лалето стигнали до самото Лале след което .... се спуснали по него до долу с колите (Ауди 80 е едната другата незнам)
. Принципно няма невъзможни неща а и пистата е доста твърда, но все пак какво мислите вие по този въпрос? Призовавам никой да не опитва подобна глупост първо за да не се разваля хубавата писта и второ да не яде бой от лифтаджиите ако го хванат. 

Последна промяна Milionera213 на 10 Яну 2008, 17:48, променена общо 1 път
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Не ми се вярва
Преди няколко месеца и един мой приятел си помисли, че кара снегорин (Ауди А4 куатро) и тръгна да се катери по лалето и после нема да ти казвам как го изкарахме от там

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
За катерене ясно, че няма шанс никаква кола, ама за спускане като се замисля не е невъзможно. Наклона е доста голям и ако е достатъчно твърдо както понякога е - знам ли. Със сигурност ми се иска да пробвам и със сигурност няма да го направя
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Re: Взънижно ли е според вас?
Milionera213 написа:Разбрах за един познат (Ауди фен за протокола), че направил следното безумие - отишли на Витоша, минали през Алеко с колите и по пътеката за Лалето стигнали до самото Лале след което .... се спуснали по него до долу с колите (Ауди 80 е едната другата незнам). Принципно няма невъзможни неща а и пистата е доста твърда, но все пак какво мислите вие по този въпрос? Призовавам никой да не опитва подобна глупост първо за да не се разваля хубавата писта и второ да не яде бой от лифтаджиите ако го хванат.
Нз аз карах ауди 80 преди бмв-то бях доволен ама чак толкоз ддз,стига че ми стана мъчно за него

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
айде бе // аз с атв-то там се засилвам като снаряд по тая писта па с килограмите на колата долу траа да е пробил кратер ...
а и как па стигнаха до лалето като пред хижата има едни преспи хаправени с ратраците да не се минава ... поне преди време я имаше тая преграда
а и как па стигнаха до лалето като пред хижата има едни преспи хаправени с ратраците да не се минава ... поне преди време я имаше тая преграда
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нема такъв филм. аз карам ски там и със 100те си и кусур кила ако не намаля някъде долу ще съм като снаряд.....! а па некоя кола с 1000 кила ше е като светлинен лъч-ако ще и само на спирачки да натиска....!!! такова чудо нема-фащай се на бас спокойно и после ни покани да пием с тебе от печалбата.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако могат гумите да му удържат и да имат сцепление на скорост-може и да не е снаряд! там,обаче, земното притегляне ще изиграе решаваща роля....
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
zBoost написа:Ако се спуска на скорост няма да е снаряд

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39