Как изглежда Чернобил днес ....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как изглежда Чернобил днес ....
Намерих в друг форум следният линк:
http://irc.techno-link.com/chernobyl_rides/index.html
Интересните неща са 2:
1.Последиците от това.
2.Мадамата разправя как дрифтва с мотор по призрачен град
Много е интересно!
http://irc.techno-link.com/chernobyl_rides/index.html
Интересните неща са 2:
1.Последиците от това.
2.Мадамата разправя как дрифтва с мотор по призрачен град

Много е интересно!

Последна промяна xaoc777 на 21 Мар 2004, 12:43, променена общо 1 път

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Много интересно.
Само дет може би не трябваше да го чета преди да си лягам, но все пак. Ще си мисля за виненето на мотора, не за радиацията и умрелите хора.
Само дет може би не трябваше да го чета преди да си лягам, но все пак. Ще си мисля за виненето на мотора, не за радиацията и умрелите хора.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Потресаващо!
Имах два филма за Чернобил но не помня от къде ги бях завлачил, единия беше за това как точно е протекла "запечатката" на реактора. Не можах да повярвам като видях войничета на моя възраст, че и по-малки с по една оловна престилка да тикат колички с пръст и разни оловни смески към дупката която се беше отворила.
Втория филм беше нещо подобно на този сайт, беше една разходка из призрачния град но е десетки пъти по-потресаващо отколкото да гледаш само снимките.
Имах два филма за Чернобил но не помня от къде ги бях завлачил, единия беше за това как точно е протекла "запечатката" на реактора. Не можах да повярвам като видях войничета на моя възраст, че и по-малки с по една оловна престилка да тикат колички с пръст и разни оловни смески към дупката която се беше отворила.
Втория филм беше нещо подобно на този сайт, беше една разходка из призрачния град но е десетки пъти по-потресаващо отколкото да гледаш само снимките.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Много разтърсваща история, направо тръпки ме побиха, но и същевременно и на мен ми се прииска да усетя кво е да караш пистарка из града призрак!!!
Gorby, не можеш ли да се сетиш и да дадеш някъв линк за тия филмчета, че нещо тамън се настроих на таква вълна и ми е много любопитно да ги видя и аз!?!?!?
Gorby, не можеш ли да се сетиш и да дадеш някъв линк за тия филмчета, че нещо тамън се настроих на таква вълна и ми е много любопитно да ги видя и аз!?!?!?
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
No Comment!!!

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Тая мадама си е обновила сайта - http://www.angelfire.com/extreme4/kiddo ... pter1.html ... сега има няколко страници повече , пък и доста нови снимки . За жалост е на английски , надявам се скоро и на дадения по-горе адрес от ХАОС да се появи преработена версия на български .
Като цяло - нямам думи просто - каквото и да напиша , то все няма да е достатъчно ... Работата е направо
...
ПС - Аве тя като влиза в тия сгради и се ровичка там , много ми е чудно дали няма да си има здравословни проблеми - все пак няма начин да не й стане нещо ?...уж пише , че опасността се крие вътре в къщите , пък тя точно там се навира ... но понеже не знам искам да питам някой по-компетентен да ми обясни ! Все пак на повечето места в Припят т'ва апаратче не пада под 300 микрорентгена на час
Като цяло - нямам думи просто - каквото и да напиша , то все няма да е достатъчно ... Работата е направо

ПС - Аве тя като влиза в тия сгради и се ровичка там , много ми е чудно дали няма да си има здравословни проблеми - все пак няма начин да не й стане нещо ?...уж пише , че опасността се крие вътре в къщите , пък тя точно там се навира ... но понеже не знам искам да питам някой по-компетентен да ми обясни ! Все пак на повечето места в Припят т'ва апаратче не пада под 300 микрорентгена на час

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
луда мацка много ме кефи!!!
знам че вси4ко зависи от времете за което со подложен на радиация
от това зависи и колко ще поемеш , тя явно си е направила преценката
а и сигурно там има и по-добро горене и кавазакито се изрязва още по- яко
кофти за случилото се , аз както и пове4ето от вас сме имали радиоактивно меню и то не само 1986
Яжте пийте носете си новите дрехи ръ4кайте бмв-тата и мадамите и тва е
пп: ама умната:)
знам че вси4ко зависи от времете за което со подложен на радиация
от това зависи и колко ще поемеш , тя явно си е направила преценката
а и сигурно там има и по-добро горене и кавазакито се изрязва още по- яко
кофти за случилото се , аз както и пове4ето от вас сме имали радиоактивно меню и то не само 1986
Яжте пийте носете си новите дрехи ръ4кайте бмв-тата и мадамите и тва е
пп: ама умната:)
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2