Среща с БМВ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Среща с БМВ
Здравейте всички БМВ - собственици
признавам че БМВ не е любимата ми кола но изключително много се възхищавам на форума Ви и го чета редовно
Не знам дали първата ми тема в този форум е на правилното място но ако не е просто я преместете
Та вчера като се прибирах от Велинград към София надолу по завоите с един ваш колега, или някой от Вас. КОлата беше тъмна тройка (Е36 ако не греша...95-6 година) Номерът му беше 5741 или 4751 не съм много сигурен.Беше много приятно изживяване
двамата си карахме по завоите в началото той отпред после аз
Не знам кой е но караше хубаво и мисля че и двамата си направихме кефа и освен това и двамата карахме много колегиално към другия
Та просто исках това да разкажа и да ви поздравя за страхотния форум и организация
Поздрави от клуб Ниссан

Не знам дали първата ми тема в този форум е на правилното място но ако не е просто я преместете

Та вчера като се прибирах от Велинград към София надолу по завоите с един ваш колега, или някой от Вас. КОлата беше тъмна тройка (Е36 ако не греша...95-6 година) Номерът му беше 5741 или 4751 не съм много сигурен.Беше много приятно изживяване

Та просто исках това да разкажа и да ви поздравя за страхотния форум и организация

Поздрави от клуб Ниссан

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
уважението на пътя е много готино нещо
найстина е много приятно да караш по пътища по които карат хора не идиоти
ПС: Поздрави на клуб ниссан

ПС: Поздрави на клуб ниссан
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- kolega
- Phantom of the streets
-
- Кара: E46 M3
Re: Среща с БМВ
dare__devil написа:Поздрави от клуб Ниссан

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
най интересното беше на един завой..тогава аз бях отзад...ама аз си знам че след завоя има една от малкото прави за изпреварване и пускам аз тройката напред и се засилвам отдалече преди завоя пък дано като излезем да се види че има място... оказа се че няма коли отсреща и аз тръгнах и се изравних с БМВ-то...имаше и втора кола пред бмв-то близо до него...и в тоя момент виждам от лявата страна една патрулка
линията става прекъсната пред тях точно...аз съм почнал да изпреварвам явно доооста преди да стане прекъсната
и аз тръгвам да се връщам да се пробера че да няма какво да ми кажат полицаите...да ама БМВ-то и то тръгна да спира че да мога да мина пред него....то нямаля и аз намалям ..най накрая намалих по смело...да живеят 4те диска и мишелин алпина и се прибрах
Отново ви поздравявам за хубавия клуб и в голяма степен несектантски ... виждам доста мнения как БМВ би паднало от някоя кола, била тя и по маломощна при евентуална гонка... за което ви свалям шапка!!!
П.С. дано да не разбуня духовете

Отново ви поздравявам за хубавия клуб и в голяма степен несектантски ... виждам доста мнения как БМВ би паднало от някоя кола, била тя и по маломощна при евентуална гонка... за което ви свалям шапка!!!
П.С. дано да не разбуня духовете

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Е ако всички бяха като колегата нямаше да се страхуваме за живота на нас и на нашите близки които са по пътищата!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2