мАлЕ мАлЕ мАлЕ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
мАлЕ мАлЕ мАлЕ
внимавайТЕ с пиййньето че да не стане с като този - Добре виждам че всички сте се дънили яко и нема да ми се смеете много.Неудобни ситуации при мен колкото искаш.Мога да напълним цел един форум с тех.Но безспорният №1 е описан с подробности по-долу.Като увод ще кажа че преди години познавах една леко откачена мадама на име Лора.Та тя самата казваше че всички с това име са си леко ненормални като се почне от кифлата на големия наш поет и пич П.К.Яворов/мир на праха му/и се стигне до наши дни.../Лора Караджова-мноо яка кифла :girl_devil: /Минаха години но разбрах колко права е била.
Един авер ме беше поканил на луд купон.Там имаше доста народ дето не познавах и една мацка на име ...Лора...оценка 6+,пълните 100% по БДС и 9669 "пойнтс" по моята скала а това е една много много много висока оценка.Веднага и се натегнах естествено но кифлата даде на заето.Срамежлива една такава,стои встрани;наблюдава ни;не ни се връзва на глупостите.
Правиме се пред нея на 100 кила тя 5 пари не дава-малко я интересуваме всички котараци.
Ударихме на камък кой да предполага че тихите води били най-дълбоки...
Както и да е нищо не стана тогава но съдбата бе решила и друго...
Точно 3 дни след това съвсем случайно я срещнах на "Витошка".Обикаляше бутиците с друга една кифла да си избират парцали."Здрасти""Здрасти" Как иначе стари приятели!"Как си кво праиш"и така на кафенце а после тя каза"Нашите са на екскурзия в Истанбул.Аре у нас да гледаме новия Спайдърмен"/ИМА БОГ :nicepope: казвам го тук-няма да го пиша в другата тема...Лошото е че има и дявол които прочете това до край ще го види... :bat: /
Метнахме се на колата и право в техния баровски квартал.Мацките бързо се отегчиха от филма.Лора си отвори гардероба и запоказва на другата кифла поне 100 вида прашки,какви ли не други парцали,няколко пъти се съблича и облича за да каже другата как и стоят разни
мини поли,клинове бодита и т.н.Обу 10 вида чорапогащи...пита ме и мен с кои от тях краката й изглеждат по-секси,с кои прасците били по оформени...въртя се полугола из стаята сума време-цяло ревю направи.А аз си стоим настръхнал кат Спайдърмен :spidey: ,по-зелен и от Гоблина :sick: и едвам се сдържам да не се разтечем като Човека от пясък :cupidhit: /като никой друг път!!!/Сексуалното напрежение в стаята можеше да се реже с нож...
Най-накрая някой звънна на GSM-a на другата и оная се омете от терена.Още не беше затворила вратата зад гърба си когато ние с Лора вече се въргаляхме на пода в спалнята
Награбихме се здраво.Спайдърмена и неговата кифла репи да ядът.Тая Лора се оказа леле... :girl_devil:...разказа ми играта...игра си с мене много-на маймуна ме направи.Накрая т.е.преди него/лошо-няма хепиенд :cry1:/се бихме голи с възглавници а големите каки и батковци са казали че тези работи трябва да се вършат зад "перденце и резенце"....
Влизат баба й и дядо й /сега намерили да дойдат да я видят кво праи :thumbsdown: /и ме
сварват в коридора как гоня любимата им и единствена внучка с възглавница гол и :censored2: ......Не искам да си спомням какво стана после... :rant: Скандалът беше гръмовен.Вдигнахме най-големия шум във вселената след Големия взрив.На бабката и стана лошо.Дъртия пръч замахна с бастуна :chair: Няколко пъти парирах с възглавницата удари.Така и не се успокои тоя човек подгони ме надолу по стълбите.Не вервайте на дъртите че са болни и не могат да върват.В Горна баня тичат с тубите да се наредят първи за водата а после мъкнат супер тежести из целия град.
Макар и бос взех солидна преднина и изхвърчах от входа.Тъкмо се чудех какво ще правя гол по възглавница насред София на километри от нас си,когато Лора ми метна чантата от балкона и то доста точно-едва не ме удари по китарата.От тази височина сигурно щеше да ме ликвидира и некой пич после да ме опише във форума с нелепа смърт...
Метнах се в колата и дадох мръсна газ,моторът изрева от претоварването,в този момент дъртия пърдухъл стар и мръсен очилат бронтозавър и диплодок изхвърча от входа и се метна на капака отпред
-едва сварих да спра.С бастуна ми спука предното стъкло с един удар направи страничното на сол.Тръгнах назад-в бързината издрасках коли,чупих огледала,откъсвах брони...По-късно собствениците им ме потърсиха за обезщетение.За да ми отмъсти незнайно за какво им беше дал номера.Наплатих им до последната стотинка...Смяха ми се много...Тия гъдули от МВР също...и акт ми написаха бил съм "избягал" От какво бе?От собствената си смърт ли?Никога ли не са били млади тия хора-Онова чудовище щеше да ме убие...но
"онова което не ни убива ни прави по-силни нали?..."
ПП.Ще мине време/но не много!/...в тъмните сенки на ноща с тихи стъпки котарака ще се върне...това което му е било отнето да си го вземе...той дължи нещо на Лорка а тече и лихва..но този път ще бъде на мой терен и както само аз си знаем...
ПП2.Тая мацка Лора не е кифла-кроасанка е.За нея отворих тази нова категория в класификацията.Кроасанка от онези най-сладките с шампанско и лек крем.Ще си хапнем сладко сладко от нея...

Един авер ме беше поканил на луд купон.Там имаше доста народ дето не познавах и една мацка на име ...Лора...оценка 6+,пълните 100% по БДС и 9669 "пойнтс" по моята скала а това е една много много много висока оценка.Веднага и се натегнах естествено но кифлата даде на заето.Срамежлива една такава,стои встрани;наблюдава ни;не ни се връзва на глупостите.
Правиме се пред нея на 100 кила тя 5 пари не дава-малко я интересуваме всички котараци.
Ударихме на камък кой да предполага че тихите води били най-дълбоки...
Както и да е нищо не стана тогава но съдбата бе решила и друго...
Точно 3 дни след това съвсем случайно я срещнах на "Витошка".Обикаляше бутиците с друга една кифла да си избират парцали."Здрасти""Здрасти" Как иначе стари приятели!"Как си кво праиш"и така на кафенце а после тя каза"Нашите са на екскурзия в Истанбул.Аре у нас да гледаме новия Спайдърмен"/ИМА БОГ :nicepope: казвам го тук-няма да го пиша в другата тема...Лошото е че има и дявол които прочете това до край ще го види... :bat: /
Метнахме се на колата и право в техния баровски квартал.Мацките бързо се отегчиха от филма.Лора си отвори гардероба и запоказва на другата кифла поне 100 вида прашки,какви ли не други парцали,няколко пъти се съблича и облича за да каже другата как и стоят разни
мини поли,клинове бодита и т.н.Обу 10 вида чорапогащи...пита ме и мен с кои от тях краката й изглеждат по-секси,с кои прасците били по оформени...въртя се полугола из стаята сума време-цяло ревю направи.А аз си стоим настръхнал кат Спайдърмен :spidey: ,по-зелен и от Гоблина :sick: и едвам се сдържам да не се разтечем като Човека от пясък :cupidhit: /като никой друг път!!!/Сексуалното напрежение в стаята можеше да се реже с нож...
Най-накрая някой звънна на GSM-a на другата и оная се омете от терена.Още не беше затворила вратата зад гърба си когато ние с Лора вече се въргаляхме на пода в спалнята
Награбихме се здраво.Спайдърмена и неговата кифла репи да ядът.Тая Лора се оказа леле... :girl_devil:...разказа ми играта...игра си с мене много-на маймуна ме направи.Накрая т.е.преди него/лошо-няма хепиенд :cry1:/се бихме голи с възглавници а големите каки и батковци са казали че тези работи трябва да се вършат зад "перденце и резенце"....
Влизат баба й и дядо й /сега намерили да дойдат да я видят кво праи :thumbsdown: /и ме
сварват в коридора как гоня любимата им и единствена внучка с възглавница гол и :censored2: ......Не искам да си спомням какво стана после... :rant: Скандалът беше гръмовен.Вдигнахме най-големия шум във вселената след Големия взрив.На бабката и стана лошо.Дъртия пръч замахна с бастуна :chair: Няколко пъти парирах с възглавницата удари.Така и не се успокои тоя човек подгони ме надолу по стълбите.Не вервайте на дъртите че са болни и не могат да върват.В Горна баня тичат с тубите да се наредят първи за водата а после мъкнат супер тежести из целия град.
Макар и бос взех солидна преднина и изхвърчах от входа.Тъкмо се чудех какво ще правя гол по възглавница насред София на километри от нас си,когато Лора ми метна чантата от балкона и то доста точно-едва не ме удари по китарата.От тази височина сигурно щеше да ме ликвидира и некой пич после да ме опише във форума с нелепа смърт...
Метнах се в колата и дадох мръсна газ,моторът изрева от претоварването,в този момент дъртия пърдухъл стар и мръсен очилат бронтозавър и диплодок изхвърча от входа и се метна на капака отпред

"онова което не ни убива ни прави по-силни нали?..."
ПП.Ще мине време/но не много!/...в тъмните сенки на ноща с тихи стъпки котарака ще се върне...това което му е било отнето да си го вземе...той дължи нещо на Лорка а тече и лихва..но този път ще бъде на мой терен и както само аз си знаем...
ПП2.Тая мацка Лора не е кифла-кроасанка е.За нея отворих тази нова категория в класификацията.Кроасанка от онези най-сладките с шампанско и лек крем.Ще си хапнем сладко сладко от нея...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Колега, заминавам с усмивка за работа заради тая история
мерси за което
Иначе браво, както вика един приятел score! ахаха
Като се върна ще гледам по-обстойно да си напиша мненийце

Иначе браво, както вика един приятел score! ахаха

Като се върна ще гледам по-обстойно да си напиша мненийце

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25

Викаш дядката някъв спортист излезе.Еи за тва мразя неочакваните гости, пък и дядката ако знаеше какво е искала да ти направи внучката им ........
Доверявам се на вкуса ти и ти пожелавам кроасанката Лора да те затисне в някои ъгъл
Човек цяли ден ще съм весел,благодаря

- Illusion
- Бургаското явление
-

сега вече доволно мога да стана, с надеждата, че няма да падна от смях

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
kiko написа::mhihi: нинджа
Да пази господ от вражески настроени Старчета!

Добре се посмях

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

бате,как ми беше скапало настроението,са няма по-весел от мене сигурно

п.с.:тва за кифлите/кроаснаките

са като се сета ми иде да запла буса и да запраша към видин при мойта Лора

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Хахах,баси забавната история.Малко нереална ми звучи,ама ааайде 

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Пич оправи ми настроението в тоя шибан следобед,трагвам си от работа с усмивка!
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4