Стара история ама е фъни.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Стара история ама е фъни.
По принцип никога не се съгласявам на гонки с парични залози но преди доста време и това ми се случи...
Един приятел дал телефона ми на някакъв, който се занимавал половин година да прави ладичка да върви мноо бързо. Та момчето ми се обажда и ми предлага да направим състезание - той с ладата ама без да питам ква е а аз с 316-ката ....викам си ...аре са от лада ли ще ме е страх - съгласявам се. Редиме колите на старта и пича изведнъж си изсмука от пръстите че иска и пари да сложим. Кви пари кви дърва бе - искаш да се пуснем - ок, ама за пари не си троша колата пък и тръпката повече ме подтиква да натискам педала и да ми се катери адреналина и да дигам кръвното и да дигам и други неща
Убаво ама след 15 минути разправий ме нави - залог 100 кинта. 2 от 3 беше уговорката. 500 метра със човек на старта и човек на финала. Ми убаво - айде да се подгоним парично тогава. Първото пускане решавам да кротувам за да видя какво може ладичката ....карам до 4000 оборота - бие ме .....викам си убаво - 1 на 0 за него. Ай ся да видиш ко прави двигател М40 като иска да си спечели парички за бензин .......ухаааа ....... Още две дръпки и май момчето отиде да се застреля нинам - изгърмя със 100 кинта, а аз след два дни се разходих до морето с тях. Така стоят нещата с бързите лади или поне с онази бърза лада ....с парите и с гонките. Но не ми достави никакво удоволствие. Достави ми удоволствие физиономията му когато просто ладата оставаше назад .... Та мисълта ми беше .... М40 е най-дървения двигател на БМВ но и той обича бензин, а бензина се изнамира с парички а тия парички тряа да си ги изкара. Та сиромах двигател - жив дявол 
Един приятел дал телефона ми на някакъв, който се занимавал половин година да прави ладичка да върви мноо бързо. Та момчето ми се обажда и ми предлага да направим състезание - той с ладата ама без да питам ква е а аз с 316-ката ....викам си ...аре са от лада ли ще ме е страх - съгласявам се. Редиме колите на старта и пича изведнъж си изсмука от пръстите че иска и пари да сложим. Кви пари кви дърва бе - искаш да се пуснем - ок, ама за пари не си троша колата пък и тръпката повече ме подтиква да натискам педала и да ми се катери адреналина и да дигам кръвното и да дигам и други неща

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
така и най-слабото БМВ бие и най-силната Лада 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Вие не се ебавайте с Лади, щото съм сигурен че знаете кат се инвестира малко в тях какво става.
Иначе историйката е много готина. Кефи ме.
Иначе историйката е много готина. Кефи ме.
квото и да инвестираш в едно таково руско чудо на техниката
то си остава руско...
тва гонки за пари не ме кефи
тъпотийка си е...
Иначе историйката на бат Асенчо е яка пък и убаво си си искарал на морето
:):)
Най-яките гонки стават между приятели... тогава е най весело...
Аз много се кефя кат се наредим с Utah
Тогава е истинския фън...
:):):):):):):)
то си остава руско...
тва гонки за пари не ме кефи
тъпотийка си е...
Иначе историйката на бат Асенчо е яка пък и убаво си си искарал на морето

Най-яките гонки стават между приятели... тогава е най весело...
Аз много се кефя кат се наредим с Utah
Тогава е истинския фън...

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
naskoksan написа:Най-яките гонки стават между приятели... тогава е най весело...
100% съм съгласен. С приятел чуството е различно. А и може да му имаш виара че нема да изпусне колата и да ти се натресе. (Поне на някои от тях)
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
Браво ,че си бил лада!!!Тия с руските коли да не подценяват БМВтата,не им се даваите на тия лади момчета.Аз знам ,че мускал 12так мноо върви ,може и него да пробваш.А само за инфо Ладата 1.2 мотор ли беше или с голямия 1.6 .Тунинга как го мериш в месеци и години ли? Твоето БМВ ,ако се пипа 6 месеца ще е мноо лудо сигурно а? 

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
PROPOVEDNIKA написа:.Аз знам ,че мускал 12так мноо върви
4е върви много мисля 4е върви ама 4ак пък с бмв-та да се конкурира....

ама ако има някой с алеко може да стане шоу.поне тука комшията ми като го гледам много върви туй тежко купе.особено с тея пружижи от ауди отзад е много лудо вдигнато.

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
WeiSTD написа:Вие не се ебавайте с Лади, щото съм сигурен че знаете кат се инвестира малко в тях какво става.
Аз, ако имах парички за инвестиране, бих инвестирал в нещо по-привлекателно от Лада (примерно в старо БМВ

Споерд мен това са пари на вятъра-колкото и да инвестираш, дори да сложиш 5,6л. V12 -пак ще си остане Лада!
11 мнения
• Страница 1 от 1