скапаната кука ми тресна АКТ 100 лв
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
скапаната кука ми тресна АКТ 100 лв
ЖЕСТОК ДЕН-та обикалям си с мойта и търсим един адрес зад ЦУМ и зарезах колата по преките ма нямаше знак и след 10 мин БУМ скоба,видях ги тия посерковци с бани4арката и му викам на ти 10 лв искам до 15 сек да си я свалил(побеснях,да се еба у каръка),после след Ц.гара посока ОМВ в кв.Свобода се спускам на триъгълника и БУМ ПАЛКА,викам отекох с 20 кинта.....господин корумпиров идва и вика 74 км ше пишем акт(викам си пиши)питам го колко е акта тоя вика 100 лв малиииии
викам му лелееееее 100 лв даи да се по4ерпиме много са 100 лв
и корумпиров вика НЕ
после пак му намекнах и пак НЕ,викам му абе направихте евро актове а КАТ Е под всякяква мизерия,висиш като малоумен 5 4аса да си вземеш талона(деееба и пумиарите скапани)Вечерта излизам и БУМ на ул Христо Ботев друг шапкар с палка вика ми(без представяне без нищо:АБЕ СПОРЕД ТЕБЕ ВИДИМОСТА НАМАЛЕНА ЛИ Е ?Аз викам не
,тоя вика е що си пуснал халогените,аз му викам ,абе ти видял ли си бмв без пуснати халогени бе с тия дупки как да не ги пусна,тоя ми вика абе ти много ли си отворен бе......аз му викам не ама те светат като свещи на кои пре4ат,и шапкаров ми викаа са поневе СТЕ(сигурно визираше бмв шофер4етата)ше пишем акт P.S. след 15 минутни разправии ми вика аре бегай и ги спираи тия халогени 4е при акция светлина през ноември няма да се разминеш,ПОСЛЕ КАК ДА НЕ ГИ МРАЗИШ ШАПКАРИТЕ

Последна промяна vladuicho на 01 Ное 2007, 13:25, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vladuicho написа:бате не бяха ме спирали сигурно една година и за един ден усрах работата
е баце, не, че нещо те обвинявам, ама не мислиш ли, че нито един път не си бил прав?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
И що на бмв-то да трябва да са му пуснати халогенките ве брато... Аз като те гледам същата дамаджана като тебе карам. Халогени съм пускал 4-5 пъти при екстремални атмосферни условия и на мен не ми помагат много, надявам се че поне съм по - забележим.
Преди няколк дена катерих чудните мостове. Който е ходил дотам, знае. Перфектен, пропаднал път, изпаднали скали на пътя, за дупките имаш чувството, че са наели дизайнер. В някои даже бяха сложили изсъхнали дръвчета, за да си личи капацитета им
В двете посоки: 40 км от нормалния път.
Не паднах в ни една дупка, средна скорост около 60. На едно прагче си ударих праговете, ама то беше нещо невероятно. Там и прожектори и сигнална ракета не биха ми помогнали. Дама местни ми казаха "прагче след завоя", аз гледах, гледах и не го видях, пък беше светло.
Не виждам какво биха ми помогнали халогените. Особено пък дневно време?
Преди няколк дена катерих чудните мостове. Който е ходил дотам, знае. Перфектен, пропаднал път, изпаднали скали на пътя, за дупките имаш чувството, че са наели дизайнер. В някои даже бяха сложили изсъхнали дръвчета, за да си личи капацитета им

Не паднах в ни една дупка, средна скорост около 60. На едно прагче си ударих праговете, ама то беше нещо невероятно. Там и прожектори и сигнална ракета не биха ми помогнали. Дама местни ми казаха "прагче след завоя", аз гледах, гледах и не го видях, пък беше светло.
Не виждам какво биха ми помогнали халогените. Особено пък дневно време?
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
vladuicho написа:aaaa да де халогени исках да кажабях ги пуснал вечерта заедно с късите
Супер гъзарийка! Ти не знаеш ли, че поне още 50 коня отгоре ти дават? Аз на мойта като си нямам... Тццццц!

Power is Nothing Without Insanity
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
?! има ли смисъл да карате в града с над 70 км/ч ?!
освен за да ви напишат акт, аз друга полза не виждам.
или на цариградско с над 100км/ч?
освен за да ви напишат акт, аз друга полза не виждам.
или на цариградско с над 100км/ч?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
[Georgi] написа:blackgod написа:....
Абе май няма. Мене за 79км/ч ми взеха 100лв и 5 точки. Над 80 мисля вече взимат книжката за 1 месец.
Прав си , бях останал с убежедението ,че в населено място почват да взимат книжката за над 20 км/ч превишение, а то само глобата е по-солена в сравнение с извънградското.
ква газария бе ти добре ли си,кви 50 коня те гонят,качи ми 70 коня и един катър като тебе..........като си нямаш си купи ебасиAlex 320i Cabrio написа:vladuicho написа:aaaa да де халогени исках да кажабях ги пуснал вечерта заедно с късите
Супер гъзарийка! Ти не знаеш ли, че поне още 50 коня отгоре ти дават? Аз на мойта като си нямам... Тццццц!

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5