Камарo турбо ама ..............
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Камарo турбо ама ..............
Кво прави това турбо там
Верно е хуваво да имаш слиипър ама тоз се е престарал

Верно е хуваво да имаш слиипър ама тоз се е престарал

Последна промяна KAMIKADZE на 26 Фев 2004, 13:14, променена общо 1 път
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
е такова не бях виждал... сигурно е инсталирано стриктно за лъжене на стреетрейсинг (sandbagging)... а камарото е 6 цилиндрово (един каталитик има само)
проблема е че ефективноста на това решение е почти нищожна.. толкова назад във изпускателния тракт газовете вече са съвсем студени и със ниска скорост- не знам това турбо изобщо дали прави някакво налягане... направо си мисля че е фотошоп въпреки че изглежда истинско...
а sleeper е "спящ" автомобил- демек вълк във овча кожа - мазда миата със 5.0 суперчарджнът двигател от мустанг, тойота корола със би-турбо от тойота супра... с други думи бърза кола на която не и личи...
проблема е че ефективноста на това решение е почти нищожна.. толкова назад във изпускателния тракт газовете вече са съвсем студени и със ниска скорост- не знам това турбо изобщо дали прави някакво налягане... направо си мисля че е фотошоп въпреки че изглежда истинско...
а sleeper е "спящ" автомобил- демек вълк във овча кожа - мазда миата със 5.0 суперчарджнът двигател от мустанг, тойота корола със би-турбо от тойота супра... с други думи бърза кола на която не и личи...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
7 мнения
• Страница 1 от 1