Cops vs. Black BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Cops vs. Black BMW
Няма да е история, по скоро да споделя неприятния си опит с бг ченгетата, които вече ми лазят по нервите. Преди да си купя черното BMW ме спираха за проверка веднъж на на 3-4 години, а сега ми се случва поне веднъж седмично. Не мога да разбера каква е тая мания, да няма някой известен нарко дилър в София с такова като моето..дори не е скъпо мамка му!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
'бе не е скъпо, ама кат караш баварка изглеждаш по-платежоспособен
почвам да се чудя полицаите кога и те ще стачкуват, че от един месец насам не съм давал пари за друго освен за бензин и за почерпушки

почвам да се чудя полицаите кога и те ще стачкуват, че от един месец насам не съм давал пари за друго освен за бензин и за почерпушки

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
същото е и тука! мама им стара, през ден ме спират буквално! когато бях с GSI-kaта, ме спираха рядко, а сега откакто съм с черната баварка и мене поне 1-2 пъти седмично ей така за тоя дето духа.. Все едно ще изплюя цял партизански арсенал от багажника 

Мен са ме карали да отварям багажника, разни пликове по задната седалка..дори преди месец седя и чакам един френд в колата, паркирал съм и те спряха до мен и започнаха да задават въпроси..стандартния е: проблеми с полицията имали ли сте? Е добре, ако съм имал, бих ли си признал
чудя се какво ли е наказанието за псуване на ченге, което се държи арогантно? ако до 100 лв, ще си направя и тоя кеф някой път

чудя се какво ли е наказанието за псуване на ченге, което се държи арогантно? ако до 100 лв, ще си направя и тоя кеф някой път

Последна промяна ivanix на 20 Окт 2007, 20:34, променена общо 1 път
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- kiko`mpower
- Потребител
-
мене ме спират на 3 дена 5 пати .... каде да мина и има полиция.....к**ва пускат палка 

Kogato sum prav,sum prav,no kogato gresha,moje da sum bil prav,zatova pak sum prav,zashtoto moje da sam gre6al... !!!Синьо-бял пламък в очите... !!!
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Хах мен ме изкарва от колата,гледаха в багажника,отдолу при резервната гума,влизаха вътре гледаха между седалките,в жабката,в корите на вратите....проблеми с полицията дали съм имал и тва 4 пъти един след друг петък вечер

:)
Мен са ме спирали само веднъж и то за превишена скорост. Явно в различните части на България кукерите имат различно мислене за марката BMW
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3