10те секунди..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
10те секунди..
Всико се развива към 21:30 тази вечер..прибираме се от разходка от типа "опознай родината, за да я обикнеш" и се прибираме през ботевградско шосе.Трафикът вече драстично намалял, пък и след спукване на една гума по пътя се движим спокойно, дори и прекалено спокойно.Стигаме до светофара преди моста на гара Подуене, от далече е червено и бавничко се придвижваме напред и докато стигнахме светна зелено и 2те коли, които бяха спрели тръгват, ние след тях, движим си се в средната лента, спокойно, когато се чува яко ръмжене отзад и един Голф 3 профучава поне със 120-30 и след некго още "някаква" кола със същата скорост...голфа отмина бързо, но следващата кола веднага след като ни задмина тръгна перпендикулярно на пътя, пича явно контрира, колата се обръща със задницата на другата страна и излизат зверските искри от нещо.. не успява да я овладее, прави още няколко чупки по трасето и малко преди началото на угражденията на трамвайната спирка се катурва през бордюра и по покрив!Веднага спряхме излизаме и с излизането набирам 150 (тук е момента да кажа, че от там през цялото време на позвъняването ми повтаряха "моля изчакайте обаждането на оператор"
)Докато пресечем шофьора беше излязал и изправил до колата, момичето с него също изпълзя изпод колата, слава богу и двамата живи и здрави!Явно има хора родени с късмет, всичко им беше ок!Стояхме още 1-2мин с тях защото се насабра бая народ, през които обаче се нагледах на най-голямата простотия в живота ми!Пича и мацката ритаха колата (не знам дали беше Голф2 или Фиеста, едно от двете, но беше последното нещо което гледах в момента), и момчето разправяше "имаше пясък на завоя, ами ако карах бързо?!?!".. Хора мина ни като спрели, от което следва да е бил поне със 120 (нашата скорост х2) гумите му не приличаха на читави...изобщо пълна безотговорност..ами ако бяхме и ние с малко по-голяма скорост, правеше ни и нас на салата или ако той или мацката не бяха излязли от колата живи и здрави... когато се правят глупости трябва поне малко да се мисли
може би бих го написал по друг начин утре, но филмчето все още ми се върти и съм прекалено афектиран от реакцията на шофьора...всичко това стана за 10тина секунди пред фаровете ми...

може би бих го написал по друг начин утре, но филмчето все още ми се върти и съм прекалено афектиран от реакцията на шофьора...всичко това стана за 10тина секунди пред фаровете ми...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Батка,още доста имаш да виждаш в тоя збъркан свят...свиквай
Тъпанари бол...
някой си беше написал една максима в подписа
"Не карай с крака и ръце,а с разум и сърце"...
само това ще кажа,вече АБСОЛЮТНО нищо не може да ме учуди в тая държава и тази нощ се убедих,че невъзможни неща няма....за справка,питайте Сони и Молов...ако имат желание да разкажат...

Тъпанари бол...
някой си беше написал една максима в подписа
"Не карай с крака и ръце,а с разум и сърце"...
само това ще кажа,вече АБСОЛЮТНО нищо не може да ме учуди в тая държава и тази нощ се убедих,че невъзможни неща няма....за справка,питайте Сони и Молов...ако имат желание да разкажат...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Точно там има пропадане на асфалта непосредствено след кръстовището и се пада лек завой.Това е много опасно място за безрасъдните пилоти, сигурно не е и минал преди това и дори незнае за това пропадане и ако е така от тук следва въпроса колко трябва да си тъп за да караш така по непознат участък.Пък и слиза и рита колата всеедно тя му е виновна, че е пълен селянин (селянини имам в предвид, като манталитет)
на всеки може да се случи недай си боже ама още със слизането да познаш да се оправдаваш с дурги, че аз аз бех виновен то такова песак имаше, ама то колата е винова дай да я наритаме ше и е*а майката скапана.Аз съм толко добър пилот, ама тая пуста кола ме провали да мина оня с голфа
на всеки може да се случи недай си боже ама още със слизането да познаш да се оправдаваш с дурги, че аз аз бех виновен то такова песак имаше, ама то колата е винова дай да я наритаме ше и е*а майката скапана.Аз съм толко добър пилот, ама тая пуста кола ме провали да мина оня с голфа

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
НА ТВОЕ мЕСТО АЗ бИХ ГО НАрИТАл ОНЯ СЕЯНИН ЯКО

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Закво си се обадил,заминаваи си да мрът там,дееба и минджари

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Престани да дразниш във форумите. Оня ден разправя "аудиту на тати сас 100км/ч" днеска викаш да мрат. Я най-добре бягай да си играеш и не се занимавай с глупости.
И още един съвет - книжка не ти трябва, ама изобщо

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
ge6pen4 написа:... От ритане няма смисъл .. ония трябва само един път да се изтряска някъде с колата за да го хване страх и да започне да мисли
Не помага, за съжаление!
It's not who You are, it's who You know...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Реакцията му предполагам беше от шока, но и да я риташ колата, тя не ти е воновна за простотията!
А, за момчето дето пише "да мрат", бате, дай една твоя снимка, ако те видя някъде в подобна ситуация (да не дава Господ), но да мина... и дано да не мина само аз,че...

А, за момчето дето пише "да мрат", бате, дай една твоя снимка, ако те видя някъде в подобна ситуация (да не дава Господ), но да мина... и дано да не мина само аз,че...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
go play написа:Пичове няма смисъл от насилие по пътищата.И на мен ми е идвало много пъти да откъсна главата на някой ама кво от тва.Всеки прави грешки а и мисля че е много по добре да гледате на ситуациите от смешната страна вместо да се ядосвате ...
така е

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Абе има твърде много хора, които не могат да карат и това не е най-лошото, а че се имат за майстори. Нито пътят, нито колата са ти виновни, като изправиш завой при 120. Последните колеги във фирмата ми, които си купиха коли са доказателство. Единия уби всичко детско в мен като направи 3 птп-та за един ден (при последното излязъл от завой със 120 на К.Величков и Възкресение), а другият, още първия ден насмете 2 коли и спря в един стълб на Сребърна пак с подобна скорост. Още по лошо е че не се стряскат от това и продължават по същия начин...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
14 мнения
• Страница 1 от 1