Опаа авария

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Опаа авария

Мнение от Mpower84 » 14 Окт 2007, 17:54

Прибирам се аз от нощна с колътъ в посока София-Перник.Некъде в началото на Княжево една изцепка на автомобилостроенето наречена Пежо се лепва за мене и започва за се опитва да направи това за което не е създадена, а именно да ме изпревари по ефектен начин (каквото и да значи това).Та карам си аз а оня отзад се напъва се едно кара кола.Нямаше много движение и на няколко пъти му показвам, че я нема класата.Обаче тъп и пупорит вре се дето не може.И така стигаме Шела на Черния кос, а оня още не се е отказал.Малко по-надолу в посока Перник пътя се разширява и има мегдан за по сериозно отдалечаване от гадния сопол зад мене.Идва последния завой след който почва правото и широкото и аз си викам "Опаа аре маме аз ше си ходим :mhihi: ".От четвърта трета и газ колко може.Оня почва сериозно да изостава, а аз все повече да го забравям.Сичко е ток и в един момент без никакви обяснения бавареца заби сериозно предницата и почна яко да намалява.Давам още гас обаче нема никой.Гледам аз оборотомера показва 0 оборота :shock: ебаси таа е загаснала! :uups: Давам десен мигач и отбивам в банкета.Врътвам на стартера едвам едвам пали и държи некакви странни обороти 5-600.Давам и гас и гасне.Карам на природна пръдня и понеже съм стрелян заек си викам само ми е гръмнала клапата и се е обърнала гумата или некой маркуч за въздуха се е изхлузил.Слизам гледам сичко е ОК.Палим я пак по същия начин се държи.Оня с Пежото отдавна е стигнал къде е тръгал, а аз нямам идея каква може да е повредата.Седам в колата щото беше много студено и почвам да прехвърлям варианти какво може да е.Вече и в самата кола започва да става бая студено и си викам абе пич в купето нема да разбереш какво и е и пак излизам отвънка.На пръв поглед всичко е нормално, а и гориво си имам.И на гас и на бензин не изка да работи.Едно по едно, от един вариант на друг и стигам до делкото.Отварям го и О Боже! палеца вътре така превъртял в основата, че направо изпадна като махнах капачката.И са кво от къде палец за да се прибера?Викам си ше ходя до Шела дето го подмиах да се стопля и да звнна да ми донесат нов палец.Свалям панела на Cd-то и си викам са не мога да го мъкнем с мене и тоя панел и решавам да го оставя в жабката.Отварям я и вътре кво да видим седи в единия ъгъл едо чисто ново делко (явно баща ми го е приготвил за смяна) :guitarist: .И на татъка е ясно смяна на тумора и аре дома.Това което изкам да кажа е, че съм много доволен, че немеца е направил един много ключов засек на делкото който не ти позволява да поставиш неправилно палеца. :D :) :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Окт 2007, 18:23

Голем си баце,а баща ти още по-голем... :yes: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Окт 2007, 19:12

К`во каза за недоразумението :mhihi:
Ще се научиш да не се присмиваш на другите ама късноооо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 14 Окт 2007, 21:09

Според мене трее доста солидно да почерпиш бащата... :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Окт 2007, 22:04

черпи са башата една голема :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 15 Окт 2007, 13:03

bam-bam написа:черпи са башата една голема :)
:) Бира. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 15 Окт 2007, 20:03

Бащата направо е златен нема спор!Иначе верно си е "С твойте камъни по твойта глава" :mhihi:

Назад към Страхотни истории