Малка дръпка на високи обороти.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Малка дръпка на високи обороти.

Мнение от bobchosi » 09 Окт 2007, 21:37

Вчера имах най-готината случка в целото лето. Преди месец някъде писах тука за една 25ца дето малко я потурбинирахме.След 2 седмици при чичо доктор беше пушка. Та вчера тоз мой приятел чиято е 25цата ми дойде на гости и аз го измолих да ми остави колата за един ден. :twisted:
Та отидох си аз в колежа ми да покажа малко бърнаут да позапиля 215ките да се почуствам малко селски. Обаче гледам в двора на колежа паркирана една Honda Civic 2.0 i-VTEC Type R.
Чудим се аз на кой е. Гледам спортно Монрое готино. Гледам идва некво момче така и така запознахме се. 5 мин по късно вече се оговорихме след 15 мин на пистата. Която се намира на 5 мин от градчето. 770 метра стартфинал. Та отиваме там. Аз си викам той 200 коня аз 365 ша го изям.
Да ама не, отваряме капаците и останах малко с отворена уста. Турбината му беше като на баба мелачката за домати, ма голямата. Каза че дига 1.3 бара. Стреснах се ма не вервам.платихме вход 30 евро и влезнахме. Аз треперим. Откачих предния капак да карам без него. За охлаждане. Направихме по една обиколка да загреем гумите аз бавничко а той ми показа, че турбинището му духа бая. Спрехме на старта. Аз треперим пак. Праиме 5 обиколки и след това 3 пъти 400 метра. Пича готин, смее се. Викам нема да се предавам. Жега 33 градуса е. Наредихме се на старта. Неква п**** се боцна отпред да дава старт. газта на 4800 5000. Там прави пик. ГАС. Турбини, гуми, хора сичко пищи. Първа, втора, Аз го дърпам с 1 дължина. В първия завой за малко не излитам. При стотина км/ч едносантиметровите бурдюрчета на пистата ти се струват като 10 сантиметрови. Макар и със спортно KONI бимата подскачаше като адреналинка пред Зуека. На завоите съм цар дръпнах го с около 20ина метра. Проблема ми дойде после на правата тия 20 метра се стопиха наполовина. Така и така 5те обиколки го задържах и го бих с около 30на метра. Дойде втората част 400 метра. Наредихме се. Първия старт направо ме отвя с 2 дължини. втория с една. Третия път си викам кво ше му се давам на тоя японски обортомер. Много се зарадвах че мотека не беше свързан че ме беше страх да гледам. Нищо се пак на третия старт го зех ма трудно.
Мноо адреналин. После ми каза че са сменени биели клапани валове бутала маховик. и е 360 коня ма кат се има впредвид че е с 300ина кила по-лек(ма айде са кво се оправдавам) . Хубаво беше. Вечерта се напихме. Тоя моя приятел нищо не заподозря. Аре стига съм писал че ми загоре лещата на котлона. Дано ви хареса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Окт 2007, 21:41

доста адреналин...похвално :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobchosi » 09 Окт 2007, 21:51

pavlin_e30 написа:доста адреналин...похвално :D
Да, чесно казано като си тръгнахме от пистата ми бяха доста омекнали краката.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 09 Окт 2007, 22:11

Eeee... фен си бе бате :yes: Кефиш :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobchosi » 09 Окт 2007, 22:21

Diavolo написа:Eeee... фен си бе бате :yes: Кефиш :winky:
Meрси колега просто давам луда газ и потренирвам на едно полигонче. То па ако не се кефиш за кво живееш. :)

Назад към Страхотни истории