Бен и неговия S600
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Бен и неговия S600
знам, знам- мерцедес е- но това го пост-вам за обща култура общо взето...,
бен трейнор е един от най-вокалните (демек пише по форумите) автомобилни фенове на америка. човека се занимава със създаване на софтуерни компании, пускането им на борсата, продаването им.. също има банка, инвестира сериозно и тн.. демек- човека има пари. той също наред със другите си автомобили притежава и един от 1200+ кс вайпъри правени от DLM.. ма това е друга тема
та въпросния бен преди няколко месеца си взе един с600 (би-турбо) и го даде на renntech които в америка са това което брабус е в германия. renntech вдигнаха съвсем малко налягането на турботата и ремап-наха еку-то. бен след това сложи едни сликове на задните гуми и от тогава редовно ходи и наказва разни по драг пистите на 400 метра. и това е във 2.5 тона седан със всички възможни екстри.
ето едно видео на бен на 400 метра като той кара и снима едновремено. 0-60 мили- 3.3 секунди.. 400 метра за 11.5 със 120 мили терминална скорост. листчето накрая на клипа е разпечатката от компютъра на драг пистата. то показва времето за реакция на водача (0.50 е перфектно, бен е заковал 0.6х което е супер), времето за първите 60 фута (1.6сек което е много добро и е предимно заради дивия въртящ момент на двигателя и сликовете), времето за още 2 репера (i2, i3) и времето за 400 метра и терминалната скорост. впечатляващо.
http://www.treynor.com/S600-ridealong.wmv
бен трейнор е един от най-вокалните (демек пише по форумите) автомобилни фенове на америка. човека се занимава със създаване на софтуерни компании, пускането им на борсата, продаването им.. също има банка, инвестира сериозно и тн.. демек- човека има пари. той също наред със другите си автомобили притежава и един от 1200+ кс вайпъри правени от DLM.. ма това е друга тема

та въпросния бен преди няколко месеца си взе един с600 (би-турбо) и го даде на renntech които в америка са това което брабус е в германия. renntech вдигнаха съвсем малко налягането на турботата и ремап-наха еку-то. бен след това сложи едни сликове на задните гуми и от тогава редовно ходи и наказва разни по драг пистите на 400 метра. и това е във 2.5 тона седан със всички възможни екстри.
ето едно видео на бен на 400 метра като той кара и снима едновремено. 0-60 мили- 3.3 секунди.. 400 метра за 11.5 със 120 мили терминална скорост. листчето накрая на клипа е разпечатката от компютъра на драг пистата. то показва времето за реакция на водача (0.50 е перфектно, бен е заковал 0.6х което е супер), времето за първите 60 фута (1.6сек което е много добро и е предимно заради дивия въртящ момент на двигателя и сликовете), времето за още 2 репера (i2, i3) и времето за 400 метра и терминалната скорост. впечатляващо.
http://www.treynor.com/S600-ridealong.wmv
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
както
както пише в горната тема щом го влече... 

- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Браво на тоя пич.
На мен ми е интересно колко време ше му издържи скоростната... Щото май МБ бяха ограничили въртящия момент на мотора електроно за да няма фалове...
На мен ми е интересно колко време ше му издържи скоростната... Щото май МБ бяха ограничили въртящия момент на мотора електроно за да няма фалове...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тая скоростна дето лови 800!!! Н/м въртящ момент ме съмнява, че ще сдаде фира Бързо бързо, което ти имаш впредвид или се лъжА??!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Днес взех колата от Блакан Стар .. за пореден път! Слушах приемчика какво казваше: Ей .. днес докараха оше 5 от е-класите , абе какво им став ана тия коли на по 5000км и почват да се чупят" и тоя другия " е как какво им става.. правят ги в Турция и Испания е тва им става " и после спомена нещо от сорта на ... аз бих си купил Тойота
Така че МБ .. проссто изпадат от пазара макар и бавно 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Engi написа:добре че поне не каза, че само аудитата са се запазили, нищо, че си го помисли
хехехе само не споменавай Аудита особенно А6 2.5тди - че един приятел кара 2 такива и направо му се реве

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
аз имам едно клипче с въпросния Бен, на което се състезават S600 Renntech-a и една Single Turbo Supra (която също била собственост на този Бен)... та там има два старта - през деня първия, втория вечерта. Nа първия Супрата пада с малко, на втория бие. И на двата старта прави впечатление reaction time-a на тоз Бен... направо изглежда, че тръгва още на червено, но... reaction time 0.577sec... best time 1/4 mile за Renntech-a e 11.689 sec, а на Супрата 11.625 sec
URLто на това клипче май ми го даде Камикадзе, ако още го пази да го постне, че видеото е супер
URLто на това клипче май ми го даде Камикадзе, ако още го пази да го постне, че видеото е супер

STREETRACERS.HIT.BG
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2