Първи допир с ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Първи допир с ...
Тъкмо започнах работа тази седмица в една доста голяма компания и нещо ми бяха потънали гемиите - ще трябва да сменям квартирата, в работата никой не познавам, приятелите ми остават близо до старата квартира което значи че по рядко ще се виждаме, изобщо кофти...
Та отивам си сутринта на работа, запознавам се с хората там (баси само едно готино маце видях в цялата фирма
), сядам си на бюрото и почвам да симулирам дейност на лаптопа(нямам РС още) и така си минава половината ден когато най ненадейно пристигна майла ..... от шефа.... работен обяд след 30 мин за запознаване с колектива. Ок, ще го преживея и това - както винаги ще ме питат за жените, децата, колите, предишната работа и още дузина стандартни въпроси. Лошо няма. И ето че малко по малко си се изнизнаха минутките и дойде време да тръгваме. Затътрих се до кабинета на шефчето и още влизайки през вратата сърцето ми трепна - мернах ключове с познатата до болка емблема хвърлени небрежно на масата и понеже не бяха обикновенни ключоше а просто една малка черна кутийка ми стана ясно - това ще нещо новичко изкрано прясно прясно от куптовия завод. Нямах търпение - закрачих бързо бързо към паркинга да видя какво ще ми донесе съдбата и онемях:
тъмно сива Е92, купе, култовия надпис 335 отзад, 18" джанти, черен кожен салон + дървен интериор вътре, навигации изобщо всички екстри. Както подобава на току що изкъпан звяр, слънчевите отблясъците създаваха оптичната илюзия за ореол който е обвил злобната предница на баварския представител. Когато седнах за първи път се радвах като малко дете (не че карах де) ухилен до горе му обясних че и аз съм фен на баварската марка ама моята скромна 316-ка е от друго измерение.
Рева на двигателя на този звяр и невероятен - въпреки че на ниски обороти почти не се чува, ама понатиснеш ли малко повече педала се дочуват могъщия глас на чудовището под капака което звучи малко сърдите че си го събудил, ама минутка по късно е готов за издевателства. На един от широките леви завои предната кола мина доста бързо и резултата беше 30 метра разтояние до нея, голям и широк ляв завой, нямаше кола зад нас и в този момент вътрешния ми глас крещеше "Аиде бе батка, шибни му втора и вкарай оборотите в лютеницата "
да ама не, вместо това шефа най невъзмотимо си вкара 3-та, оборотите си паднаха и си минахме като на парад с 30 км/ч
И всеки път се питам - нужно ли е да стана на 50 за да си купя такава кола и дали и тогава ще е същия кеф да я карам
:cry::cry
Та отивам си сутринта на работа, запознавам се с хората там (баси само едно готино маце видях в цялата фирма

тъмно сива Е92, купе, култовия надпис 335 отзад, 18" джанти, черен кожен салон + дървен интериор вътре, навигации изобщо всички екстри. Както подобава на току що изкъпан звяр, слънчевите отблясъците създаваха оптичната илюзия за ореол който е обвил злобната предница на баварския представител. Когато седнах за първи път се радвах като малко дете (не че карах де) ухилен до горе му обясних че и аз съм фен на баварската марка ама моята скромна 316-ка е от друго измерение.
Рева на двигателя на този звяр и невероятен - въпреки че на ниски обороти почти не се чува, ама понатиснеш ли малко повече педала се дочуват могъщия глас на чудовището под капака което звучи малко сърдите че си го събудил, ама минутка по късно е готов за издевателства. На един от широките леви завои предната кола мина доста бързо и резултата беше 30 метра разтояние до нея, голям и широк ляв завой, нямаше кола зад нас и в този момент вътрешния ми глас крещеше "Аиде бе батка, шибни му втора и вкарай оборотите в лютеницата "

И всеки път се питам - нужно ли е да стана на 50 за да си купя такава кола и дали и тогава ще е същия кеф да я карам

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Или го плесни зад врата и му кажи: "КАРАЙ БЕ ОХЛЮВ"

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Дилян Пенчев написа:Или го плесни зад врата и му кажи: "КАРАЙ БЕ ОХЛЮВ"![]()
![]()
BUAHAHAHAHAHA
рофл рофл рофл майна хахахаха
4 8 15 16 23 42
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
дам и мойто шефче се обикаля с едно 330i Е46 дето много му се точа ама той пък кара като на рали по околовръстното

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
поне работиш на културно място с интелигентни хора...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Абе представяте ли си какво ще е ако всички дето сме се събрали тук работим заедно на едно и също място
Не ми се мисли какво ще се случва на паркинга сутрин, през обедната почивка и вечер след работа

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Първия ден ще се изсипе цялата пожарна заради кълбата пушек...а на първата седмица ше ни окошарят всички за разиграване на пожарната...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Първия ден ще се изсипе цялата пожарна заради кълбата пушек...а на първата седмица ше ни окошарят всички за разиграване на пожарната...
аааааааааааааа нахранване

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Дилян Пенчев написа:Или го плесни зад врата и му кажи: "КАРАЙ БЕ ОХЛЮВ"![]()
![]()

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
X-citer написа:Абе представяте ли си какво ще е ако всички дето сме се събрали тук работим заедно на едно и също място![]()
Не ми се мисли какво ще се случва на паркинга сутрин, през обедната почивка и вечер след работа
![]()
![]()
и чистачките ще мърморят под мустак от оставените следи от гуми по коридорите след работно време

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3