извадка от news.bg
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
извадка от news.bg
и това без коментар... със същия успех можеше да е някои от "нашите"
Надбягващи се по "Цариградско шосе" коли пометоха полицай
Главен сержант от КАТ-СДВР е приет с тежки травми в "Пирогов", след като тази нощ около 2.35 часа е бил пометен от лек автомобил "Опел" на бул. "Цариградско шосе" до спирка "Студентски общежития".
Според информация на пресцентъра на МВР, той се е опитал да прекрати надпревара между два автомобила.
Сержантът опитал да спре за превишена скорост “Ауди” и “Мерцедес”, които се движели с около 170 км/час, когато бил ударен от друг преминаващ лек автомобил “Опел”.
При катастрофата е загинал водачът на “Мерцедес”-а, 21-годишният Д.С., чийто автомобил се е ударил в стълб.
Най-вероятно тежката катастрофа е станала при засичане на едната от двете, движещи се с висока скорост коли, сочат първоначалните данни.
Надбягващи се по "Цариградско шосе" коли пометоха полицай
Главен сержант от КАТ-СДВР е приет с тежки травми в "Пирогов", след като тази нощ около 2.35 часа е бил пометен от лек автомобил "Опел" на бул. "Цариградско шосе" до спирка "Студентски общежития".
Според информация на пресцентъра на МВР, той се е опитал да прекрати надпревара между два автомобила.
Сержантът опитал да спре за превишена скорост “Ауди” и “Мерцедес”, които се движели с около 170 км/час, когато бил ударен от друг преминаващ лек автомобил “Опел”.
При катастрофата е загинал водачът на “Мерцедес”-а, 21-годишният Д.С., чийто автомобил се е ударил в стълб.
Най-вероятно тежката катастрофа е станала при засичане на едната от двете, движещи се с висока скорост коли, сочат първоначалните данни.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
лека пръст на момчето
да го питам тоя полицай каква му е била работата да ги гони, регистрационни номера нямат ли тия коли...
е да, поне е успял да ги спре....
в стълба....
кретен

да го питам тоя полицай каква му е била работата да ги гони, регистрационни номера нямат ли тия коли...
е да, поне е успял да ги спре....
в стълба....
кретен

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
??
ауди и мерцедес се "състезават"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
кво излиза, че баш не мога да вдяна, пометен е от друг автомобил, а не от тези които са се състезавали, пък и отгоре на всичко, едното от момчетата е починало, лека му пръст!!!
Смотани куки, кво си мисли тоя полицаи, че те като се движат с 170+ км/ч и ще излезе на патя ще протегне ръка напред и ще вика "стой" и те ще спрат... с извинение ТАПАК, постапил е крайно безотговорно, това не оневинява, състезателите, но за това си има глоби и т.н., да им земат книжките и така по-лесно биха ги спрели отколкото с безотговорни и крайно опасни действия!!!
както каза ати, регистрационни номера нямат ли, или ако не ги е видял, пак някви отличителни белези, абе без коментар! Тъжно ми е за момчето... дано полицая се оправи и си вземе поука и най-важно дано да усъзнае, че е сгрешил, пък нека смъртта на момчето, която е причинил косвено, да му тежи...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
е все пак това са 90 км над ограничението ... пък и не мисля, че полицая има вина
И аз се кефя на такива изпълнения но в граници, а тук определно са излезнали извън граница 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
това е ТОЧНО СМОТАНИ КУКИ:(
щото си мисли, че света трябва да замръзне щото той е скочил пеша на цариградско да оправя света:( и кво става?:( създава маника и ето ти жертва
вместо да му запише номера, да го извика и да му вземе книжката, предизвиква тотална бъркотия и най-лошото не го отнася той
R.I.P.

щото си мисли, че света трябва да замръзне щото той е скочил пеша на цариградско да оправя света:( и кво става?:( създава маника и ето ти жертва

вместо да му запише номера, да го извика и да му вземе книжката, предизвиква тотална бъркотия и най-лошото не го отнася той

R.I.P.

ако някои ти искочи на пътя и нямаш време да отреагираш (или отреагираш грешно)- значи си карал бързо и вината е твоя.
полицая е видял че има състезание и е направил каквото се е очаквало от него- опитал се е да ги спре. ако са карали по-бавно е нямало да има сакалтъци. въпроса е изчерпан.
мисълта ми е че малко хора осъзнават че със 160км/ч и най-малката изненада свършва грозно.
затова пак ви казвам- за бога- внимавайте... човешкия живот е крехък и лошите неща стават бързо...
знам че на моменти звучи досадно, но някои ден.. ако имам време... ще ви напиша това онова по въпроса. сигурен съм че мога да накарам да се замислят и най-заклетите рейсъри...
полицая е видял че има състезание и е направил каквото се е очаквало от него- опитал се е да ги спре. ако са карали по-бавно е нямало да има сакалтъци. въпроса е изчерпан.
мисълта ми е че малко хора осъзнават че със 160км/ч и най-малката изненада свършва грозно.
затова пак ви казвам- за бога- внимавайте... човешкия живот е крехък и лошите неща стават бързо...
знам че на моменти звучи досадно, но някои ден.. ако имам време... ще ви напиша това онова по въпроса. сигурен съм че мога да накарам да се замислят и най-заклетите рейсъри...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
не мисля 4е полицай4ето е виновно,може6е да е и обикновен пе6еходец.ама ако е карал не със 170 а 70 може би няма6е да се стигне до такива последствия......аз ли4но изпитвам страх от високи скорости в тъмното.все ми се струва 4е не6то ще изско4и отпреде така 4е високите скорости за по-светлата 4аст на денонощието ги оставям
BMW is the car...another cars are just traffic
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Найстина когато има смъртен случай е много гадно като се сетиш за всичките скърбящи роднини и приятели на дадения човек
НО.. това мисля, че абсолютно в никоя страна го няма.. на трилентов път ти да отидеш м/у лява и средна като виждаш, че даден автомобил се движи бързо (няма значение дали е 120 или 200км/ч, и двете скорости са еднакво опасни) е пълна лакомия на този полицай за да може тои да лапне 20лв. ..то тъпо, тъпо ма чак вдлъбнато!!!

НО.. това мисля, че абсолютно в никоя страна го няма.. на трилентов път ти да отидеш м/у лява и средна като виждаш, че даден автомобил се движи бързо (няма значение дали е 120 или 200км/ч, и двете скорости са еднакво опасни) е пълна лакомия на този полицай за да може тои да лапне 20лв. ..то тъпо, тъпо ма чак вдлъбнато!!!

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
дави кажа често виждал съм как и без да карат с толкова голяма скорост не могат да спрът точно на цариградско(поня че беше некакъв човек който караше жигула в средната лента с не повече от 60-70 км и въпреки всичко отнесе едно девойче което си мослише че ще пресече отгоре).Не казвам че да караш с 170-180 не е безотговорно ,но да кажеш че полицая е постъпил правилно не мога да се съглася
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
АЗ доколото четох в Нощен Труд, първо на първо полицая е бил сам, а това дали се е опита да ги спре никой не е видал поради птостата причина, че не е бил на работа. Втора поне от това което разбрах полицая си е пресичал отгоре като пич и някъф опел го е блъсна, което впоследствие се оказа, че единственото общо което има с катастрофата на мерцедеса (Ц32 АМГ) и 21 годишното момче което е починало е било в следствие от сблъска м/у опела и полицая.
Трето: Жена очевидец каза: *(цитирам) Линейката дойде след 10 мин взе полицая а момяето което беше изхвърчало от колата го подминаха, момчето още беше живо се движеше. След 30 мин дошла и линейка за момчето , но вече било късно
Как мислите дали тоя полицай е имал някаква работа там или просто се е бил напил някъде и по негови изчисления тоя с мерцедеса минал с 170, той явно има от тия вградените радари... ПОЛИЦАЯ СИ Е ВИНОВЕН!!! Жалкото е, че заради неговата глупост е загинало невинно момче!
Трето: Жена очевидец каза: *(цитирам) Линейката дойде след 10 мин взе полицая а момяето което беше изхвърчало от колата го подминаха, момчето още беше живо се движеше. След 30 мин дошла и линейка за момчето , но вече било късно

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
koko_star написа:не мисля 4е полицай4ето е виновно,може6е да е и обикновен пе6еходец.ама ако е карал не със 170 а 70 може би няма6е да се стигне до такива последствия
обикновенни пешеходци няма по принцип в 2 и кусур през нощта а и другото което е...цариградско шосе не мисля че е улица за пресичане от пешеходци...а и не е нормално да има патрулки на този булевард...абе no comment казвам на това място...полицая си е виновен,но е можело да оцелее невинно момче ако е бил свестен..

Ако написаното в Нощен Труд е вярно...Даеба и в тъпите полиций...тия какво си мислят бре...хванали са господ за...
Един излиза на Попа преди не знам колко време и почва да си стреля на посоки...убива момиче на 16г. маи беше лека и пръст...след това друг прегазва семейство до колко си спомням...сега някав пък пресича и в следствие убива 21г. момче...
То какво излиза, вместо "to protect and serve" те са то "kill and...не знам какво...
Един излиза на Попа преди не знам колко време и почва да си стреля на посоки...убива момиче на 16г. маи беше лека и пръст...след това друг прегазва семейство до колко си спомням...сега някав пък пресича и в следствие убива 21г. момче...
То какво излиза, вместо "to protect and serve" те са то "kill and...не знам какво...

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
GIORCETO написа:е все пак това са 90 км над ограничението ... пък и не мисля, че полицая има винаИ аз се кефя на такива изпълнения но в граници, а тук определно са излезнали извън граница
И кога са в граници ако не е тайна? ако са до 80 км над ограничението ли?

SGV
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4