Пазарджишкото БМВ в началната страница!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Paul_Oakenfold
- Потребител
-
Пазарджишкото БМВ в началната страница!!!!
Абе видях в началната страница едно пазарджишко БМВ-на кой е това? Да не е едно черно 320 или 318 с едно крило отзад щото щяш да го пребия :uzi:
тоя за малко да ме смачка тъпака с 120 по главната кара само да ми беше паднал в рачичките щях да го разбия!!!!!А и аз бжях на пешеходна патека!!!!! Аве пичове кога ще се научим че в населени места се кара внимателно??????И искате да влизате в ЕС-с такова каране!!!!!!! Това лято видяхг много такива "майстори и герой" по канавките и по дърветата!!!!!!Трябва по-внимателно каране в градовете!!!! Аиде със здраве!!!!!!!

Hot Rods that's another story!!!!!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Пазарджишкото БМВ в началната страница!!!!
Paul_Oakenfold написа:Абе видях в началната страница едно пазарджишко БМВ-на кой е това? Да не е едно черно 320 или 318 с едно крило отзад щото щяш да го пребия
Доста народ ще трябва да се ОПИТАШ да пребиеш защото едва ли е само едно черно БМВ с пазарджишка регистрация

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Пазарджишкото БМВ в началната страница!!!!
Paul_Oakenfold написа:И искате да влизате в ЕС-с такова каране!!!!!!!
аз лично въобще не искам и това няма нищо общо със стила ми на каране, който нека ти го опише Асен_Х.
За яда си прав и не те упреквам, но май наистина са повечко БМВ-тата там......
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
LuBo1 написа:Аз знам, че бат Ати винаги си слага колана на задната седалка примерно![]()
Евалата на Ati ако го прави това наистина !
Момчета/момичета слагайте винаги колани .. спасяват !
HITMAN написа:слагайте винаги колани .. спасяват !
Тука можем да поспорим... Не винаги... Имам един познат, който е жив само защото е бил БЕЗ колан! Говорим за Е30 - пода му го нямаше, на неговото място имаше дърво... Пича беше решил да слезе през вратата! Щото е бил без колан

Винаги съм казвал, че най - тъпото в Закона за движение по пътищата е задължителното поставяне на коланите! Защо? Всеки преценява как да си пази живота!!!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
LuBo1 написа:Аз знам, че бат Ати винаги си слага колана на задната седалка примерно![]()
хе-хе,благодаря

Да,вярно е,че винаги когат съм в кола,слагам колана.Отначало го правех малко насила,сега ми е просто навик.Без колана не се чуствам комфортно и дори в бургаските дюни слагах-не,не съм параноик,просто въпрос на навик.Но след две тежки катастрофи,едната без,другата с колан,при която хората не можаха д аповярват,че нищо ни няма АЗ СЛАГАМ.
Но както каза Цветчо(ехх,измъчи ме с този ник

Затова аз по-скоро бих призовал да не се случва изпитание,на това дали с колан или без него е по-добре,защото тогава става лошо
Със здраве
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Радвам са за тебе Ати , аз примерно слагам колан само извънградско , не знам защо имам някакъв страх да си го сложа в града
П.П нещо са сбъгнал форум-а по 2 мнения излизат в тая тема или ебаният ни нет го прави това

П.П нещо са сбъгнал форум-а по 2 мнения излизат в тая тема или ебаният ни нет го прави това

Ще се иzкажа малко иzвьн темата, щото се иzумих от някои мнения.
Аz пьк винаги сьм каzвал, че едно от малкото смислени неща в zакона zа движение по пьтищата са коланите.
Освен статистиката, която твьрди, че при 85% от смьртните случаи коланите биха спасили живот и че 90% от платичните операции са в следствие на удар на главата вьв воланa при неслагане на колан, няколко случки на които лично сьм бил свидетел са ме убедили в това.
Ефекта от колана е най-голям именно в градско каране, при невисоки скорости, а и кьдето примерно е по-малко вероятно да се тьркаляш преz покрив някьде.
Тука вьобще не сьм сьгласен. Бе то хубано всеки си преценява... ама да речем един човек бльска друг и виновния е с колан и не пострадва вьобще, а другия си раzбива лошо главата -- тогава катастрофата става по-тежка и последиците са по-лоши zа катастрофа, която инак не би била вьобще тежка, в смисьл слагането на колан е можело да ги предотврати...
Случват се и такива ситуации, ама супер рядко и са толкова малко, че могат да се пренебрегнат. Но баща ми например беше се обрьщал преди време преz покрив, та добре, че е бил беz колан... но като се кара градско няма такава опасност.
Та аz като Ати дори и на zадната седалка колан гледам да слагам, вие как карате беz колан не zнам...
А, и освен това когато се кара 'спортно'
и се рьчка
е много гадно клатушкането, ако си беz колан...

tsvet40 написа:Винаги съм казвал, че най - тъпото в Закона за движение по пътищата е задължителното поставяне на коланите!
Аz пьк винаги сьм каzвал, че едно от малкото смислени неща в zакона zа движение по пьтищата са коланите.

LuBo1 написа:аз примерно слагам колан само извънградско , не знам защо имам някакъв страх да си го сложа в града
Ефекта от колана е най-голям именно в градско каране, при невисоки скорости, а и кьдето примерно е по-малко вероятно да се тьркаляш преz покрив някьде.
tsvet40 написа:...Защо? Всеки преценява как да си пази живота!!!...
Тука вьобще не сьм сьгласен. Бе то хубано всеки си преценява... ама да речем един човек бльска друг и виновния е с колан и не пострадва вьобще, а другия си раzбива лошо главата -- тогава катастрофата става по-тежка и последиците са по-лоши zа катастрофа, която инак не би била вьобще тежка, в смисьл слагането на колан е можело да ги предотврати...
tsvet40 написа:Имам един познат, който е жив само защото е бил БЕЗ колан!
Случват се и такива ситуации, ама супер рядко и са толкова малко, че могат да се пренебрегнат. Но баща ми например беше се обрьщал преди време преz покрив, та добре, че е бил беz колан... но като се кара градско няма такава опасност.
Та аz като Ати дори и на zадната седалка колан гледам да слагам, вие как карате беz колан не zнам...

А, и освен това когато се кара 'спортно'

Не е така, но очевидно е безмислено да се спори... Аз сам мога да преценя дали и как да си пазя живота - не виждам защо някой ще ме задължава да го правя!
Ati: Пак не оцели ника
МОЛЯ те, ако в бъдеще се наложи да го ползваш, прави го както е изписан ориигнално на латиница! Незнам каква е тази практика да превеждате никовете...

Ati: Пак не оцели ника

Ако си от София,ще го слагаш и още как.Заради каране без колан,превишена скорост и вулгарно отношение към представител на полицията ми взеха 18 точки наведнъж.Не знам за вас,ама мене много често ме спират момчетата,дето се движат по двама(единият да чете,а другият да пише :mha: )Така лека полека,както казва Ati,у почти всеки по софийските улици се изгражда навик.И той си остава.Аз също никога не карам без колан.И се чувствам добре.А ти навярно знаеш,че еърбеците,ако разбира се има такива,не сработват,ако не си с колан.Така,че си избираш сам,ама да знаеш,че да си върна точките ми струваше 350 лв рушветчето.
Това са си 2 чисто нови зимни гудиарки,и то заради една глупост 

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Някои да е чувал за камшичен удар
Давам някакъв пример само пример-- карам си аз с 130 вечерта като стана 1вия инцидент ядосан много без колани другия до мене си го сложи. Та карам си минавам един пич с натокан Голф 3ка тои се връзва и тръгва след мене минаваме едно кръстовище да кажем 70-80 км/ч и ко става наи лошото. Удрям се в куче последиците
спирачки
ляв
десен
2ра и ще отбивам и тогава стана още по лошо тоя зад мене спря в задницата ми Последствията (всичко става за 2-3 секунди) аз съм стиснал волана и тукмо се облягам на седалката (тоест се отпускам но не напълно) и оня от заде като се заби няма ви казвам какво е болката ти да доде изведнъж. Скочих от колата тръгнах към тоя с голф-а да го изкарвам ама хуи някои горе го обичаше точно тоя проклет за мене ден АЗ СЕ СВЛЯКАХ НА ЗЕМЯТА поне 3-4 мин едвам си мърдах ръцете, гръбнака така ме болеше помислих си ебал съм го в гъза нещо ми стана (имам няколко каскади като падане от 5 метра скачане в пропаст туи онуи )ама такова не ми се беше случвало .Последствията за спътника ми с колата него поне не го боляха ръцете ама ребрата горгия имаше една джезкия оставена от колана
Давам го като пример това и от тогава имам страх от градско и колан
П.П камшичкия удар нещо такова ли е

Давам някакъв пример само пример-- карам си аз с 130 вечерта като стана 1вия инцидент ядосан много без колани другия до мене си го сложи. Та карам си минавам един пич с натокан Голф 3ка тои се връзва и тръгва след мене минаваме едно кръстовище да кажем 70-80 км/ч и ко става наи лошото. Удрям се в куче последиците

Давам го като пример това и от тогава имам страх от градско и колан

П.П камшичкия удар нещо такова ли е

Човече Oakland !
Абе ти името ли си си променил/в Щатите/ или това е само nick ???

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2