Поредната БГ простотия...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Поредната БГ простотия...
Прекрасно люлинско утро...
Ставам си вчера сутринта, излизам навън и какво виждат сънените ми очички - няма ми предното стъкло на колата
Грижливо изрязано уплътнението и гепен джама. Що за глупост?!? Толкоз тъпо не съм гледам от доста време. Най-тъпо гледах че почти са се завъдили рибки в купето на колата, защото същата нощ се беше изсипал хубав дъждец. Таблото - цялото с вода. Пода - подгизнал. Седалките - все едно някой се е изпикал връз тях.
В последствие разбрах, че предни стъкла за Е30-ки втора употреба няма и това е причината да се крадат. Ко де се прави - взех си ново новеничко и то хубавко.
Доста професионално ми бяха задигнали прозореца. Без да има дори драскотинка на боята. Не са пипнали нито касетофона, който не е никак лош, нито акумулатора, нито джантите или нещо друго по колата. Учудващо но за мен доста радващо. Алармата не се бе включила, защото не са влизали в самата кола, която беше паркирана точно пред входа под лампа.
Снощи се поразтърсих из квартала и изнамерих някакъв, който уж имал навика да гепва това онова от колите по поръчка на разни магазини за части втора ръка. Хвърлих му солиден бой но знам, че не е той. Поне си го изкарах на някого.
Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и Viper-а, на които загубих цял ден да обикаляме да търсим стъкло, на bawareca при когото оставих колата за съхранение, на javor-чо, който ми изнамери дефицитничкото уплътнение за стъклото. Мерси момчета.
Ставам си вчера сутринта, излизам навън и какво виждат сънените ми очички - няма ми предното стъкло на колата

Грижливо изрязано уплътнението и гепен джама. Що за глупост?!? Толкоз тъпо не съм гледам от доста време. Най-тъпо гледах че почти са се завъдили рибки в купето на колата, защото същата нощ се беше изсипал хубав дъждец. Таблото - цялото с вода. Пода - подгизнал. Седалките - все едно някой се е изпикал връз тях.
В последствие разбрах, че предни стъкла за Е30-ки втора употреба няма и това е причината да се крадат. Ко де се прави - взех си ново новеничко и то хубавко.
Доста професионално ми бяха задигнали прозореца. Без да има дори драскотинка на боята. Не са пипнали нито касетофона, който не е никак лош, нито акумулатора, нито джантите или нещо друго по колата. Учудващо но за мен доста радващо. Алармата не се бе включила, защото не са влизали в самата кола, която беше паркирана точно пред входа под лампа.
Снощи се поразтърсих из квартала и изнамерих някакъв, който уж имал навика да гепва това онова от колите по поръчка на разни магазини за части втора ръка. Хвърлих му солиден бой но знам, че не е той. Поне си го изкарах на някого.
Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и Viper-а, на които загубих цял ден да обикаляме да търсим стъкло, на bawareca при когото оставих колата за съхранение, на javor-чо, който ми изнамери дефицитничкото уплътнение за стъклото. Мерси момчета.
- Новини
-
Викторе, ами аз бухах някакъв ама даже и името не му знам, камо ли прякора. Ще видя какви са тия двамата, които ми написа. Ще летят пръстенца ако разбера кой ми е изтарашил така джама. Не ми е за шибаните пари, яд ме е че някое недъгаво копеленце ми е пипкало по колата. Ако се наложи ще троша ръчички наред и все някой ще се окаже правилният потрошен.
не искам да кажа ...ни6то ама..
ДАВАЙ .. 6те те подкрепям .. от расzстояние. Тея .. не zаслужават друго.
На един приятел от центьра на Русе му дигнаха касетофона от колата и то .. то как ..мани мани .. на принципа ФАЩАШ и ДЪРПАШ..
ДАВАЙ .. 6те те подкрепям .. от расzстояние. Тея .. не zаслужават друго.
На един приятел от центьра на Русе му дигнаха касетофона от колата и то .. то как ..мани мани .. на принципа ФАЩАШ и ДЪРПАШ..
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
Тея и другите кат тях заслужават да им счупат ръцете и краката !!! Аз преди време се разделих с двата леви фара.........как нямам късмет да спипам някой такъв
.............интензивното в Пирогов не му мърда
.

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Асене, наистина супер кофти. Аз щях да превъртя напълно, както предполагам е станало и с теб. Може да поразпитам, защото ако е в Люлин всичко се знае...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Поредната БГ простотия...
!!Asen_X написа:Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и ......Мерси момчета.
Ти като чели не си губил цял ден заради моята кола(че имаше и няколко нощи,доколкото си спомням).Дори да не беше това,знаеш(а и не само ти) че можеш да разчиташ/тате на мен за такива неща-кой с каквото може да помогне,за да направим бедата на един ентусиаст по-малка.Обаждайте се момчета.
А колкото до бухането-аз мисля,че е най-добре да отидем няколко човека с коли с надписисте на форума и да видиш след две три наказателни акции дали ще пипат кола от форума

е,в началото рискуваме някой и друг счупен джам,ама тези са мекотели и ленсо ще ги отучим.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Viktor написа:Баси копелетата. Ама нали знаеш- такива като тях биват сгащени само веднъж през живота си от такива като нас... Все ще се разбере кои са. Поразпитай за един "Буки" от Люлин 6 е мисля. Пак от там питай и за "Сандала". Много вероятно е да са те.
тея пи4ове вси4ки ги знаят.....известни са ама не с хубаво!!!!"БУКИ" го знам близо до мен е

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2