Поредната БГ простотия...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Поредната БГ простотия...

Мнение от Новини » 01 Ное 2003, 15:22

Прекрасно люлинско утро...
Ставам си вчера сутринта, излизам навън и какво виждат сънените ми очички - няма ми предното стъкло на колата :shock: :shock: :shock:
Грижливо изрязано уплътнението и гепен джама. Що за глупост?!? Толкоз тъпо не съм гледам от доста време. Най-тъпо гледах че почти са се завъдили рибки в купето на колата, защото същата нощ се беше изсипал хубав дъждец. Таблото - цялото с вода. Пода - подгизнал. Седалките - все едно някой се е изпикал връз тях.
В последствие разбрах, че предни стъкла за Е30-ки втора употреба няма и това е причината да се крадат. Ко де се прави - взех си ново новеничко и то хубавко.
Доста професионално ми бяха задигнали прозореца. Без да има дори драскотинка на боята. Не са пипнали нито касетофона, който не е никак лош, нито акумулатора, нито джантите или нещо друго по колата. Учудващо но за мен доста радващо. Алармата не се бе включила, защото не са влизали в самата кола, която беше паркирана точно пред входа под лампа.
Снощи се поразтърсих из квартала и изнамерих някакъв, който уж имал навика да гепва това онова от колите по поръчка на разни магазини за части втора ръка. Хвърлих му солиден бой но знам, че не е той. Поне си го изкарах на някого.

Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и Viper-а, на които загубих цял ден да обикаляме да търсим стъкло, на bawareca при когото оставих колата за съхранение, на javor-чо, който ми изнамери дефицитничкото уплътнение за стъклото. Мерси момчета.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 01 Ное 2003, 18:19

Баси копелетата. Ама нали знаеш- такива като тях биват сгащени само веднъж през живота си от такива като нас... Все ще се разбере кои са. Поразпитай за един "Буки" от Люлин 6 е мисля. Пак от там питай и за "Сандала". Много вероятно е да са те.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Ное 2003, 2:51

Викторе, ами аз бухах някакъв ама даже и името не му знам, камо ли прякора. Ще видя какви са тия двамата, които ми написа. Ще летят пръстенца ако разбера кой ми е изтарашил така джама. Не ми е за шибаните пари, яд ме е че някое недъгаво копеленце ми е пипкало по колата. Ако се наложи ще троша ръчички наред и все някой ще се окаже правилният потрошен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 02 Ное 2003, 20:56

не искам да кажа ...ни6то ама..
ДАВАЙ .. 6те те подкрепям .. от расzстояние. Тея .. не zаслужават друго.
На един приятел от центьра на Русе му дигнаха касетофона от колата и то .. то как ..мани мани .. на принципа ФАЩАШ и ДЪРПАШ..
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 03 Ное 2003, 9:52

сори за случката. нарпаво ме уби! а аз бях шокиран, когато ми откраднаха предната броня ...
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 03 Ное 2003, 11:02

Аз пък наскоро се разделих с единия халоген, така че чуството ми е познато.
Не искам да си представям кво е да ти вземат джама :evil: :evil: само бой до спукване за такива

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joreto » 03 Ное 2003, 12:15

Тея и другите кат тях заслужават да им счупат ръцете и краката !!! Аз преди време се разделих с двата леви фара.........как нямам късмет да спипам някой такъв :box: .............интензивното в Пирогов не му мърда :maad: .
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Ное 2003, 13:04

Асене, наистина супер кофти. Аз щях да превъртя напълно, както предполагам е станало и с теб. Може да поразпитам, защото ако е в Люлин всичко се знае...
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Ное 2003, 13:29

Иво, допускам че е люлинска работа но не мога да бъда сигурен. Проверявам бавно едно по едно имената, които ми дадоха. Имам поне петима предполагаеми и един който излежава присъдата която му наложих някъде по болниците. Ако не открия кой точно е свършил тая глупост ще ги бухам наред.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joreto » 03 Ное 2003, 13:44

ще ги бухам наред.

само така, прати ги и другите да излежават присъда .
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Ное 2003, 14:51

една приятелка мисля 4е познава тоя Буки и ако искаш мога да я поразпитам

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Поредната БГ простотия...

Мнение от ati » 04 Ное 2003, 22:26

!!Asen_X написа:Искам да благодаря за помоща на няколко човека - На ati и ......Мерси момчета.

Ти като чели не си губил цял ден заради моята кола(че имаше и няколко нощи,доколкото си спомням).Дори да не беше това,знаеш(а и не само ти) че можеш да разчиташ/тате на мен за такива неща-кой с каквото може да помогне,за да направим бедата на един ентусиаст по-малка.Обаждайте се момчета.
А колкото до бухането-аз мисля,че е най-добре да отидем няколко човека с коли с надписисте на форума и да видиш след две три наказателни акции дали ще пипат кола от форума :evil:
е,в началото рискуваме някой и друг счупен джам,ама тези са мекотели и ленсо ще ги отучим.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

viper
Аватар

Мнение от viper » 05 Ное 2003, 0:00

Аз предлгам да им направим по една пернишка "пластична операцийка" :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepsun » 05 Ное 2003, 16:16

Здравейте,
Аz след ниаколко седмици се врьжтам в БГ, ако 6те бием ниакого и аz сум с вас

P.S. 6ибана клавиатура :evil:
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 05 Ное 2003, 22:36

Viktor написа:Баси копелетата. Ама нали знаеш- такива като тях биват сгащени само веднъж през живота си от такива като нас... Все ще се разбере кои са. Поразпитай за един "Буки" от Люлин 6 е мисля. Пак от там питай и за "Сандала". Много вероятно е да са те.

тея пи4ове вси4ки ги знаят.....известни са ама не с хубаво!!!!"БУКИ" го знам близо до мен е
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории