Eee това вече...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Eee това вече...

Мнение от naskoksan » 29 Окт 2003, 15:11

Е това вече на нищо не прилича.
За пореден път се убеждавам, че тая държава...
абе на кратко
Спират ме оня ден наще хора и там си изиграват обичайния репертоар. Всичко точно...
Пускат ме да си ходя и точно си затварям стъклото господинът- полицай ми казва "Ъъъ... може ли да те попитам нещо"
Казвам му че може, а той ми разправя че съм имал много яко стерео и ако може да му кажа колко струва. И аз оттам почвам да обяснявам че ми е излезнало към 900 лв, щото ми откраднаха едно и си взех същото пак и т.н.
А тоя пич ми разправя че си го купил същото от ГОРУБЛЯНЕ за 250 лв. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аз в тоя момент направо откачих... викам: "Ааа дали пък това не е моето стерео бееее :!: :!: :!: "
Ония хъката мъката... НЕ било моето и айде че съм правил задръстване :evil:

Ееех мамка му щом и ченгетата си купуват крадени ЦД-та от незнам си къде какво да си помисли човек. Как ще има оправия... :evil:
Естествено че все по надолу ще вървим...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 29 Окт 2003, 15:59

Такъв е живота приятелю, сурав и курав особенно в наща държава :wink:
Докато седиме и ги оставяме да правят каквото си искат ще ни мачкат!

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 29 Окт 2003, 20:39

наскобейби е отворил тема, много подобна на тази, която аз възнамерявах да отворя. значи разбиха ми старата кола миналата седмица и ми дигнаха касетофон Кенууд. нищо особенно ама бях дал 230лв за него. да не говорим, че ми бяха строшили джама и т.н.т. обичайната процедура. както и да е, преглътнах го като поредната даденост в държавата ни, оправих си прозореца и едва ли не забравих за слу4ая. и така до онзи ден когато съвсем случайно разбрах, че в Техномаркет се продават ВСИЧКИ видове панели за кенууд !!!! Айде са ми кажете тия хора ли са в техномаркет мама им мрасна?!?! хората измислили касетофон с падащ панел, за да може да не ти го крадат, защото е ясно, че без панел за нищо не става!!! тия скапани боклуци, с цел да изкарат някакви минимални печалби, взели, че внесли ВСИЧКИ видове панели !!!!! поразпитах приятелите и установих, че всеки, който има кенууд вече се е простил с него, защото са му го разбили:(((( айде са ми кажете кой е за трепане?! крадците или техномаркета ?!?!?!?!?:(((((((((((
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 29 Окт 2003, 20:45

и двете компаниикиии :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 29 Окт 2003, 21:11

Engi написа: айде са ми кажете кой е за трепане?! крадците или техномаркета ?!?!?!?!?:(((((((((((

Ами ако тръгнеш по профилирани сервизи можеш да си поръчаш като резервна част панел за каквото ти душа иска ... независимо марка и модел!

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 29 Окт 2003, 21:14

Turturelo написа:
Engi написа: айде са ми кажете кой е за трепане?! крадците или техномаркета ?!?!?!?!?:(((((((((((

Ами ако тръгнеш по профилирани сервизи можеш да си поръчаш като резервна част панел за каквото ти душа иска ... независимо марка и модел!

абсолютно си прав, но дребните крадци не се занимават с това, а сега просто отиваш и си го купуваш:( тва съкс:((((
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 29 Окт 2003, 22:23

Стига сте плюли по държавата бе! На който не му харесва тук да пали където мисли че ще му е по-добре :evil: :evil: :evil:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 29 Окт 2003, 22:53

затва ли ми дигнаха кенууда 2 седмици след като го купих от там.......проследили са ме педалите......мамка им и...... :evil:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 29 Окт 2003, 22:59

quixzole написа:затва ли ми дигнаха кенууда 2 седмици след като го купих от там.......проследили са ме педалите......мамка им и...... :evil:

кажи ми, не те ли е яд повече като знаеш истината?!:(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 30 Окт 2003, 9:55

Лелееееее и аз съм с Kenwood :cry: ,верно че е виждал динозаврите на живо ама ако ми го гепят хич нема да съм доволен :twisted:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Окт 2003, 10:18

ей за това ви разправям...
откачам вече :shock: :shock: станал съм ебати параноика, само следя колата, все гледам вътре да не оставя нещо, като тръгна да я осътавям някъде излизам с пълно бойно снаряжение :evil: :evil:

дайте да вземем да заредим някоя кола някъде
и да се ИЗРЕДИМ на тоя който я пипне :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ако не друго поне да се изкефим и да си го върнем за всички кражби
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Окт 2003, 11:01

Ади аз съм навит следващия път като дода в София, съм готов да жертвам колата. За 4 часа през които едвам успях да спа, някои софиискии мухлио решил да види дали ми се отключват ключалките ама не те са откачени и ся са ми накривени. Хубу че не са е решил за РАДАР-а.

Тъи че подкрепям идеята да напраим примамка и даи колкото можем след туи бои

Аз съм с ДЖЕВИСИ ама още не са го пипнали :roll: да чукна на дърво :!:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 30 Окт 2003, 18:06

Трябва да има разплата.
Всички са преживяли да им откраднат нещо от колата Усещането е невероятно.
Има едно решение. Караш Лада с радио от времето на баба ми и никои не пипа. Няма значение дали е отключена колата или не :) То не че има значение :lol:
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 30 Окт 2003, 18:14

smg написа:Трябва да има разплата.
Всички са преживяли да им откраднат нещо от колата Усещането е невероятно.
Има едно решение. Караш Лада с радио от времето на баба ми и никои не пипа. Няма значение дали е отключена колата или не :) То не че има значение :lol:

друг път не я пипат. баща ми имаше една служебна лада и му изкартиха касетофон не от времето на баба ми, а от както ескимосите са открили снега !!!
на4и ния с Войков обсъждахме : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2853#42853
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Окт 2003, 18:46

И аз съм се прощавал с един Кенууд и с още няколко много скъпи за мен неща от колата! И като отворихте темата, се сещам, че в старата ми кола пак има Кенууд, макар и нищо особено,който може би трябва да кача вкъщи, че да не изкушавам хората с толкова лесна плячка. От кога се надявам да пипна някой докато рови вътре! :evil:

А за това кой е за бой, Любо е прав - май истината е по средата! :? Навсякъде има полицаи-бандити, ама в държава, където почти всички са такива, ние се чудим на един Техномаркет! Няма да е учудя, ако започнах да продават по магазините и резервни ключове за коли! Ама да не сме толкова черногледи - всяко зло е за добро! :wink:
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към Страхотни истории