Eee това вече...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Eee това вече...
Е това вече на нищо не прилича.
За пореден път се убеждавам, че тая държава...
абе на кратко
Спират ме оня ден наще хора и там си изиграват обичайния репертоар. Всичко точно...
Пускат ме да си ходя и точно си затварям стъклото господинът- полицай ми казва "Ъъъ... може ли да те попитам нещо"
Казвам му че може, а той ми разправя че съм имал много яко стерео и ако може да му кажа колко струва. И аз оттам почвам да обяснявам че ми е излезнало към 900 лв, щото ми откраднаха едно и си взех същото пак и т.н.
А тоя пич ми разправя че си го купил същото от ГОРУБЛЯНЕ за 250 лв.
Аз в тоя момент направо откачих... викам: "Ааа дали пък това не е моето стерео бееее
"
Ония хъката мъката... НЕ било моето и айде че съм правил задръстване
Ееех мамка му щом и ченгетата си купуват крадени ЦД-та от незнам си къде какво да си помисли човек. Как ще има оправия...
Естествено че все по надолу ще вървим...
За пореден път се убеждавам, че тая държава...
абе на кратко
Спират ме оня ден наще хора и там си изиграват обичайния репертоар. Всичко точно...
Пускат ме да си ходя и точно си затварям стъклото господинът- полицай ми казва "Ъъъ... може ли да те попитам нещо"
Казвам му че може, а той ми разправя че съм имал много яко стерео и ако може да му кажа колко струва. И аз оттам почвам да обяснявам че ми е излезнало към 900 лв, щото ми откраднаха едно и си взех същото пак и т.н.
А тоя пич ми разправя че си го купил същото от ГОРУБЛЯНЕ за 250 лв.

Аз в тоя момент направо откачих... викам: "Ааа дали пък това не е моето стерео бееее

Ония хъката мъката... НЕ било моето и айде че съм правил задръстване

Ееех мамка му щом и ченгетата си купуват крадени ЦД-та от незнам си къде какво да си помисли човек. Как ще има оправия...

Естествено че все по надолу ще вървим...
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Такъв е живота приятелю, сурав и курав особенно в наща държава
Докато седиме и ги оставяме да правят каквото си искат ще ни мачкат!

Докато седиме и ги оставяме да правят каквото си искат ще ни мачкат!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
наскобейби е отворил тема, много подобна на тази, която аз възнамерявах да отворя. значи разбиха ми старата кола миналата седмица и ми дигнаха касетофон Кенууд. нищо особенно ама бях дал 230лв за него. да не говорим, че ми бяха строшили джама и т.н.т. обичайната процедура. както и да е, преглътнах го като поредната даденост в държавата ни, оправих си прозореца и едва ли не забравих за слу4ая. и така до онзи ден когато съвсем случайно разбрах, че в Техномаркет се продават ВСИЧКИ видове панели за кенууд !!!! Айде са ми кажете тия хора ли са в техномаркет мама им мрасна?!?! хората измислили касетофон с падащ панел, за да може да не ти го крадат, защото е ясно, че без панел за нищо не става!!! тия скапани боклуци, с цел да изкарат някакви минимални печалби, взели, че внесли ВСИЧКИ видове панели !!!!! поразпитах приятелите и установих, че всеки, който има кенууд вече се е простил с него, защото са му го разбили:(((( айде са ми кажете кой е за трепане?! крадците или техномаркета ?!?!?!?!?:(((((((((((

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Engi
-
Нощния ездач
-
Turturelo написа:Engi написа: айде са ми кажете кой е за трепане?! крадците или техномаркета ?!?!?!?!?:(((((((((((
Ами ако тръгнеш по профилирани сервизи можеш да си поръчаш като резервна част панел за каквото ти душа иска ... независимо марка и модел!
абсолютно си прав, но дребните крадци не се занимават с това, а сега просто отиваш и си го купуваш:( тва съкс:((((

- Engi
-
Нощния ездач
-
quixzole написа:затва ли ми дигнаха кенууда 2 седмици след като го купих от там.......проследили са ме педалите......мамка им и......
кажи ми, не те ли е яд повече като знаеш истината?!:(

ей за това ви разправям...
откачам вече
станал съм ебати параноика, само следя колата, все гледам вътре да не оставя нещо, като тръгна да я осътавям някъде излизам с пълно бойно снаряжение
дайте да вземем да заредим някоя кола някъде
и да се ИЗРЕДИМ на тоя който я пипне
ако не друго поне да се изкефим и да си го върнем за всички кражби
откачам вече

дайте да вземем да заредим някоя кола някъде
и да се ИЗРЕДИМ на тоя който я пипне

ако не друго поне да се изкефим и да си го върнем за всички кражби
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ади аз съм навит следващия път като дода в София, съм готов да жертвам колата. За 4 часа през които едвам успях да спа, някои софиискии мухлио решил да види дали ми се отключват ключалките ама не те са откачени и ся са ми накривени. Хубу че не са е решил за РАДАР-а.
Тъи че подкрепям идеята да напраим примамка и даи колкото можем след туи бои
Аз съм с ДЖЕВИСИ ама още не са го пипнали
да чукна на дърво 
Тъи че подкрепям идеята да напраим примамка и даи колкото можем след туи бои
Аз съм с ДЖЕВИСИ ама още не са го пипнали

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Трябва да има разплата.
Всички са преживяли да им откраднат нещо от колата Усещането е невероятно.
Има едно решение. Караш Лада с радио от времето на баба ми и никои не пипа. Няма значение дали е отключена колата или не
То не че има значение 
Има едно решение. Караш Лада с радио от времето на баба ми и никои не пипа. Няма значение дали е отключена колата или не

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Engi
-
Нощния ездач
-
smg написа:Трябва да има разплата.
Има едно решение. Караш Лада с радио от времето на баба ми и никои не пипа. Няма значение дали е отключена колата или неТо не че има значение
друг път не я пипат. баща ми имаше една служебна лада и му изкартиха касетофон не от времето на баба ми, а от както ескимосите са открили снега !!!
на4и ния с Войков обсъждахме : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 2853#42853

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз съм се прощавал с един Кенууд и с още няколко много скъпи за мен неща от колата! И като отворихте темата, се сещам, че в старата ми кола пак има Кенууд, макар и нищо особено,който може би трябва да кача вкъщи, че да не изкушавам хората с толкова лесна плячка. От кога се надявам да пипна някой докато рови вътре!
А за това кой е за бой, Любо е прав - май истината е по средата!
Навсякъде има полицаи-бандити, ама в държава, където почти всички са такива, ние се чудим на един Техномаркет! Няма да е учудя, ако започнах да продават по магазините и резервни ключове за коли! Ама да не сме толкова черногледи - всяко зло е за добро! 

А за това кой е за бой, Любо е прав - май истината е по средата!

Never mistake motion for action...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2