баси съня - няма такова животно - от серията мокри сънища ;)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
баси съня - няма такова животно - от серията мокри сънища ;)
леле... добре че ме събудиха та помня щото съм бил надавал някакви странни звуци и се уплашила изгората че нещо ми става - а аз .. просто си сънувам
та седя си аз на един светофар и ровя нещо по радиото (то пък едно радио- нищо се не чува от тътена дето идва от ауспусите) и по едно време чувам че някои форсира тревокосачка до мене- надигам глава и ко гледам- до мене се извисява една хонда прелюд ама от новите - 200 коня витек, във стил "the slow and the delirious"- грешка... "бързи и яростни"- 19ки (не знаех че влизали в тия калници), смъкната на 3 пръста от земята, със една пейка за влюбени отзад (за ко? за да натиска задницата на колата при високи скорости- точно така- и да вдига предницата- на кола със предно предаване- идиоти...), със един греипфрутен гранатомет вместо ауспух, сини фарове (ма не ксенони- просто сини фарове) и със цялата японска азбука изписана. вътре двама гамени ми обясняват (като се надвикват със моя двигател) че картоненото ми чудовище не било таквоз ми до следващия светофар щели да ми покажат че било книжен тигър и да съм се скриел някъде и други таквиз.... гледам ги аз и недоумявам- тия кво искат? да се дърпат със моя плексигласов кашон? явно много филми са гледали- не знаят че само там малки хондички дърпат 10 цилиндрови коли със 500 коня
което е по-страшното е че моя мокър сън не е 500 коня- а от 2 седмици е горд притежател на 2 малки турбота които при 1 бар правят повече от 860 коня на задните гуми- може и да са повече ама диноджета (динамометъра) не разбира от повече а и да разбираше - кьор фаида- от 5000 оборота нагоре гумите изпушват барабаните на стенда- кво ли не правихме- заливахме ги със vht (нещо като смола и тн...) нищо не помага- та 860 коня са.. със повече от 1200 нм на 4000 оборота... а най-лошото е че понеже цялата измишльотина е сглобена съвсем скоро и още я нагласяме, не е полезно да се вдига повече от 2000 оборота- бе направо си ми казаха- не си го и помисляй- от 3 месеца го работиме тоя проект и ако счупиш нещо ша та линчуваме. та начи ша са гониме до 2000 оборота - няма как. та такива мисли ми се въртят из главата също както и да им кажа на младежите "искате да се дърпаме ли? ок. идете си донесете колата за дърпане"..
ама викам- що да са праа на задник- та виждам как светва жълтото от другата страна и знам че след малко ша светне зелено- издуват ония ми ти изроди оборотите и още не светнало зелено изпускат съединителя - резултата е бясно свирене на гуми (аха- явно не могат да карат ама нали трябва бързо да се доберат до заветните 5000 оборота при които отиват на големите валове (витек е все пак животинката)
та отива там и от там до 2ра за тях е части от секундата- все пак бързо качва обороти - особено на първа. хубаво ги мисля аз тях- аз ко праа през това време- ми ко- леко вдигам крака от съединителя без да барам газта - то му стига- всяка газ на 1ва = въртене на 345мм гуми, същото и на 2ра, ма за това после. та тръгвам аз а ония вече са по средата на кръстовището и се чува как изпилват малко 2ра - мда- късички са им предавчиците, ма ко- глеам моя оборотомер- 1500 оборота- около 40 км.. слагам 2ра и понеже съм назад със 2-3 коли малко избързвам и натискам газта 50%. грешка. моментално ми биде подсказано че каквато и да е смислена газ на 2ра води до "кучешка радост". вдигам си крака от газта и гумите пак хващат- аха- сега ша видат те- натискам пак малко, дупето го усещам как се намества и захапва- настигам младежите бързо и таман да ги мина и глеам- 2000 оборота- виждам грозната картина как ме бият със бордовия компютър (една метална кутия) и бързо слагам на 3те- ако счупя нещо и ме праснат със тая кутия - ша боли... в тоя момент младежите дръпват половин кола и аз разсърден щото гледам че губия- еи го следващия светофар , натискам почти до дупка газта барем набера малко - грешка. отзад се чува диво квичене и дупето тръгва към другата кола. пак отпускам и ги гледам как онези победоносно си включват авариините (сигнал за победа) и спират на следващия светофар. аз се намествам до тях и поглеждам нагоре- вътре- лудница- квичат младежите , некви пикли цвилят и подскачат.. и така... а аз нямам кво да им кажа. нито как да им обясня.
простотия- добре че ме събудиха

та седя си аз на един светофар и ровя нещо по радиото (то пък едно радио- нищо се не чува от тътена дето идва от ауспусите) и по едно време чувам че някои форсира тревокосачка до мене- надигам глава и ко гледам- до мене се извисява една хонда прелюд ама от новите - 200 коня витек, във стил "the slow and the delirious"- грешка... "бързи и яростни"- 19ки (не знаех че влизали в тия калници), смъкната на 3 пръста от земята, със една пейка за влюбени отзад (за ко? за да натиска задницата на колата при високи скорости- точно така- и да вдига предницата- на кола със предно предаване- идиоти...), със един греипфрутен гранатомет вместо ауспух, сини фарове (ма не ксенони- просто сини фарове) и със цялата японска азбука изписана. вътре двама гамени ми обясняват (като се надвикват със моя двигател) че картоненото ми чудовище не било таквоз ми до следващия светофар щели да ми покажат че било книжен тигър и да съм се скриел някъде и други таквиз.... гледам ги аз и недоумявам- тия кво искат? да се дърпат със моя плексигласов кашон? явно много филми са гледали- не знаят че само там малки хондички дърпат 10 цилиндрови коли със 500 коня

простотия- добре че ме събудиха

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
1 мнение
• Страница 1 от 1