С 325 Кабрио и мръсна газ в панаира
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
С 325 Кабрио и мръсна газ в панаира
За пореден път не мога да споделя с вас емоциите,които изживях преди и по време на панаира.
Случката се разиграва в събота - 04.10.Изложението е към краят си и разните там изложители започнаха да се "излагат" с некви косачки,редосеялки,трактори.
Обаче ние от щанда на БМВ сме си малко луди и толкова ни трябваше -Иван от Дару Кар даде заповед:да се сваля кабриото от щанда и да направим малко спарк в панаира.Ние само това и чакахме.
След като той повози момчетата и момичетата от нашия щанд,включително и фенът Спарко,дойде и моят ред,който чаках с огромно вълнение.
Попитах Иван по баварски може ли да повозя две очарователни създания по 180 с красиви очи,той в прав тескст ме попита :"Какво чакаш?",подавайки мо ключовете на синьото торпедо.
Та в един момент аз си се возя в панаира сред хиляди зяпачи с кабриото в компанията на 2 очарователни мадами - комбинацията е много добра - БМВ и красиво гадже
и правя следнита операции:
1.Паля мотора
2.Запалвам ксеноните
3.На музиката яко газ
4.моторът е в работна температура
5.Най-важната операция - изключване на DSC
6.6000 оборотки
7.Рязко отпускане на съединителя
8.Пушек на гуми в комбинация с металическия звук на шестака
9.Хората се разбягват пред мен като американец на 11 септември
10.Вече се движа - с незнам колко
Мадамите яко се накефиха.Моля ви - не ме питайте мен.
По едни време само зърнах супер доволната физиономия на Pablo
Карането на вече легендарната петица от изложението в неделя - около 7-8 км - от панаира до периферна техника направо ме довърши.
Тогава навигатор ми бе лично Спарко - искаше от мен бръснарско ножче да си пререже вените.Защото не можеше лично да изпробва качествата но дзвера.
Тогава пак имаше същите операций,описани по-горе - а Спарко само нарежда:Брей,това жувотно много бега бе
Дай боже всеки да изпита тези емоции,каквито и аз усетих.Сега вече втори ден реанимирам и пия хапчета,че нещо страдам по тия баварки от безсъние.
Но това лекуване няма.
Случката се разиграва в събота - 04.10.Изложението е към краят си и разните там изложители започнаха да се "излагат" с некви косачки,редосеялки,трактори.
Обаче ние от щанда на БМВ сме си малко луди и толкова ни трябваше -Иван от Дару Кар даде заповед:да се сваля кабриото от щанда и да направим малко спарк в панаира.Ние само това и чакахме.
След като той повози момчетата и момичетата от нашия щанд,включително и фенът Спарко,дойде и моят ред,който чаках с огромно вълнение.
Попитах Иван по баварски може ли да повозя две очарователни създания по 180 с красиви очи,той в прав тескст ме попита :"Какво чакаш?",подавайки мо ключовете на синьото торпедо.
Та в един момент аз си се возя в панаира сред хиляди зяпачи с кабриото в компанията на 2 очарователни мадами - комбинацията е много добра - БМВ и красиво гадже

1.Паля мотора
2.Запалвам ксеноните
3.На музиката яко газ
4.моторът е в работна температура
5.Най-важната операция - изключване на DSC

6.6000 оборотки
7.Рязко отпускане на съединителя
8.Пушек на гуми в комбинация с металическия звук на шестака
9.Хората се разбягват пред мен като американец на 11 септември
10.Вече се движа - с незнам колко

Мадамите яко се накефиха.Моля ви - не ме питайте мен.
По едни време само зърнах супер доволната физиономия на Pablo

Карането на вече легендарната петица от изложението в неделя - около 7-8 км - от панаира до периферна техника направо ме довърши.

Тогава навигатор ми бе лично Спарко - искаше от мен бръснарско ножче да си пререже вените.Защото не можеше лично да изпробва качествата но дзвера.
Тогава пак имаше същите операций,описани по-горе - а Спарко само нарежда:Брей,това жувотно много бега бе

Дай боже всеки да изпита тези емоции,каквито и аз усетих.Сега вече втори ден реанимирам и пия хапчета,че нещо страдам по тия баварки от безсъние.
Но това лекуване няма.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
Кажи за косачките
как се карат на задни гуми и така нататък, на мен Sparco като ми разказваше се просълзих на няколко пъти

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: С 325 Кабрио и мръсна газ в панаира
Svetoslav написа:...
Но това лекуване няма.
А може би има

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Аз нищо не съм измислял... друг... но наистина няма значение...
Радвам се за Светльо и благодаря че сподели преживяванията си с нас!
Радвам се за Светльо и благодаря че сподели преживяванията си с нас!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе има то има нужда от ЛЕК
,зашото тука все болни мозъци сме се събрали и се самонадъхваме,без много да ни пука за хората около нас.Най-малкото не е нормално Светльо да страда от безсъние заради някакво си БеЕмВе,при условие ЧЕ НА БМВ-ТО ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ЗА ТОВА,поради простата причина че е купчина лъскаво желязо
"Някъде далече в неотбелязания на картата затънтен и рядко посещаван край на западния спирален клон на Галактиката се намира едно дребно, с нищо незабележително жълто слънце. Около това слънце, на разстояние приблизително деветдесет и два милиона мили, обикаля една съвсем незначителна, малка синьозелена планета, чиито обитатели - произлезли от маймуната форми на живот - са така изумително изостанали, че все още смятат електронните часовници за доста хитроумно изобретение. Тази планета има - или по-точно имаше - един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувствуваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяха до движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни. И така, проблемът си оставаше нерешен - много хора се чувстваха зле, а повечето от тях - отвратително. Включително и онези с електронните часовници."
Сър Адамс

"Някъде далече в неотбелязания на картата затънтен и рядко посещаван край на западния спирален клон на Галактиката се намира едно дребно, с нищо незабележително жълто слънце. Около това слънце, на разстояние приблизително деветдесет и два милиона мили, обикаля една съвсем незначителна, малка синьозелена планета, чиито обитатели - произлезли от маймуната форми на живот - са така изумително изостанали, че все още смятат електронните часовници за доста хитроумно изобретение. Тази планета има - или по-точно имаше - един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувствуваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяха до движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни. И така, проблемът си оставаше нерешен - много хора се чувстваха зле, а повечето от тях - отвратително. Включително и онези с електронните часовници."
Сър Адамс
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Alpina написа:Абе всичко си минава с възрастта....
Като пораснем малко повече....
На мен например вече ми е скучно само да въртя гуми... :-(
на мен това е една от най-големите ми радости в момента

Роската написа:"Някъде далече в неотбелязания на картата затънтен и рядко посещаван край на западния спирален клон на Галактиката се намира едно дребно, с нищо незабележително жълто слънце. Около това слънце, на разстояние приблизително деветдесет и два милиона мили, обикаля една съвсем незначителна, малка синьозелена планета, чиито обитатели - произлезли от маймуната форми на живот - са така изумително изостанали, че все още смятат електронните часовници за доста хитроумно изобретение. Тази планета има - или по-точно имаше - един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувствуваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяха до движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни. И така, проблемът си оставаше нерешен - много хора се чувстваха зле, а повечето от тях - отвратително. Включително и онези с електронните часовници."
Сър Адамс
старото зачезнало bip ще ви каже -
така е. то4ка.
вси4ки искат щастие.
вси4ки се стремят към това.
но пове4ето (не си мислете 4е не сме от тях) не знаят как да го постигнат.
и за това си мислят 4е щастието е в "лъскави купчини желязо (и пластмаса и алуминий) 4е и грес", или в "големите о4и".
всъщност туй е въпроса дето трябва да си задаваме.
как да постигнем шастие - но такова - непреходно. дето няма да свърши след първия 4елен удар, или след края на една любовна афера.
та проблясъци на това щастие 4увстваме понякога.
но то може да е постоянно състояние.
и по скромото ми мнение - това става 4рез опознаване на собствения ни ум/душа/както и да се казва.
освен това - някои индивиди са достатъчно силни за да 4увстват естествената нужда да дават щастие на другите. та това е следващата стъпка - не само за тебе си - ами щастие и за вси4ки други.

~karmapa chenno~
- Новини
-
"Есен, есен ....умиращ сезон....." нали така се пееше в една песен.
"Купчината желязо със синьо-белия пропелер" не ме прави щастлив, но е част от онези малки и уж незначителни радости в живота ми. И се наслаждавам доволно на това. Всъшност БМВ е това което ни събра тук, а това което ни обедини са сходните интереси и именно малките страсти в живота. Това, че висим тук с часове не значи че висим заради самата купчина лъскаво желязо. Всеки си има своите проблеми в ежедневието но никога не ги пренасяме тук и това е едно от положителните качества на този виртуален форум.
В този ред на мисли .....за какво изобщо говорите в този постинг, момчета? Всеки понякога му е кофти .... но тук, това няма значение ......знаете защо сме тук, нали?!?
Роска, защо пък да не се самонадъхваме тук ...И без това тук е единственото място, където никой няма да ме убие с камъни ако кажа "БМВ" .... Да не се залъгваме - всички тук (или поне редовните ентусиасти) сме "болни" на тема БМВ но това съвсем не значи че марката е едиственото нещо, което ни интересува или пък че е единственото нещо което желаем. Автомобилите са именно дребна радост в живота ......аз съм болен на тема БМВ но когато стане въпрос за коли. Иначе ....има хиляди други неща, които определят това дали съм щастлив или не и те съвсем не са предметни и със сигурност не могат да се купят от ДаруКар или mobile.de.

"Купчината желязо със синьо-белия пропелер" не ме прави щастлив, но е част от онези малки и уж незначителни радости в живота ми. И се наслаждавам доволно на това. Всъшност БМВ е това което ни събра тук, а това което ни обедини са сходните интереси и именно малките страсти в живота. Това, че висим тук с часове не значи че висим заради самата купчина лъскаво желязо. Всеки си има своите проблеми в ежедневието но никога не ги пренасяме тук и това е едно от положителните качества на този виртуален форум.
В този ред на мисли .....за какво изобщо говорите в този постинг, момчета? Всеки понякога му е кофти .... но тук, това няма значение ......знаете защо сме тук, нали?!?
Роска, защо пък да не се самонадъхваме тук ...И без това тук е единственото място, където никой няма да ме убие с камъни ако кажа "БМВ" .... Да не се залъгваме - всички тук (или поне редовните ентусиасти) сме "болни" на тема БМВ но това съвсем не значи че марката е едиственото нещо, което ни интересува или пък че е единственото нещо което желаем. Автомобилите са именно дребна радост в живота ......аз съм болен на тема БМВ но когато стане въпрос за коли. Иначе ....има хиляди други неща, които определят това дали съм щастлив или не и те съвсем не са предметни и със сигурност не могат да се купят от ДаруКар или mobile.de.

Е даде Асенчо ,ама ако ти си умерен в увлеченията си има хора из тези форуми,които много лесно се пускат по пързалката.Те са много доверчиви и лесно се водят от чужди мнения,независимо че са немиродавни.
Знаеш ли какво ми каза Казака веднъж:
"Роска ,е30-ската ми е всичко на този свят!Работя само за нея!Всичките ми кинти отиват за нея,абе изобщо много си я харесвам!"
Казвам ти братко идваше ми да излезна вън,да зема 10 килограмовия чук и бой по колата,докато не стане на сол!Естествено че БМВ-то няма никаква вина,то си е просто едно произведение на изкуството,но влиянието което упражнява върху хората е доста силно.Подсилено многократно от други хора,сядали на Баварска седалка,това влияние бара по мозъците много яко и често някои от човечетата,особено по-младите дерайлират от елементарните човешки норми,държане и начин на живот-СТАВАТ БОЛНИ МОЗЪЦИ!
Това което искам да ти кажа е че този форум е доста мощно средство за интервенция.
Седиш си ти и си фен на БМВ,сядат до тебе още 10-тина като теб и ставаш ПО-ФЕН НА БМВ и работата замирисва направо на националсоциализъм,но човек седящ на другата маса несподелящ вашите възгледи разбира ,че вие 11-тината имате спешна нужда от професионална помощ,защото някакси не е нормално да изречеш за 5 минути - 100 пъти думата БМВ или Моторспорт и.............малко пак извратихме темата ,ама шъ съ опраим и дано Светльо не ни се сърди!
Знаеш ли какво ми каза Казака веднъж:
"Роска ,е30-ската ми е всичко на този свят!Работя само за нея!Всичките ми кинти отиват за нея,абе изобщо много си я харесвам!"
Казвам ти братко идваше ми да излезна вън,да зема 10 килограмовия чук и бой по колата,докато не стане на сол!Естествено че БМВ-то няма никаква вина,то си е просто едно произведение на изкуството,но влиянието което упражнява върху хората е доста силно.Подсилено многократно от други хора,сядали на Баварска седалка,това влияние бара по мозъците много яко и често някои от човечетата,особено по-младите дерайлират от елементарните човешки норми,държане и начин на живот-СТАВАТ БОЛНИ МОЗЪЦИ!
Това което искам да ти кажа е че този форум е доста мощно средство за интервенция.
Седиш си ти и си фен на БМВ,сядат до тебе още 10-тина като теб и ставаш ПО-ФЕН НА БМВ и работата замирисва направо на националсоциализъм,но човек седящ на другата маса несподелящ вашите възгледи разбира ,че вие 11-тината имате спешна нужда от професионална помощ,защото някакси не е нормално да изречеш за 5 минути - 100 пъти думата БМВ или Моторспорт и.............малко пак извратихме темата ,ама шъ съ опраим и дано Светльо не ни се сърди!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2