Да знаете, повечето жени не стават за шофьори
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Да знаете, повечето жени не стават за шофьори
ф4ера като си патуваме с таткоми за хисаря и ядна с едно пежо406 SW като даде гас и ни испревари и слет тва като наби спира4ки и се прибра ного рано във насрешното нямаше коли. P.S не пускаите жените ви да карат. 

Пишман шофьори колкото от единия, толкова и от другия пол, така че недей да говориш много кви били жените и как не можели да карат. Аз бях писал преди известно време една леля как ми скри шапката та гледах като теле в железница
после сумати време

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
Свят широк, хора разни 

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз съм пишман шофиор (демек пишлеме шофиор ) ама вече си седнах на гъза да ореш с орлето в нивата не е работа
вече ми се живее нещо 

- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
Tо те жените не стават за шофиране,а само за... :mha: .Но вае пак и те са хора като нас
.Жена с BMW не е жена,а дявол.
Представете си ,че сте на някой светофар с някоя расова бегачка и някаква мадама спира до вас с кола от същата класа.Поглеждате я, а тя започва да ви се хили, да ви намигва
,т.е иска да ви каже нещо,а вие си мислите само за колата
.Светва зелено и след 50м сте на 10м зад нея.Това не трябва да се случва.
В никакъв случай.
Ако се случи,това значи, че от вас нищо не става.Ставате само са резил пред другите хора.На мен ми се случи нещо подобно,но си го върнах тъпкано.
:x.(Вечеря на свещи, дискотека и после ... :mha:) .Аз бях с една Calibra 2.0 GT 16V на един приятел, а тя с Astra 2.0 GSI 16V.Kараше като пияна, макар че не беше такава.Дори малко се страхувах,като я изпреварвах,та да не би от напрежението да изтърве волана и...
Но
.
От жената шофьор не става,освен,ако не е вманиачена на тази тема, но няма страшно,таквиз екземпляри се срещат рядко. 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: ас у4а в къщи
ivo_bmw написа:ас у4а в къщи
То си личи

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе по темата за жените шофьорки аз имам следните наблюдения...понеже по малко жени карат коли от колкото мъже и ние им обръщаме повече внимание....наистина че има мъже които не знаят как да въртят волана но тях не ги забелязваме! Но и не може да отречем че има жени които могат да ти скрият скоростния лост
например майка ми и до ден днешен може да ме накара да се опъвам на седалката...кара все по рядко, не и се кара (все пак прехвърли половин век) но като се качи да кара и ако и доставя удовоствие ми пълни душата! Като си купих колата и я накарах умишлено да я покара да видя какво ще каже! А и то беше мокро задните гуми едни сликове, прави тя ляв завой и се престроява бързо като и шибна газ-та долу на пода и ...с вратите на страни
успокоява колата и ми казва: "бе твоита кола не дава да и пипнеш газта" и продължава да и се кефи:)! А аз ритам ли ритам пода...ала уви при мене няма спирачка
П.С. не подценявайте жените

П.С. не подценявайте жените

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: Да знаете, повечето жени не стават за шофьори
ivo_bmw написа:ф4ера като си патуваме с таткоми за хисаря и ядна с едно пежо406 SW като даде гас и ни испревари и слет тва като наби спира4ки и се прибра ного рано във насрешното нямаше коли. P.S не пускаите жените ви да карат.
Опитах да редактирам мнението да е правилно написано, но прочитайки го 10 пъти не успях да схвана смисъла

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4