По БТВ Новините ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
По БТВ Новините ...
показаха репортаж от тази вечер с една катастрофа на 3 БМВ-та на едно кръстовище ! Е30 , Е34 , Е36 Така се бяха джаснали 3те едно в друго че едвам бяха познали какви марки са колите !
Просто от 3те БМВ освен да ги върнат за желязо за друго нестават вече
Управляващите МПС са в болница с леко ухлузвания !
Просто от 3те БМВ освен да ги върнат за желязо за друго нестават вече

Управляващите МПС са в болница с леко ухлузвания !
Последна промяна pepibmwe30 на 13 Ное 2006, 1:31, променена общо 1 път

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: По БТВ Новините ...
pepibmwe30 написа:Като карат невнимателно така е![]()
И какво ти е толкова смешно в ситуацията?

Смееш се на нещастието на хората

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
хахахахха, това Е30 , Е34 , Е36 , точно това Е30 , Е34 , Е36 да не е случайно бе, хайде стига бе:))) що няма и един 525 2005г примерно, а са точно Е30 , Е34 , Е36
))) аз знам защо, вероятно са решили, че могат да тръгнат много бързо, но понеже едвам отлепват и никой не е успял да мине преди другия и това е резултата:))) смея се, защото Е30 , Е34 , Е36 означава, че сами са се наджаскали, просто защото са Е30 , Е34 , Е36
)))

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Това не е тема с която трябва да се подиграваш! Внимавй да не стъпиш на криво! Може да се случи на всеки, дори ти с колелото не си застрахован 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
nissan написа:хахахахха, това Е30 , Е34 , Е36 , точно това Е30 , Е34 , Е36 да не е случайно бе, хайде стига бе:))) що няма и един 525 2005г примерно, а са точно Е30 , Е34 , Е36))) аз знам защо, вероятно са решили, че могат да тръгнат много бързо, но понеже едвам отлепват и никой не е успял да мине преди другия и това е резултата:))) смея се, защото Е30 , Е34 , Е36 означава, че сами са се наджаскали, просто защото са Е30 , Е34 , Е36
)))
Написа сумати редове и разбрах само Е30, Е34, Е36 нищо смислено не долових
nissan написа:хахахахха, това Е30 , Е34 , Е36 , точно това Е30 , Е34 , Е36 да не е случайно бе, хайде стига бе:))) що няма и един 525 2005г примерно, а са точно Е30 , Е34 , Е36))) аз знам защо, вероятно са решили, че могат да тръгнат много бързо, но понеже едвам отлепват и никой не е успял да мине преди другия и това е резултата:))) смея се, защото Е30 , Е34 , Е36 означава, че сами са се наджаскали, просто защото са Е30 , Е34 , Е36
)))
прав си никой не се беше сетил за тоя вариянт

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
)))
Това вече, че не могат да отлепват го разбрахме. Ще те попитам за пореден път ОЩЕ НЕЩО ИМАШ ЛИ ДА КАЗВАШ? ОБАЧЕ ГЛЕДАЙ ДА Е НЕЩО СМИСЛЕНО ТОЗИ ПЪТ! АКО НЯМАШ- ГАСИ КОМПЮТЪРА И СИ ЛЯГАЙ!
X-citer написа:Това не е тема с която трябва да се подиграваш! Внимавй да не стъпиш на криво! Може да се случи на всеки, дори ти с колелото не си застрахован
точно това обяснявам, едно е да се удариш просто така, никой не е застрахован, но не ми обяснявай, че Е30 , Е34 , Е36 едно в друго е случайно, нещастно стечение на обстоятелствата, защо са точно Е30 , Е34 , Е36 , защо не са примерно 525 2005, 318 2005 и един пасат 2006 да речем:) нали не се опитваш да ми обясниш, че това Е30 , Е34 , Е36 е някакво съвпадение:)
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
)))
Приятелю, замислял ли си се за смяна на дилъра? Време е...

П.С. Втори човек, който се присмива на нещастието на хората...

П.С. А дали има значение дали са БМВ-та, Аудита или Мерцедеси...

има, определено има значение, това което се опитвам да кажа е, че точно тези, дето гледат страшно на червено и си мислят, че тръгват много бързо, са с Е30 , Е34 , Е36, дори на кръстовищата 100 пъти съм ги виждал по 2, по 3 такива, идват едно след друго, застават едно до друго и почват да се оглеждат и оттам един ръчка, едно пушене, едно виене:)) и т.н. Това, което е станало е поредното кръстовище, на което са се застигнали такива три Е30 , Е34 , Е36 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
)))
мислил ли си за специализирана медицинска помощ

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN] написа:nissan написа:хахахахха, това Е30 , Е34 , Е36 , точно това Е30 , Е34 , Е36 да не е случайно бе, хайде стига бе:))) що няма и един 525 2005г примерно, а са точно Е30 , Е34 , Е36))) аз знам защо, вероятно са решили, че могат да тръгнат много бързо, но понеже едвам отлепват и никой не е успял да мине преди другия и това е резултата:))) смея се, защото Е30 , Е34 , Е36 означава, че сами са се наджаскали, просто защото са Е30 , Е34 , Е36
)))
мислил ли си за специализирана медицинска помощ
според мен на теб ти трябва специализиран помощ, след като твърдиш, че три от вида Е30 , Е34 , Е36 са се ударили едно в друго и това, че са Е30 , Е34 , Е36 няма значение за станалото:) Пак те питам, защо не са три 525, 318, Пасат, примерно, 2005 г., примерно, т.е. е напълно случайно, че се събират на едно кръстовище онези, дето гледат страшно и пак ли е стечение, че точно те карат все Е30 , Е34 , Е36 и внезапно се удрят:) Да мислиш, че е стечение на обстоятелствата, значи да имаш нужда от медицинска помощ:)
- X-citer
-
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2