първа среща от близо с М3

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

първа среща от близо с М3

Мнение от Escape » 04 Окт 2006, 21:36

Както обикновенно днес си станах за работа, оправих се набързо и скочих в бавареца и отпращих към офиса. Стигнах доста рано (нарочно тръгнах рано от вкъщи за да мога да избекна задръстванията) и тъкмо сядам на бюрото когато ми извъня телефона. Трябваше ми по-малко от 30 сек. за да си взема ключовете на колата и аидеее на едно бързо кафенце на ОМВ-то в Мусагеница :) най-обичам когато деня ми почва така :)

Седнахме си на кафенце на масичките отвън, а сленцето тъкмо лениво се наддига над хоризонта. По светофрите засега има само по 4-5 коли които чинно си чакат да дойде и техния ред, но само минути по-късно сравнително спокойните улици ще прерастнах в огромна бучаща маса от нервни шофьори, които се мушкат навсякъде само и само да успеят да се набутат 3 метра по напред....с две дъми най-нормален софийски ден

Насред цялата тази дандания, аз си седя най-спокойно и си пия кафенцето, наслайдавам се на един от посленните топли дни. Кеф - това е думата която най точно описва състоянието ми. И тогава го чух - едно глухо изръмжаване което долетя някъде от към колоната с коли която вече се беше натрупала. Не успях да видя от къде точно долетя (има храсти който разделят бензиностанцията от улицата) но само миг по късно се появи и тя - гарваново черна Е46 :shock: която премина транзит през бензиностанцията.
Останах загледан в лъснатата и задница и точно в този момент се осъзнах - бахти ....бях за загледал в г*за на една кола, а около мен имаше толкова много жени...това определено не е на добре (ще трябва да се прегледам тия дни)

Точно си мислех че повече няма да я видя, когато шофьора обърна и чинно се нареди на колонката.Можеше и по зрелищно да обърне колата, ма той си знае най-добре
>> Офф Топик: сещам се миналата зима на тази бензиностанция след като заредих бензин се качих в колата, пуснах си музиката на мах и таман да тръгна, давам газ и нищо не стана... в първия момент си помислих че не съм вкарал 1-ва, така че натиснах си съединителя, ама 1-ва си е включена и аиде втори опит, ма тя пак не ще да тръгне .... аз си се чудя какво става и в този момент забелязвам че момчетата дето сипват бензина ме гледат странно :mrgreen: ....а задницата тръгна някъде на ляво ... :mhihi: :mhihi:
>> край на Офф Топика

За моя голяма радост след като зареди пича спря на паркинга и отиде да си вземе кафе. Тогава я разгледах по-подробно - на първо място ми се набиха огромните 18" никелирани джанти, предната броня която е само на няколко пръста над земята, двата въздухопровода на предния капак които само допълват общата визия на бавареца . Бърз поглед вътре - черен кожен салон, мултифункционален волан, 4 ел стъкла и още куп други джунджурии. Продължих да я оглеждам старателно за да стигна до задната част, която направо ми стопли душата - 4 лъснати аспуха леко се подаваха под бронята, само за да напомнят на останалите участници че това не е поредната японска вентилирана лагерница

Трявбаше да си тръгна, иначе щъх да я гледам още час поне. Най се кефя на такива дни 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 04 Окт 2006, 21:59

:twisted: :twisted: :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 04 Окт 2006, 22:02

Ахаха, честито! Не знам каква е тая случайност, ама и аз днеска видях за първи път M3-ка и ми залепнаха очите :mhihi: ама бързах за даскало и не можех да и се полюбувам, за което много съжелявам :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 05 Окт 2006, 16:51

Кола мечта просто! Истински ти завиждам човече! 8)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 05 Окт 2006, 17:00

Мда това наистина е една кола мечта за мене :) :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 05 Окт 2006, 21:44

Преди 1 седмица...
Седя си аз на тротоара пред Техническия (чакам 88, посока Дружба) и по едно време врррууууууууууммм - покрай мен минава е60 м5 :shock: лилавичко...красота :twisted: :twisted: :twisted:
Аз си седя ли, седя на спирката,88 никакъв го няма...гледам колите които минават и по едно време пак врууум-врууум... :shock:
На светофара се наредило е39 М5, небесно синьо... :shock: Гаааззз, кой да му вземе старта...некви фиести ли :mhihi:
Викам си:"Бах мама му...какво става тука :roll: ? Ще чакам и е34ката сега... ":twisted:
Е,да де ама 88 дойде :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.С. М3ки...много вече...дай боже всекиму по една :D

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Окт 2006, 0:30

Да, аз всеки ден си "гриза ноктите и си хапя устните" като ходя до УНСС - на входа спира синьо ///М3 Е46 - нечовешко!!! :shock: Минавам на 10 сантиметра от него, гледам божествения интериор и екстериор, страшно злобния вид и се сблъсквам в тълпата, спъвам се, не съм на себе си. Някакво Е60 (520-ка де) черно пак там виси, абе в тва УНСС пълно с гъзари (там искам да съм преподавател :mhihi: )
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 06 Окт 2006, 9:13

За нещо подобно става на въпрос :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 07 Окт 2006, 20:47

az доста м-ки съм виждал и е39 и е36 и е30 и е46 и е60 и м6 новото (е63 ли се води) на живо а и ен в бг разбира се ма кел файда кат не са ме качвали на тях да се возя ... :)

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 08 Окт 2006, 6:18

познат има колата за която се говори в тази история...возил ме е, невероятно е :!: на бала ме возиха в Е60 М5, там е още по-невероятно :D след време когато събера пара и ако съм жив, здрав съм намислил да сменя 635-цата с по-големия и брат :D
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

гледай колко мнгого ауспуси :)

Мнение от 535 » 08 Окт 2006, 9:47

гледай колко мнгого ауспуси :)
закакво ти е ...

;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997