голям карък ли е Любо1 според вас?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
голям карък ли е Любо1 според вас?
та значи да ва питам
За една вечер, тоест за по малко от 1 час ме блъснаха 3 пъти.
1вия Един авер се праи на гъзар с 412 и с пълен назаед леко кривна и бам 1 врата по малко и една вежда
2рия отиваме към КАТ и една мастия на пътя спирачки блъснах я Равносметка искочи мигача и номера се огъна
3тия е ТОЯ зад мене не успя да спре и астрата замина
Равносметка стопове врата броня аве лудница стана
та пускам една анкетка да ми го кажете и вие
За една вечер, тоест за по малко от 1 час ме блъснаха 3 пъти.
1вия Един авер се праи на гъзар с 412 и с пълен назаед леко кривна и бам 1 врата по малко и една вежда
2рия отиваме към КАТ и една мастия на пътя спирачки блъснах я Равносметка искочи мигача и номера се огъна
3тия е ТОЯ зад мене не успя да спре и астрата замина
Равносметка стопове врата броня аве лудница стана
та пускам една анкетка да ми го кажете и вие

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Пич ... приеми моите искрени съболезнования за возилото ти
ако 3 за 1 не е каръщина - не знам кое ще да е ...

ако 3 за 1 не е каръщина - не знам кое ще да е ...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Е поне ме успокой мен за една седмица ме удариха 4 ПЪТИ . Парвиа пат аз си заспах и се 4укнах в мантинелата
Оба4е вториа пат вав Созопол един бак6и6 ми строши огледалото. Във Враца на кръговото ме одари една жигула без спира4ки и за капак един опел ма одари пред блока (биах паркирал) между третиа и 4етвартиа удар има6е 15 мин . Когато закарах колата пред дзи ониа не знаеха от каде да по4нат да описват.А аз нахален им викам тва отпред е за вас онова от зад е за алианз , а тва от страни е за орел ,а ониа ме гледат е така
и като се съвзе ми вика " абе брато кво си я правил тая кола" но като гледам тебе маи си по добар и от мене.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Любо,не знам какво да кажа
може би ще изкажа първо искрените си съболезнования за колата,пък коментара си по въпроса ще напиша когато наистина осъзная какво е станало,това е направо нечовешко...

може би ще изкажа първо искрените си съболезнования за колата,пък коментара си по въпроса ще напиша когато наистина осъзная какво е станало,това е направо нечовешко...

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Да еба маиката на живота да еба !!! Станалото станало ,както казват може и за добро да е
Какво да се прай, от кат съм взел книжка само глупости ми се случват блъснаха ме спрял вкарах ръчна и си огънах малко бронята , след това си карам ми гръмна двигателя които още не съм опраил и за КАПАК на всичко ся съвсем са осраха нещата.Просто много ма е яд .Като се замисли по внимателно, ако тоя с московеца не се беше праил на гъзар и да ме блъсне и да ми напраи вратата на хармоника нищо нямаше да се случи .Маика ми горката казах и че само сме се допрели звуни след 30 минути и казвам "блъснаха ме пак" кои знае какво си е помислила но веднага вика добре ли сте :o .А как да бъдеш добре радвам се че не задържах спирачките до краи а ги пъснах и колата се освободи ,щото иначе не ми се мисли какво щеше да стане ако бях ги натиснал и тоя да ме блъсне
Също така се радвам че нямах колан, всеки е чувал за камшичен удар ами да ме боли гърбат врата коляното представете си как щях да се чуствам днес с колан ако бях
Равносметката е Врата вежда стопове брони
И знаете ли кое ми е интересно в момента
че изпреварих пича с голфа 500 метра преди туи .Представям си ко щях да напрая ако след него и тои да ми натисне спирачки . Не ми се и мисли
Просто някои горе са е замислил за момент защо така да ми го начука след като може и постепенно да ми го вкарва ,не е ли така . Ся се чудя вече кое е следващото
да ме вадят от вътре ли да ми палят свещ ли
Преди няколко дена едни авери са базикаха помежду си кои как се блъснал е един след друг през седмица и нещо и накрая единия изцепи ти си следващия
аз се измях да ама не бам бам стана
Вече мисля да се самоубия сериозно то като е почнало да се излагам пред всички малко кофти да се излагам на всякъде :uzi:
Като си представя ся застрахователи глупости и глупости ми идва се гръмна
Като гледам анкетата според вас съм голям карък то сигурно вече и за маика ми съм
Ся да видим ко ще ми каже и приятелката ми ама не знам всичко за мене взе да свършва просто събитията от снощи ги приемам за някакъв знам
от съдбата ама какъв вари разбери като му доде времето ще видим

Равносметката е Врата вежда стопове брони
И знаете ли кое ми е интересно в момента

Преди няколко дена едни авери са базикаха помежду си кои как се блъснал е един след друг през седмица и нещо и накрая единия изцепи ти си следващия

Вече мисля да се самоубия сериозно то като е почнало да се излагам пред всички малко кофти да се излагам на всякъде :uzi:
Като си представя ся застрахователи глупости и глупости ми идва се гръмна
Като гледам анкетата според вас съм голям карък то сигурно вече и за маика ми съм

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Колега ....
Усмивка
дълбоко вдишване и издишване
живота не е спрял - върви си, нали си жив и здрав
ЖИВОТА Е ХУБАВ

ЖИВОТА Е ХУБАВ

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Много съжалявам приятел!Тва нещо никога не ми се е случвало и се моля да не се случва никога и на никого,щот е много ГАДНО

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
аз даже не ви пожелавам да се жулнете през живота си защото усещането е сякаш си се блъснал с 50 челно 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Любо,не си карък,ами си "карък"
в смисъл като нещзстник в истинския смисъл на думата,просто кофти стечения на обстоятелствата,не е станало нищо непоправимо.я виж хората се трепят по пътищата,нали си жив и здрав,аз не мисля,че си станал по-лош човек от тази история.
горе главата приятел
ние сме с теб

в смисъл като нещзстник в истинския смисъл на думата,просто кофти стечения на обстоятелствата,не е станало нищо непоправимо.я виж хората се трепят по пътищата,нали си жив и здрав,аз не мисля,че си станал по-лош човек от тази история.
горе главата приятел
ние сме с теб

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аве както и да си го представя тука за 2 седмица тъз кола и се еба маиката
не може просто има нещо много гнило Някои наи много да ме е омагиосал или тем подобно вика един авер. Щото не можело и наи големия ...... нямаше да му се случат такива неща
Сега оттивам при Юпитер да видя какво ще ми дадат по експертна оценка и да си търся сервиз да я праят
Искат в техен ама единия ми познат е бачкал там и вика те купували КИТ с тонове и въобще не изчуквали а мажат и връщат

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2