Какво спира пред нас...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Какво спира пред нас...
През една къща от мене живее една женка със стабилен във финансово отношение приятел... До преди 2 месеца тя кара Ауди ТТ, след тва джипа на Мерцедес, а днес гледам... едно изродско черно Z4
Кой как се уредил. Колата е велика. Нямам думи да я опиша....

Re: Какво спира пред нас...
Иво написа: със стабилен във финансово отношение приятел....
Луди хора,брей.Такива коли дават ли се на жена бе!Леле. Нема такава свирка,ако ще и оркестър да е,която да заслужава такива жертви.

E TO ...
през няколко къщи от мен живее едно семеиство , купиха си бмв 5 само за да докажат 4е са баровци .1-та година го искарваха 1-2 пъти седми4но тая година само в уикенда а от 2 месеца стои в гаража и горкото бмв сигорно е като звяр в клетка/ жадно за път/ но затворено , поради това 4е някои като го е купил е мислел 4е то върви без бензин/пари.та така за едни "Z4" за други крака.

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Миналото лято с баща ми ходихме до Варна за да си купи гуми за Пасата.Спираме при един дистрибутор на Dunlop и започваме да разглеждаме.По едно време чувам някъв страшен рев зад мен.Обръщам се и кво да видя
М3 Е36
черна,супер яка лята джанта,абе луда работа.И познайте къв човек слиза от НЕЯ.Една супер наточена мадама,краката и започваха от сливиците и...
Извика един работник да и напомпи гумата,а аз през това време се врътнах до звяра за да го разгледам отвътре.Само ше ви кажа,че таблото беше с кожа и алуминиеви фланци на километража и оборотомера
За друго не ми остана време
Оная запали и изчезна с бясна скорост.Викам на баща ми-гледай,гледай кво става тука,а той ми вика "ти кво си мислиш,че е нейна ли,кой знай кви ги върши със собственика на колата".Хора,честно да ви кажа,знам че не е хубаво ама направо и завидях.Баси,аз никога няма да мога да се кача на такъв НИСКО ЛЕТЯЩ САМОЛЕТ

Е ТАКА МАМКА МУ .
АМА КВО ДА ЗАВИЖДАШ НА КАКИ , ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗСЪДЯТ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС . ВИЖ ДАИ ИМ ПАРЦАЛКИ ГРИМ4ЕТА .... 

- Иво
- шПерко
-
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Momcho написа: Хора,честно да ви кажа,знам че не е хубаво ама направо и завидях.Баси,аз никога няма да мога да се кача на такъв НИСКО ЛЕТЯЩ САМОЛЕТ![]()
Завист - може стига да е благородна! Иначе Момчо дай го по оптимистично де (знам че е трудно в тез времена), но някой ден може и ти да се сдобиеш със такъв звяр (дай боже всекиму), а може и Е46 или някоя не излязла още

SGV
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Tender,тук си прав
Дано всеки БМВ ентусиаст да се сдобие с нещо такова.Поне за мен това си остава още МЕЧТА
Все пак мечтите са безплатни,нали

- Иво
- шПерко
-
Абе искаме ги, но ако ги имаме ще искаме май да им изскубем всички електроники, за да си върнем усещането... Това установявам в момента 

Момчооо не навиждайте на такива к**ва и мутри те днес са тук,утре са при Свети Петър и играят табла...аз вчера гледах една мутра миеше чисто нов S клас и от жабката извади 3 Макаровци...все пак човека не работи бакалня нали е тъй? карайте си там всеки каквото може и тва е...баща ми искаше да дойде с новия Баварец ж България и аз му казах категорично не,за простата причина че колата ще изчезне...нека си ги карат бе! И не им давайте път като нямат предимство...аз мноо пъти съм ги засякъл по пътя и направо побесняват тъпите мутри смотани...ай на здраве:) 

малиииииии
леле днеска ква седмица вибях наи новата и забелязах нешто интаресно новата седмиза има две гарнета от едната страна. 

12 мнения
• Страница 1 от 1