Умението да паркираш
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Умението да паркираш
Преди няколко седмици бях малко на моренце в Лозенец и там останах удивен от тамошните начини да вкараш колата си между други 2 спряни . Една млада дама с своето Рено Клио се опита на задна да влезе между Х5 и един Опел . Та паркирането и се състоеше от удар в Х5 на задна, първа газ удар в Опела след което отново задна и пак удар в Х5 ... Направо ми се прирева и ми идеше да ида и да я помоля да спре ... След няколко повторения на маневрите тя слезе доволна от колата
Х5 имаше драскотини по бронята ама каското сигурно ще го покрие
Няколко часа по късно видях 2ма младежи с 520i в същатата ситуация да процедират по същия начин ... и тогава се замислих че явно това е някакъв нов стил на каране и по точно паркиране

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
M2PR написа:нИ са присмивай ся... да не мислиш че е лесно![]()
![]()

На кормуването изпитващият ми каза : " Щом си ми дошла на изпит значи можеш да караш, но я да видиме как си с паркирането....."

- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Eliana написа:M2PR написа:нИ са присмивай ся... да не мислиш че е лесно![]()
![]()
![]()
На кормуването изпитващият ми каза : " Щом си ми дошла на изпит значи можеш да караш, но я да видиме как си с паркирането....."
![]()
Аз не мога да разбера защо трябва да се подлагате на такова напрежение

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
DJJonny написа:Последния път когато една се опита да паркира в багажника ми щях да и оскубя мустаците...
Това между другото го има като практика в англия... самоче на излизане с избутване на колите
точно това исках да кажа и аз, в Париж например това си е обичайната практика за паркиране (успоредно) - преместваш ЛЕКО предната кола напред, задната назад и се наместваш

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Tова за Париж го потвърждавам - много забавна гледка е
Всички за с одрани брони, никой не се сърди, но мястото се оползотворява максимално - повече от педя между две коли не съм виждал 

Never mistake motion for action...
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Да...и едно момче от бившото ми даскало паркираше по тоя начин 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

хехе аз с старата ми кола ....
хехе аз с старата ми кола доста по тежка и лъскава от бмвто
) като видех някои изрод гопремествах ама яко особено спрелите непражилно на улицата ... ама само ако ми е мнгог крив деня ... и да ви кажа не е лесно 2 пъти сум го пражил ама с БМВ то съм вазпитан а и незнам дали нема му се огъне бронята
) и да се начупи ...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз пък гледам да избягвам успоредното паркиране 4е голяма мъка
) въпреки 4е имам С категория
аз съм от типа хора дето ще влезе с колата в магазина ако мойе затожа и по тротоари и на всевъзможни места я спирам моята.... досега даваики назаден само 2 брони сам смакнал и то на един голф и некакъв хюндай
а от както си вземах бмв-то назад има поне 50см место ..като седна в него в ниското и не си вийдам багажника 4ак доста трудно се свиква докато преценя колко място имам до задния

а от както си вземах бмв-то назад има поне 50см место ..като седна в него в ниското и не си вийдам багажника 4ак доста трудно се свиква докато преценя колко място имам до задния

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2