Умението да паркираш

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Умението да паркираш

Мнение от Mishel_Vaian » 03 Сеп 2006, 21:24

Преди няколко седмици бях малко на моренце в Лозенец и там останах удивен от тамошните начини да вкараш колата си между други 2 спряни . Една млада дама с своето Рено Клио се опита на задна да влезе между Х5 и един Опел . Та паркирането и се състоеше от удар в Х5 на задна, първа газ удар в Опела след което отново задна и пак удар в Х5 ... Направо ми се прирева и ми идеше да ида и да я помоля да спре ... След няколко повторения на маневрите тя слезе доволна от колата :mhihi: Х5 имаше драскотини по бронята ама каското сигурно ще го покрие :P Няколко часа по късно видях 2ма младежи с 520i в същатата ситуация да процедират по същия начин ... и тогава се замислих че явно това е някакъв нов стил на каране и по точно паркиране :mrgreen: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Сеп 2006, 21:25

нИ са присмивай ся... да не мислиш че е лесно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Сеп 2006, 21:38

Те хората за тва са измислили парктроника! Улеснява много.Ама на жените сериино трябва да им слагат системата на БМВ за автоматично паркиране. :)

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 03 Сеп 2006, 22:14

M2PR написа:нИ са присмивай ся... да не мислиш че е лесно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi:
На кормуването изпитващият ми каза : " Щом си ми дошла на изпит значи можеш да караш, но я да видиме как си с паркирането....."
:help: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 03 Сеп 2006, 22:22

Трябва отвътре да ти идва :mhihi:

Когато майка ми се качи за пръв път в новозакупената ни Корса и тръгна на задна за да излезе от паркинга, отнесе бронята, малко от предния десен калник, счупи стъклото на фара, и вдлъбна вратата на реното паркирано до нас :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tony Montana » 03 Сеп 2006, 23:44

Eliana написа:
M2PR написа:нИ са присмивай ся... да не мислиш че е лесно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi:
На кормуването изпитващият ми каза : " Щом си ми дошла на изпит значи можеш да караш, но я да видиме как си с паркирането....."
:help: :mhihi:

Аз не мога да разбера защо трябва да се подлагате на такова напрежение :) при положение че има много ентусиасти в това число мен които с удоволствие ще паркират колата на такива девойки като теб (на аватарчето ако си ти) :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 04 Сеп 2006, 8:55

Последния път когато една се опита да паркира в багажника ми щях да и оскубя мустаците...
Това между другото го има като практика в англия... самоче на излизане с избутване на колите :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 04 Сеп 2006, 9:07

DJJonny написа:Последния път когато една се опита да паркира в багажника ми щях да и оскубя мустаците...
Това между другото го има като практика в англия... самоче на излизане с избутване на колите :confused:

точно това исках да кажа и аз, в Париж например това си е обичайната практика за паркиране (успоредно) - преместваш ЛЕКО предната кола напред, задната назад и се наместваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Сеп 2006, 10:24

Tова за Париж го потвърждавам - много забавна гледка е ;) Всички за с одрани брони, никой не се сърди, но мястото се оползотворява максимално - повече от педя между две коли не съм виждал :mhihi:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Сеп 2006, 10:37

Leon написа:Tова за Париж го потвърждавам - много забавна гледка е ;) Всички за с одрани брони, никой не се сърди, но мястото се оползотворява максимално - повече от педя между две коли не съм виждал :mhihi:

А ако улицата има лек наклон какво става ? :)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 04 Сеп 2006, 12:08

Когато бяхме на Влас пред квартирата се паркираше по същия начин.Но на 2-я ден свикнах и не ми правеше впечатление а и не бях с мойта кола :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 04 Сеп 2006, 17:17

Да...и едно момче от бившото ми даскало паркираше по тоя начин :mhihi:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

хехе аз с старата ми кола ....

Мнение от 535 » 04 Сеп 2006, 17:55

хехе аз с старата ми кола доста по тежка и лъскава от бмвто :)) като видех някои изрод гопремествах ама яко особено спрелите непражилно на улицата ... ама само ако ми е мнгог крив деня ... и да ви кажа не е лесно 2 пъти сум го пражил ама с БМВ то съм вазпитан а и незнам дали нема му се огъне бронята :)) и да се начупи ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 04 Сеп 2006, 17:57

Аз понякога се подпирам на задния за да спестя някое друго движение, но само ако е Голф :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 04 Сеп 2006, 18:11

аз пък гледам да избягвам успоредното паркиране 4е голяма мъка :)) въпреки 4е имам С категория :mhihi: аз съм от типа хора дето ще влезе с колата в магазина ако мойе затожа и по тротоари и на всевъзможни места я спирам моята.... досега даваики назаден само 2 брони сам смакнал и то на един голф и некакъв хюндай :)
а от както си вземах бмв-то назад има поне 50см место ..като седна в него в ниското и не си вийдам багажника 4ак доста трудно се свиква докато преценя колко място имам до задния :twisted:

Следваща

Назад към Страхотни истории