Малката бензиностания, високата скорост, подценяването и ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i '97

Малката бензиностания, високата скорост, подценяването и ...

Мнение от vlindos » 03 Сеп 2006, 9:53

... и бордюра...

Ако щете вярвайте това ми беше страхотен ден за каране. Средна скорост може би малко над 100 по пътя за Самоков (от София) и на връщане. Нещеш ли решаваме нашата компания ще зареждаме точно преди София има едно ОМВ преди "околомръсното". Тъй като се чудиме ще зареждаме ли не изпускаме ОМВ-то и след нея има някакъв Шелл (каза се само газстания ама...) и на него решаваме да завием . Ама аз уморен що ли не преценявам и с висока скорост влизам в бензиностанцията, в следващия момент и залязващото слънце ме заслепява и пътя на бензионстанията не е от най-широките и аре дясната гума на бордюра с бая голяма скорост а няма да ми казвам че и бавареца ми е нисък.

Резултата:
Предната дясна гума застана така:
| /
| |

След "кратка" "професионална диагностика" от "тима" в колата решихме че е "прецакан шарнир" (и поодраскана лята жанта - издържа да и еб.. мам.. и да еб... :)

Та молбата ми е първо някои да ми каже има ли подобен опит и какво друго "прецакано" може да очаквам и къде и за колко да оправя.
Само да спомена че се прибрах после до кв. "Борово" на аварийки криво ляво издаржа горката колица.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 03 Сеп 2006, 11:35

носач?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i '97

Мнение от vlindos » 04 Сеп 2006, 21:20

носач с тампон
биалетка

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 05 Сеп 2006, 8:26

Миии аз с едно Е46 така минах със 120 през един бордюр с двете леви гуми и имаше и 2 моста към салдото :mhihi:
MORE BEER!

Назад към Страхотни истории