Subaru Impreza WRX
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subaru Impreza WRX
Не че е чак толкова страхотна история, но да ви разкажа.
Един колега от офиса има въпросното Субару Импреса 2л. - 290 к.с. и вчера ме повози малко. Отвън принципно субарутата са много грозни автомобили, но неговото има някакви подобрения в стил бързи и яростни, така че вида му е малко по-добър. Отвътре в колата няма нищо. Три врътки на таблото и това е. Той самия признава, че му се струва доста постно, но както се казва - това е кола за каране, не за возене. Запали двигателя, изфорсира го, чу се типичното за турботата изпускане на въздух, и потеглихме. Субарото има страхотна ударна мощ на 1,2 и 3-та предавка. От място се изстрелва моментално, както самия собственик каза - с тази кола е много трудно да завъртиш гуми - с всичките системи за стабилизация...
Незнам, сигурно аз съм се развалил нещо, но не можах да изпитам чак такава тръпка от супер ускорението, каквато ми обещаха. Сигурно ми трябва изтребител вече. Или може би мотор :-)
Както и да е - с две думи - добра количка, отлично поведение на пътя, супер ускорение, малко е зле със спирачките, но ако се сменят и те, си е достойна конкуренция на ///М паура.
Един колега от офиса има въпросното Субару Импреса 2л. - 290 к.с. и вчера ме повози малко. Отвън принципно субарутата са много грозни автомобили, но неговото има някакви подобрения в стил бързи и яростни, така че вида му е малко по-добър. Отвътре в колата няма нищо. Три врътки на таблото и това е. Той самия признава, че му се струва доста постно, но както се казва - това е кола за каране, не за возене. Запали двигателя, изфорсира го, чу се типичното за турботата изпускане на въздух, и потеглихме. Субарото има страхотна ударна мощ на 1,2 и 3-та предавка. От място се изстрелва моментално, както самия собственик каза - с тази кола е много трудно да завъртиш гуми - с всичките системи за стабилизация...
Незнам, сигурно аз съм се развалил нещо, но не можах да изпитам чак такава тръпка от супер ускорението, каквато ми обещаха. Сигурно ми трябва изтребител вече. Или може би мотор :-)
Както и да е - с две думи - добра количка, отлично поведение на пътя, супер ускорение, малко е зле със спирачките, но ако се сменят и те, си е достойна конкуренция на ///М паура.
Последна промяна Alpina на 08 Авг 2003, 10:40, променена общо 1 път
- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
a на завои вози ли те ? да видиш кво е 4х4 в завой на субару WRX
а забеляза ли дали е STi ? Subaru Technica Internacional
щото не е само ускорението , но аз съм сигурен че го знаеш това нещо.
П.П. Супер е че БМВ Фен дава такава оценка на кола към която други БМВ Фенове се обръщат като " Японска Чикия".
не са много откровенните БМВ Фенове като теб.

П.П. Супер е че БМВ Фен дава такава оценка на кола към която други БМВ Фенове се обръщат като " Японска Чикия".
не са много откровенните БМВ Фенове като теб.

Si Power - Wona Go ???
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
del_sol_fen написа:a на завои вози ли те ? да видиш кво е 4х4 в завой на субару WRX
не са много откровенните БМВ Фенове като теб.![]()
Dokolkoto znam STI още не е пуснато за продажба pone тука v US ще идва до края на тази година .
- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
Абе все пак и тук се виждат от време на време, виждал съм STi два пъти и Ево 7 или 8 Беше невидях щото беше в движение.
Si Power - Wona Go ???
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
del_sol_fen написа:Абе все пак и тук се виждат от време на време, виждал съм STi два пъти и Ево 7 или 8 Беше невидях щото беше в движение.
del_sol_fen,
i аз видях до сега 2-3 но не знам дали бяха истенски или "имитацийки" na STI i na Lancer с големия споилер и scoop.
ps: м/ду другото тука ще трябва да нащъкат до края на таз год. като модел за '04 - Subaro'to ще е $31.500, а Lancer Evo към $30.000 .
Teхнично и то за толкова пари са доста точни колички (............. та дори и аз един от върлите БМВ фенове се замислям по някои път .....

Хондажиев стига хитрей де и ние сме имали Субари и знаем около за кво иде реч!
А ти качвал ли си се в М3-ка да разбереш,как въпросното Субари на яка асфалтова писта ПРОСТО ЩЕ ЗАГИНЕ ПРЕД М ПАУАРА
А чувал ли си за М3 GTR
Наслука с ДЖИПКИТЕ по макадама и калчицата , бързите писти все още не са като за тях
А ти качвал ли си се в М3-ка да разбереш,как въпросното Субари на яка асфалтова писта ПРОСТО ЩЕ ЗАГИНЕ ПРЕД М ПАУАРА

А чувал ли си за М3 GTR

Наслука с ДЖИПКИТЕ по макадама и калчицата , бързите писти все още не са като за тях

Незнам дали е STI, неговата е "напълно японска" ако може така да се каже. Хубава кола е, но е по-скоро за майка ми, защото лесно се кара. Ако забогатея, ще й взема задължително. За мен не бих си купил такова чудо - кола която не върти гуми..???
Дори и да е по-бърза от М3, нито е по-комфортна, нито е по-добре направена, а с това турбо няма да ти казвам как върви в 37 градусова жега... никаква я няма.

Идва си такъв от японците - някаквя доработка - има нов изходен тракт - спортен ауспух, чип тунинг и спортен конусовиден филтър. Освен това въздуха не се взима отстрани а през неква дупка на предния капак (едната от ноздрите е активирана).
Пак казвам, наистина има зверско ускорение, много добър старт, с М3 не мога да го сравнявам, защото никога не съм се возил на Е46 М3.
Искам да пробвам новото Мини S
Пак казвам, наистина има зверско ускорение, много добър старт, с М3 не мога да го сравнявам, защото никога не съм се возил на Е46 М3.
Искам да пробвам новото Мини S

Alpina написа:Хубава кола е, но е по-скоро за майка ми, защото лесно се кара.. За мен не бих си купил такова чудо - кола която не върти гуми..???Дори и да е по-бърза от М3, нито е по-комфортна, нито е по-добре направена, а с това турбо няма да ти казвам как върви в 37 градусова жега... никаква я няма.
Аууу Алпина недей

Лелее трябва да може да върти гуми

Е тва с тея температури е крива поста затва Нормал Аспирейшън форева

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Alpina написа:Искам да пробвам новото Мини S
И няма да сбъркаш

Субару Импреса 290 к.с. от Япония няма.Явно имате респект от тези машини,но не са ви много познати.НЯМАТ НИКАКВИ СИСТЕМИ за стабилизация.Просто това е Субару.Ако това е било STi е 265 к.с.,но не ми се вярва да е било такова.А Роската може да си говори така за много други марки,но не и за СУБАРУ.Не върти гуми,защото не е 290 к.с.,а да е най-много 220 к.с..Субару Импреса 280 к.с. започва да върти гумите по асфалта,когато влезе в турбо режим,не е задължително да се праи от място.Викнете го това момче да му покажем възможностите на тази кола.
Бързо ще трябва да си купи нови гуми,повярвайте.

- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
всички сте прави. Различни коли са си и няма смисъл да обсъждаме този въпрос. Роска, не съм се возил в М3 но много искам, разбира се,
знам че просто така неможе да се говори, и затова не го правя.
просто казвам че си е доста сериозна резачка.
пример: (не само към роската
)
на 1/4 миля е по-бързо субарото до колкото се сещам. Знам че ще кажете ама на по-дълго ще го скъса! Незнам лично но е възможно,
но не подценявайте и Субарото щото си е сериозна кола.
Американската Версия е по-мощна от европейската и японската.
тук е 300 bhp i 300 ft/lb Torque. Ок, че може да не си пали "сандалките" но пък зимата и на мокро данните са с много малко отклонение за разлика от М3-ката. или поне от моя гледна точка!
пък и за цената си е .... най-най мога да ви кажа! Поне за САЩ!
аз и на Subaru WRX 227 bhp съм навит. аз живея в град в който много вали - И сняг и дъжд и под много имам предвид МНОГО!
така че кола със задно предаване в момента не ми се струва като опция за мен. Не че утре ще си купя Ауди или Субару но по принцип.
предполагам за повечето също е така. Вярно че се кефите на задно зимата и на мокро но с 4х4 също може да ти сложи усмивка на лицето която по нищо няма да отстъпва на задното предаване. Особено ако има повече кончета като Subaru WRX, STi, Audi Quattro 2.8L други 4х4 колички на стероиди.

знам че просто така неможе да се говори, и затова не го правя.
просто казвам че си е доста сериозна резачка.
пример: (не само към роската

на 1/4 миля е по-бързо субарото до колкото се сещам. Знам че ще кажете ама на по-дълго ще го скъса! Незнам лично но е възможно,
но не подценявайте и Субарото щото си е сериозна кола.
Американската Версия е по-мощна от европейската и японската.
тук е 300 bhp i 300 ft/lb Torque. Ок, че може да не си пали "сандалките" но пък зимата и на мокро данните са с много малко отклонение за разлика от М3-ката. или поне от моя гледна точка!
пък и за цената си е .... най-най мога да ви кажа! Поне за САЩ!
аз и на Subaru WRX 227 bhp съм навит. аз живея в град в който много вали - И сняг и дъжд и под много имам предвид МНОГО!
така че кола със задно предаване в момента не ми се струва като опция за мен. Не че утре ще си купя Ауди или Субару но по принцип.
предполагам за повечето също е така. Вярно че се кефите на задно зимата и на мокро но с 4х4 също може да ти сложи усмивка на лицето която по нищо няма да отстъпва на задното предаване. Особено ако има повече кончета като Subaru WRX, STi, Audi Quattro 2.8L други 4х4 колички на стероиди.

Si Power - Wona Go ???
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5