БМВ и руси мутри
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
БМВ и руси мутри
Тази тема не е страхотна. По-скоро е страхотна простотия, която видях преди няколко дена в Надежда на Ломско Шосе. Гледам едно яко БМВ от тия новите тройки, сивичко с адски яки джанти се движи бавно по улицата. Естествено спирам да отдам почит и с тъжен поглед оглеждам треснатата отдясно врата. Гледам го, че спира насредата на улицата и задръства цялото движение. Иска да мине в ляво, но там няма пряка, нито място за паркиране
Чудя се кво ли ще прави и с още по-голям интерес седя и наблюдавам. Стъклата естествено са достойно затъмнени и не мога да видя шофьора... БМВ-то се придвижва и паркира точно на пътната лента и то яко на криво като оставя възможност за минаване само по трамвайните линии, където е абсолютен хаос. Със затаен дъх очаквам да видя ква тъпа мутра ще се измъкне от готината колица, но не... Оттам излиза една едра руса женка, а от другата врата излиза втора досущ като нея. След като изпуснах 5 светофара за пресичане тръгнах и щеше да ме блъсне тармвай докато се възмущавах как тия оставиха колата по този начин и си влязоха в някав магазин
Ебати селянията! Горката колица колко псувни отнесе от минаващите шофьори, а те трябваше да бъдат за тия две руси "шоферки"
Чуда се как нема да има вицове за блондинки като тва русото е станало като означение за празна кратуна
Абе тц-тц-тц 

- Иво
- шПерко
-
Дразна се на селянията иначе откровено казано не им завиждам
Вярно когато си с БМВ хората път ти сторват, но тва беше няква простащина
Просто исках да споделя да ми олекне

- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Ей тва в братче да живей селенията уеее!!!
Така е! Никога няма да се оправи тази държава за такива и
е малко наказание аз обаче обикновено гледам да не се ядосвам с такива изпълнения просто поглеждам с усмивка - какво ти наказание тях природата ги е наказала достатъчно от глупоста няма спасение
:) На мен могат да ми секат пътя веднъж или да ми запушат улицата аз пак ще мина а те си остават тъпи за цял живот !!! 

SGV
ИВООО тея да не караха Е46 318Ci
Защото ако са тея
На морето пички приличащи на тези със УЛТРА дълги полички стигащи им колкото да им скрият диференциялите 30 минути се чудеха дали да излязат от колата
накрая разбрах защо
ми седя точно срещу вратата им и те как да излязат СРАМ ГИ е
Хайде мръднах си погледа от колата и излиза едната фръцла
придърпа си поличката(Закво е сложила такава къса тогава
) и отиде до палачинките където седях и аз
Огледах им колата
шофьорската врата беше леко хлътналка май май
Колата звяр но пък тея двете бяха

На морето пички приличащи на тези със УЛТРА дълги полички стигащи им колкото да им скрият диференциялите 30 минути се чудеха дали да излязат от колата

- Иво
- шПерко
-
Еми май е същото. Сиво беше. Тия двете некви грозни руси... Вратата бешо леко сплескана. Джантите бяха невероятно яки
А и много си приличаха...
( жените ) 

Иво написа:Еми май е същото. Сиво беше. Тия двете некви грозни руси... Вратата бешо леко сплескана. Джантите бяха невероятно якиА и много си приличаха...
( жените )
е те тия двете май същите със същия баварец вчера паркираха на Витошка под ъгъл и чак на релсите можеше да се минава ... неможах да видя дясната врата, за да съм 100% сигурен че е същия сребрист красавец ...
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- Иво
- шПерко
-
11 мнения
• Страница 1 от 1