Винаги сме виновни ние!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Винаги сме виновни ние!

Мнение от kam_tod » 17 Авг 2006, 10:58

Значи вчера следобяд, както си беше напекло яката, си карам по Г.М.Димитров надолу към кръговото на 4-ти километър, с неясната идея в главата си да се кача на Цариградско. В колата съм качил една кака на предна дясна седалка и кученцето отзад в багажника, щяхме да ходим някъде из природата, ама ще го решаваме по път, както дойде.

Спирам точно преди кръговото, та културно да пусна участниците в движението с предимство, и като видях 'прозорец' понастъпих малко изрода, та да се изнеса по-бързичко. Влизам леко в дясно към лентата за изкачване към Цариградско, ама виждам, че отсреща от локалката за Младост 1 'лети' една тъмно червена жигулетка и по всичко личи, че ще се срещнем неприятно в пресечната точка на двете ленти - неговата за влизане в кръговото.

Естествено, че аз съм с предимство, обаче нещо ми подсказа, че оня с жигулетката се рее фриволно и безхаберно по шосетата и няма никакво намерение да спира, ами е решил да се вреже в кръговото съвсем веселяшката.

Както бях понатиснал, отпуснах леко газта и точно преди да стане инфекцията, шибнах спирачките зверски, от което: разтракаха се ABS-те, каката хвръкна към предното стъкло ама колана я фиксира по средата на полета, кученцето с некъв невъзможен пирует с винт и хвръкване и на четирите крака и опашката във въздуха, се прхвърли от багажника на задната седалка, а оттам главата му се оказа върху ръчната спирачка, чуха се писъци и жално скимтене и... после тишина. Аз обаче бях гепил яко геврека, щото знаех какъв ще ефекта от последната ми намеса върху педалите, та затова само аз останах в синхрон с движението на купето...

След което стана мацано дупе с тикви... Жигулетката беше спряла бавно и спокойно точно пред БМВ-то и някакъв чичка вече включваше задна с явното намерение да се дръпне един-два метра, та да ми даде предимство. В този момент каката отвори прозореца и изсипа върху нещастната му плешива и потна главица такъв словесен коктейл от грубости, определения и закани, че чак на мен ми дожаля.

Чичката обаче невъзмутимо спря на прецененото от него разстояние и нервно ми направи знак да мина пред него, което наля допълнително масло в огъня и каката вече, видимо раздразнена и изкарана извън всякакъв контрол и социално поведение, взе да разкопчава колана, за да слиза. Кученцето още гледаше замаяно и слисано, аз обаче проявих хладнокръвие и шибнах централното, за да предотвратя ексцесии по платното за движение, които биха довели до леки или средни телесни повреди върху чичката, имайки предвид нарушения духовен мир на спътничката ми, която явно беше в състояние на афект.

Чичката, като видя драмата, която се разиграва в БМВ-то, се раздразни още повече и наду клаксона, като явно жестикулираше и правеше знаци да се изнасям по-бързо, ако не (и изфорсира оня мощен двигател на жигулето) да тръгва той, какво се туткам.

Видях аз, че чичката е прав, т.е. ако си стоя на едно мяасто ще стане по-лошо и затова потеглих без много-много да му мисля. Когато понастъпих в баира, за да вляза в Цариградско с подходящата скорост, какта ми вика: "Слънце, карай по-бавно моля ти се, че вече ме е страх да пътувам с тебе! Писна ми от простотии!"

Аз казах: "Еми, нема проблем..." и си влязох в средната лента, като мъчех машинката с 80 на четвърта.

Спогледахме се овчедушно с кученцето, което беше седнало с широко разкрачени предни крака в очакване на ново лашкане и цялата група продължи лекичко напред през жегата сякаш нищо не се беше случило.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 17 Авг 2006, 11:05

сменяй каката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 17 Авг 2006, 11:27

Ела да я смениш за малко... :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 17 Авг 2006, 11:31

Мен най ми стана жал за кученцето :uups: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Авг 2006, 11:49

Забелязал съм една желязна зависимост - видиш ли жигула или москвич още от далеч МНОГО МНОГО ВНИМАВАЙ!

едно че 99% от каращите ги са някви дядки дето изобщо не знаят къде се намират и нямат никва представа за обстановката около тях и рефлексите са нулеви - яко лаг :lol:

и друго че тези коли нито спират нито имат странични огледала повечето и така..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vase F1 » 17 Авг 2006, 11:53

После успокои ли каката подобаващо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
България над всичко
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Авг 2006, 12:09

BMWALPINA написа:Мен най ми стана жал за кученцето :uups: :confused:

и на мен :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 17 Авг 2006, 12:11

Нищо му нема на изрода, не се притеснявайте, яде като разпран и лежи по цел ден... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Re: Винаги сме виновни ние!

Мнение от |`oTuH » 17 Авг 2006, 12:15

kam_tod написа:"Слънце, карай по-бавно моля ти се, че вече ме е страх да пътувам с тебе! Писна ми от простотии!"

е че ти пък кфо си виновен =) каката кефи !
4 8 15 16 23 42

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Винаги сме виновни ние!

Мнение от ati » 17 Авг 2006, 13:24

kam_tod написа:: "Слънце, карай по-бавно моля ти се, че вече ме е страх да пътувам с тебе! Писна ми от простотии!"

е кой да е виновен, бре :mhihi:
Ау, не то не беше смях, не беше чудо.
Много хубаво написано, определено ми хареса смесицата от сарказъм, хумор и леки нокти на безпомощност, когато се спогледа с Гаспод, пардон, кучето :)

Много добра история :yes:

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Авг 2006, 13:28

Lila_Angel написа:сменяй каката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

така ли се сменя кака бре :mhihi: ;) :winky:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 17 Авг 2006, 13:30

ati написа:
Lila_Angel написа:сменяй каката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

така ли се сменя кака бре :mhihi: ;) :winky:

ааа, не знам, аз от каки не разбирам особено:mhihi:
но по разказа останах с впечатлението, че не авторът е виновен и ми стана мъчно, че той го е отнесъл накрая :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 17 Авг 2006, 15:36

:mhihi: :mhihi: И каката да смени, нещата няма да се оправят. Каквото и да става пак той ще е виновен. Аз махнах от задният си капак цифричките "325 ", само защото ми доиде до гуша от комплексари , които ми се форсират и подскачат по светофарите със всевъзможни талиги. Някои от тях правят невъзможни неща само за да минат с 1 метър пред мен и когато реша да ги оставя на саме с виещите им мотори, натискаики леко десният си педал, винаги чувам "Айде стига вече с тия пубертетски работи" .. :roll: :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 17 Авг 2006, 17:01

Чичката с жигулата рулира с ръмженето:mhihi:
Никога не позволявай жена да ти развали насториението,при условие че нямаш вина.
П.С. Абе и да си виновен пак не се давй на жена :lol:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 17 Авг 2006, 23:03

kam_tod написа:Ела да я смениш за малко... :mhihi:

Не ти тряа брато :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории