Наказах жестоко Audi A6 2.5 TDi
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Наказах жестоко Audi A6 2.5 TDi
=)
ем на братчед ми... 150 кончовото... аз от много време му говоря да ги пробваме ама тои се бяга ...
аудито е 2004 типтроник със спорт режим...
само на старта му бях напраил поне 2-3 дължини и до втора го дърпах много на трета видях че се задържа и тръгна да ме яде малко ... ама до края беше назад поне 2 коли пък може и повечко =)))
иначе е излишно да казвам че кату му се качих да го карам аудито ииии няма такъв айляк ... подлакътник типтроник земи... само за чичковци =)
ем на братчед ми... 150 кончовото... аз от много време му говоря да ги пробваме ама тои се бяга ...
само на старта му бях напраил поне 2-3 дължини и до втора го дърпах много на трета видях че се задържа и тръгна да ме яде малко ... ама до края беше назад поне 2 коли пък може и повечко =)))
иначе е излишно да казвам че кату му се качих да го карам аудито ииии няма такъв айляк ... подлакътник типтроник земи... само за чичковци =)
4 8 15 16 23 42
Re: Наказах жестоко Audi A6 2.5 TDi
|`oTuH написа:=)
Е все пак аудито е по-тежко.
BTW тва не са ли доста малко коне за 2.5 двигател

Edit: За колко сек. набира 100км/ч ИСката ?
Последна промяна MaXimal на 16 Авг 2006, 9:33, променена общо 1 път
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Браво майна, постижението е добро. Само обаче едно не ми е ясно - тва Ауди като е дизел-мизел 2.5 пък и с турбо има към 200(може и повече не знам точно) нютон метра в ниските обороти. Твоите нютони са от 3900 об/мин. Интересно ми е на старта как си го изял?
Килата може би?
@Максимал: толкоз е аудито то набляга на нютоните. 3.6 ТДИ отива към 200 коня вече.

@Максимал: толкоз е аудито то набляга на нютоните. 3.6 ТДИ отива към 200 коня вече.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- |`oTuH
- ентусиаст
-
vase F1 написа:Мойто мнение е че брадчет ти не я е карал както треа
тва ауди като включиш на спор едишън съм виждал как отнася
голф тройка 2,0 16v който със сигурност ще ти напука петите, а и до колкото се спомням ти беше с газова макар и инжекцион![]()
Аудито да не е 1,9 tdi
хах... еми може и братовчед ми да не е карал както тряа въпреки че то кво му е.... да натиснеш газта и да чакаш... спорния режим...
а иначе ти как мислиш тая работа да съм се дърпал на газ? =)
цъкам вълшебното копченце и дигам 200 коня =)
аудито е 2.5
4 8 15 16 23 42
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
2004г., не може да е това ауди в най-добрия случай 03г., ако е модифицираната 6-ца е 155 или 163к.с. а ако е куатро е 180, с тоя иС няма как да го биеш, освен ако колата нещо не е в час, което не е невъзможно. 150к.с. се прави до 01г. така че нещо не е в час нито с аудито нито с дърпането
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
е ба айде ся... няа проблем да се дръпнем с твоя бе
а ся излезна че и аудито не е такова =)
емчи такова си е 150 коня и едно магаре ...
за сбирката нещо не ми е аиляк на тия сбирки само веднъж дойдох и деа знам... яки хора сте ама се чувствам тъпо така...
не съм казал че сиса е 200 коня просто ей така си го написах като базик... М пауър копчи
а ся излезна че и аудито не е такова =)
емчи такова си е 150 коня и едно магаре ...
за сбирката нещо не ми е аиляк на тия сбирки само веднъж дойдох и деа знам... яки хора сте ама се чувствам тъпо така...
не съм казал че сиса е 200 коня просто ей така си го написах като базик... М пауър копчи
4 8 15 16 23 42
Ела на збирка и този път нама да ти е тъпо, ще подострим положението, пък и аз имим мерак да се пробвам с твоя самолет
ама няма да си отварям капака да гледаш под него
Сега сериозно няма значение кво е станало важното е че си напукъл аудито ела наистина да пием по бира
срещите ни се разрастват, и е добре да познаваш лично съфорумници 
ама няма да си отварям капака да гледаш под него

Сега сериозно няма значение кво е станало важното е че си напукъл аудито ела наистина да пием по бира

България над всичко

- |`oTuH
- ентусиаст
-
vase F1 написа:Ела на збирка и този път нама да ти е тъпо, ще подострим положението, пък и аз имим мерак да се пробвам с твоя самолет
ама няма да си отварям капака да гледаш под него![]()
Сега сериозно няма значение кво е станало важното е че си напукъл аудито ела наистина да пием по бирасрещите ни се разрастват, и е добре да познаваш лично съфорумници
=) добре ще дойда. е ако не ти е много голям жокера ш с пробваме =) само тряа извада половината музика от багажника че тежи ного =)
4 8 15 16 23 42
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ruskia_bg написа:vase F1 , |`oTuH a аз като дойда може ли да се пробвам с васОще не съм се дърпал с бима, пък като гледам ваште и вървят........
Айдееее някой и на майтап го почнаха

P.S. Къде се загуби бе човече, вече и сбирките заеба ?

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
AGT написа:Ruskia_bg написа:vase F1 , |`oTuH a аз като дойда може ли да се пробвам с васОще не съм се дърпал с бима, пък като гледам ваште и вървят........
Айдееее някой и на майтап го почнаха![]()
![]()
![]()
P.S. Къде се загуби бе човече, вече и сбирките заеба ?
Миии малко моренце , бачкане , все хубави неща

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2