14 гуми за два часа (посветено на Дилян Пенчев)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
14 гуми за два часа (посветено на Дилян Пенчев)
Тъйкато момента можеби не е одобен за пускането на подобна тема реших да я посветя на Дилян защото тва е едно от любимите му занимания и предполагам че би го зарадвало в този момент!!! Мисля че и тези които бяха с мен ще ме подкрепят а те са "BMW232i","DDT","mitako_o","Fenero", моя молост и някой други мочета които не са от форума . С много уважение към него и колата му(вече бивша)
Та както от заглавието личи сме пилили гуми, за целата направихме една бърза и импровизирана сбирчица на така известното ви летище до Сапарева баня! Основната идея ни беше да правим така любимите ни дрифтове ( Не че всички опити бяха успешни
) Няма такъв адреналин да се влачиш с колата да я мяташ на ляво на дясно да свирят гуми и т.н.(Все познати усещания)
Честно казано не съм в състояние да опиша кефа в момента
Много ме е яд че забравих апарадчето в бързината, но ето малко снимки от тела:

Та както от заглавието личи сме пилили гуми, за целата направихме една бърза и импровизирана сбирчица на така известното ви летище до Сапарева баня! Основната идея ни беше да правим така любимите ни дрифтове ( Не че всички опити бяха успешни

Честно казано не съм в състояние да опиша кефа в момента

Много ме е яд че забравих апарадчето в бързината, но ето малко снимки от тела:

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Дилян Пенчев написа::clap:![]()
![]()
![]()
Браво човече... пак ще ходим![]()
Радвам се, че си се изкефил това ми беше основната идея да те зарадвам, а че ще ходим пак е 100% сигурно

Turboman написа:Абе вие нямата жал към техниката
Че как да нямаме жал бре, нали точно за тва караме БМВ

Е немога да си изкривя душата че нямаше поражения, тва голямото парче гума кат се отцепи и ми издра боята по калника та ся тряа на бояджия да ида

П.С. Mitak_o пусни снимки и на твойте гуми, нали обеща, да покажеш как се поувлече

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Нови гуми ли купувате за дрифт-срещите или стари, но важното е да стават? Питам от любопитство само, интересно ми е каква ви е традицията в този спорт 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мен ми се струва логично да купуват стари и евтини гуми, то няма смисъл от F1 гуми след като така или иначе ще стават на парчета
Аз мислех да направя инвестиция и да си купя нови гуми, но последно време виждам, че тва е само за дизелови фордове
Сега си спомням как едно време си триех маратонките по земята да ми вземат нови и беше голяма мъка, ама сега с гумите е лесно - завърташ се 1-2 минутки и ето - гумите са за смяна - голям КЕФ!
Аз мисля скоро във ВИдин да организираме една яка среща и да направим видео клипове, ама много брутални - намерих един пич, с който се запознах между другото и от който вече си взимам части за Е30-ката, та тоя пич има 3 Е30-ки, от които само 1 в движение, но за сметка на тва под капака и грухти М20Б27, в гаража има още М20Б23, М42Б18, М10Б18 и много други. Дано най-накрая се заформи и във Видин един як отбор. Жал ме е, че тъкмо ще се захванем с тия...дейности да ги нарека и ще се наложи да заминавам в СОфия студент...

BMW only!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
tonkata написа:леле като гледам ми се къса сърцето.
ГОШКО КАК НЕ ТИ Е ЖАЛ
Ти луд ли си това БМВ е родено за такива цели, много ме слуша само има некъв проблем в задницата, нещо ми износва гумите направо на парчета излизат, що така

Aiw написа:Нови гуми ли купувате за дрифт-срещите или стари, но важното е да стават? Питам от любопитство само, интересно ми е каква ви е традицията в този спорт
А ти как мислиш при положение, че една нова гума е от 120 кинта нагоре

amd написа:Жал ме е, че тъкмо ще се захванем с тия...дейности да ги нарека и ще се наложи да заминавам в СОфия студент...
Не му се коси и в софето се намират такива ентусясти, въпреки че повечето са Е36 полир пасти, все пак има

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Пак се събрахме същите диваци, но тоз път аз не успях да ги скъсам тия гуми много здрави бре
, но пък други успяха

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2