Сервитьорката го търси...;)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Сервитьорката го търси...;)
Случката се развива в пицария Виктория зад военния клуб в София....Седим и хапваме най-спокойно докато по едно време на масата връхлита няква гиздава сервитьорка,с гърди в който се втренчих все едно мина 5-ца с angel eyes
и най-очтиво пита: "Прощавайте вие ли сте с черното БМВ отвън" дотук добре....викам аз съм що
....в последствие поясни че черното БМВ което е запушило някой е "ЖИП"
и прдължи издирването на собственика по другите маси. Най-интересното от цялата ситуация беше, че почти всички запитани отговаряха на въпроса й с : "НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ"
Синия пламък е в сърцето на всички........само трябва да го откриете

Синия пламък е в сърцето на всички........само трябва да го откриете

- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
БИХ ИЗЖИВЯЛ ТВОЕТО УДОВОЛСТВИЕ
НО АКО СИ ВЗЕМА ТАКАВА КОЛА ЩЕ МЕ ИЗГОНЯТ ОТ РАБОТА
В ПРОВИНЦИЯТА Е ДРУГО

НО АКО СИ ВЗЕМА ТАКАВА КОЛА ЩЕ МЕ ИЗГОНЯТ ОТ РАБОТА

В ПРОВИНЦИЯТА Е ДРУГО

- Новини
-
За такива ситуаций, запаси се със стикерчета на клуба от тези мъничките за рамката на номера .......като отидеш там следващия път ...лепни й едничко на .....гърдите ....Какво по-добро рекламно пано от това а ......пък даже две бря
И ей ....ако не получиш звучен шамар ...обади ми се и аз да отида да пробвам .....да раззззлепппппяяяяяяяя бавно стикерчетатааааа :mha:
Майтапа настрана .....по повод на твоята история се сетих за една подобна с мен.
Значи ....една моя позната смени местоработата и отиде да работи в едно заведение в Драгалевци. Та аз решавам да отидем там с приятели хем да хапнем и пийнем хем да я видя. Предупреждавам я предния ден че ще я посетя, разбира се. Дотук добре ....натъпквам се в бавареца заедно с един приятел и две девойки с влажни погледи. Отиваме там ...влизам вътре ......оглеждам се ...нея я няма. Огледах пак цялото заведение ....пак я няма. Отивам и питам някаква друга сервитьорка за моята позната а тя със свънлив гласец се провиква ....."А ...ти ли си момчето с БМВ-то" Докато кимах положително се поогледах - народа ме зяпа тъпо. Сигурно защото таз мадама така ентусиазирано ми зададе тоя въпрос, че народа си помисли че карам Z4
След което ми обясни къде точно да намеря търсения женски субект. Та така..... кеф си е да караш БМВ .... :mha:

И ей ....ако не получиш звучен шамар ...обади ми се и аз да отида да пробвам .....да раззззлепппппяяяяяяяя бавно стикерчетатааааа :mha:
Майтапа настрана .....по повод на твоята история се сетих за една подобна с мен.
Значи ....една моя позната смени местоработата и отиде да работи в едно заведение в Драгалевци. Та аз решавам да отидем там с приятели хем да хапнем и пийнем хем да я видя. Предупреждавам я предния ден че ще я посетя, разбира се. Дотук добре ....натъпквам се в бавареца заедно с един приятел и две девойки с влажни погледи. Отиваме там ...влизам вътре ......оглеждам се ...нея я няма. Огледах пак цялото заведение ....пак я няма. Отивам и питам някаква друга сервитьорка за моята позната а тя със свънлив гласец се провиква ....."А ...ти ли си момчето с БМВ-то" Докато кимах положително се поогледах - народа ме зяпа тъпо. Сигурно защото таз мадама така ентусиазирано ми зададе тоя въпрос, че народа си помисли че карам Z4

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Ей не така, ще се обиди нЕкой от Перник и ще стане 1 пернишка трагедия.........поне аз нямам нищо против който и да било град.....още повече, че съм имал и цели 2 гаджета от Перник......питатели ме кво ми е било ......като неможех да карам Трабана, щото бях войник да ходя до там с електричката....
ма май се отплеснах от темата

8 мнения
• Страница 1 от 1