Сервитьорката го търси...;)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Компактен
Аватар

Сервитьорката го търси...;)

Мнение от quixzole » 16 Юли 2003, 22:35

Случката се развива в пицария Виктория зад военния клуб в София....Седим и хапваме най-спокойно докато по едно време на масата връхлита няква гиздава сервитьорка,с гърди в който се втренчих все едно мина 5-ца с angel eyes :shock: :lol: и най-очтиво пита: "Прощавайте вие ли сте с черното БМВ отвън" дотук добре....викам аз съм що :roll: ....в последствие поясни че черното БМВ което е запушило някой е "ЖИП" :lol: и прдължи издирването на собственика по другите маси. Най-интересното от цялата ситуация беше, че почти всички запитани отговаряха на въпроса й с : "НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ" :lol: :lol: :lol:
Синия пламък е в сърцето на всички........само трябва да го откриете :D
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d 2007г.автомат

Мнение от ВИКИ » 17 Юли 2003, 0:15

БИХ ИЗЖИВЯЛ ТВОЕТО УДОВОЛСТВИЕ :!:
НО АКО СИ ВЗЕМА ТАКАВА КОЛА ЩЕ МЕ ИЗГОНЯТ ОТ РАБОТА :shock:
В ПРОВИНЦИЯТА Е ДРУГО :oops:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Юли 2003, 0:38

За такива ситуаций, запаси се със стикерчета на клуба от тези мъничките за рамката на номера .......като отидеш там следващия път ...лепни й едничко на .....гърдите ....Какво по-добро рекламно пано от това а ......пък даже две бря :P :oops:

И ей ....ако не получиш звучен шамар ...обади ми се и аз да отида да пробвам .....да раззззлепппппяяяяяяяя бавно стикерчетатааааа :mha:

Майтапа настрана .....по повод на твоята история се сетих за една подобна с мен.
Значи ....една моя позната смени местоработата и отиде да работи в едно заведение в Драгалевци. Та аз решавам да отидем там с приятели хем да хапнем и пийнем хем да я видя. Предупреждавам я предния ден че ще я посетя, разбира се. Дотук добре ....натъпквам се в бавареца заедно с един приятел и две девойки с влажни погледи. Отиваме там ...влизам вътре ......оглеждам се ...нея я няма. Огледах пак цялото заведение ....пак я няма. Отивам и питам някаква друга сервитьорка за моята позната а тя със свънлив гласец се провиква ....."А ...ти ли си момчето с БМВ-то" Докато кимах положително се поогледах - народа ме зяпа тъпо. Сигурно защото таз мадама така ентусиазирано ми зададе тоя въпрос, че народа си помисли че карам Z4 :P След което ми обясни къде точно да намеря търсения женски субект. Та така..... кеф си е да караш БМВ .... :mha:

:twisted:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 17 Юли 2003, 12:32

На мене винаги ми става много готино като чуя следното изказване:

Моля собственика с кичето на черната голф двойка с номер РК4739ТТ
да си премести колата че пречи на шефа :):):):):):):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Юли 2003, 13:29

[
Забрави да кажеш за голата мадама на задното стъкло и антистатиците по бронята :mha: :mha: :mha:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Юли 2003, 15:13

ей верно бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ама то е ясно :)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

щи

Мнение от ///Явор » 22 Юли 2003, 19:27

бата, бате, каде да стрелям за дьвка? :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ATM racing team » 24 Юли 2003, 15:09

Ей не така, ще се обиди нЕкой от Перник и ще стане 1 пернишка трагедия.........поне аз нямам нищо против който и да било град.....още повече, че съм имал и цели 2 гаджета от Перник......питатели ме кво ми е било ......като неможех да карам Трабана, щото бях войник да ходя до там с електричката....:) ма май се отплеснах от темата

Назад към Страхотни истории