Днес на БУЖУРИЩЕ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Днес на БУЖУРИЩЕ

Мнение от alpine » 12 Юли 2003, 0:41

Не знам дали 6те ви заинтересува тази тема но днес бях силно развълнуван от видяното на бужурище....седя си отстрани и ям санвич...гледам на старта се нарежда едно МНОГО ДОБРО БМВ М3 купе,синио ( С3232РМ )и си викам тоя ще се бега сам...но след малко до него се нареди едно сиво комби...В 1вия момент викам "е тоя за кво се прави на сме6ен.."но след 2-3 секунди осъзнах 4е това е С4 и на старта аудито го дръпна с около една кола напред при което бях доста Доволен(нищо против против БМВ).....ако някой бе6е там и е видял дали това бе6е РС4 а не С4 да ме поправи....Според вас АУДИ-то по добро ли е или БМВ-то е имало ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ?????:)
Изображение

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 12 Юли 2003, 7:52

За аудито е Писано доста прочети назад във форума не ми се търси сега,да ти показвам линкове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 12 Юли 2003, 11:00

Ако е за онова Ауди дето си мисля то на него само буталата и компресорът не са му от RS4!
А БМВ-то също доста е пипано.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Юли 2003, 11:12

ГЛУПОСТИ!!!!

Аудито е S4, с турбина от RS2 и доста други неща, но нищо основно не е от RS4.
Ауди имат и други бързи модели освен RS4, питайте и ще ви кажем и аз и ХИТМЕН, ние когато незнаем за БМВ-та питаме вас, вие като незнаете за Аудита питайте нас :D :D :D :D :D :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 12 Юли 2003, 16:35

PARADOX_sf написа:А БМВ-то също доста е пипано.

Parаdоx-е с тебе нали се бяхме разбрали като незнаеш да не говориш бе :?: Кво му е пипано на БМВ-то, слуховете за пипането му тръгнаха от такива като тебе многознаиковци, дето всъщност нищо не знаят :evil:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 13 Юли 2003, 0:22

абе мани бе,това все пак е парадокса-той тия коли кой мислиш ги е направил така вървежни.Ами той бре.то и Аудито пипано,то и БМВ-то,а сигурно не ги е и виждал тия коли,а ако да не подозира и кои са собствениците и ,че може би някой хора от тук ги познават.
Бас ловя,че ако ме удостои с отговоро ще е от сорта-абе то Аудито е на Людмата,на брат му на зет му,дет държи барчето в чепинци,а на въпроса ми:а ти колко добре познаваш този човек,че да твърдиш такива неща за колата му 100 процента ще дойде отговор-абе то на баща ми на зет му стринката говорила с неговата леля,дето знае от баба му.Аз не бих дрънкал такива глупости за колата на най-добрия си приятел,пък ти за непознати говориш.
ако греша поправи ме,но разбери,че дрънкането на глупости не те издига в очите на другите (грамотни) хора,така можеш да направиш впечатление в най-добрия случай на мацките в кафенето,дето си мислят,че интеркулер е международна фирма за куриерски услуги.
Последна промяна ati на 13 Юли 2003, 0:25, променена общо 1 път
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Юли 2003, 0:25

ati написа:така можеш да направиш впечатление в най-добрия случай на мацките в кафенето,детои мислят,че интеркулер е международна фирма за куриерски услуги.

:lol: :lol: :lol: Атиииииииииии луд си еййй :lol: :lol: :lol: Това ще го обявиме за лаф на месеца :lol:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 13 Юли 2003, 0:27

:D
ами ако трябва да бъда честен лафа е на многоуважавания колега от Стара Загора-БУЛЛИ,който напоследък нещо се губи по тъч линията :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 14 Юли 2003, 12:27

мдааа след последните ремонти и многофункционални промени въпросното ауди успя да се приближи до истинския автомобил :wink: :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 14 Юли 2003, 13:22

На мен лично то ми е фаворита от тамо6ните коли....в субота има6е едно старо (90-94год) 4ерно комби...се бега с сребристото ауди и бяха по4ти равностоини...ама изпу6и не6то...Двигателят му е 20в ТУРБО и е доста добро....някои видя ли го и какво впе4тление му направи>??
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Юли 2003, 13:37

Ау как рипна комбито на старта. Направо ни хвърли в тъч всички, които гледахме :shock: Жалко, че изпуши и не можахме да го видим повторно, но следващият може би :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 14 Юли 2003, 16:41

Познавам човек дето се е гонил с това Ауди и са му казали горе долу какво е пипано.
За човека с М-ката той е от моя квартал и има автомивка. Показвал е на рейсъра дето се е дърпал с Аудито какви подобрения имала, че била към 350коня и т.н.

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 14 Юли 2003, 17:50

ati написа:Бас ловя,че ако ме удостои с отговоро ще е от сорта-абе то Аудито е на Людмата,на брат му на зет му,дет държи барчето в чепинци,а на въпроса ми:а ти колко добре познаваш този човек,че да твърдиш такива неща за колата му 100 процента ще дойде отговор-абе то на баща ми на зет му стринката говорила с неговата леля,дето знае от баба му

PARADOX_sf написа:Познавам човек дето се е гонил с това Ауди и са му казали горе долу какво е пипано.
За човека с М-ката той е от моя квартал и има автомивка. Показвал е на рейсъра дето се е дърпал с Аудито какви подобрения имала, че била към 350коня и т.н.

........ :lol:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 15 Юли 2003, 11:44

Просто още един ПАРАДОКС :lol: :lol: :lol:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 15 Юли 2003, 14:27

бе много коне много нещо бре
ама Ати адаша най-прав ще излезе от цялата работа:

Много от постовете са приличен пример за това как се създават слухове :wink: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Следваща

Назад към Страхотни истории