Станах при4инител на катастрофа

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Станах при4инител на катастрофа

Мнение от Борката3000 » 20 Юни 2003, 0:18

карарх със около 80 км/ч градско и един с VW някакъв си тръгва да изпредварва спрял на спирка автобус но без да погледне в огледалото, ас кръшнах и се качих на остров4ето между двете платна, за малко не отнесох пътен знак, а плътно зад мен се движеше мой приятел, на който не му бяха в ред спира4ките, вла4е6е му само едното колело и има6е да избира- дали да удари мен или VW-на и добре4е удари VW-нa, 4е ина4е незнам, накрая мен изкараха виновен, не 4е бях на мястото на катастрофата,.Но за малко и аз да ударя VW-на
Карай бавно, за да стигнеш на време!!!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Юни 2003, 0:48

На всеки може да се случи, но винаги трябва да се има предвид, че отпреде може да е някой, който ползва огледалата само когато си реши перчема :) От теоритична гледна точка и тримата имате вина. Ти си карал с несъобразена скорост ( ако е било населено място естествено, не знам какъв е бил рейса ), този с VW не си е зяпал в огледалата, а твоят приятел е карал с неизправност по спирачната уредба по закон еди кой си, член еди кой си, алинея еди коя си :) Добре, че нищо лошо не се е случило! В крайна сметка ако сте викали полицаи кой писаха виновен? Този, който е отзад ли? Мен преди като ме блъсна една баба, нямах възможност да гледам в огледалото, защото валеше огромен порой. Бях оставил място от дясно, а аз си завивам на ляво. Всички минават от дясната ми страна и аз тръгвам леко, защото нищо не виждам и БАМ!!! Аз имах според мен супер голяма вина, защото не свалих прозореца да гледам макар да беше абсурдно при такава ситуация да ме изпреварят от ляво, което се пада в насрещното и аз съм освободил място от дясно. Но така е понякога :shock: След известно време сестра ми я блъсна някав на същото място, защото не видял, че е спряла и дава мигач да завива. Направо се натресал отзад :? ( Между другото търса оригинална броня за москвич от тия като АЛЕКО дето са :D ) Така, че хора секви!
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Борката3000 » 20 Юни 2003, 2:18

VW го кара6е мангал/ в колата имаше йена и дете/ ина4е мом4етата които бяха в ЛАДА-та/моите приятели/ си падат бабити-единия 120км само му даи при4ина и му покайи 4овека и е готов, другия пък тренира от 7 години фитнес, както и боск и той е бая животно, та този с VW го спасиха йена му и детето му ина4е щяха да му ходят на свиждане. Ченгетата идваха и написаха акт на моя човек-100лв, доста малко като се има предвид че задницата на VW влезна до задната седалка, а на ладето му се счупина само три фара и се пукна леко калника, нищо друго. Ас естествено не спрях на местопроизшествието, защото щях да го отнеса аз. Ама и оня във VW нищо не е видял-ас имам фиеста-червена, този с VW видял 4е била 4ервена кола ама не видял каква, и моите хора да замажат положението казали 4е колата била 4ерен мерцедес.Ченгетата казали че нищо не могат да направят 6том не са ми видели номера. АЗ се почудих в коя ули4ка да се навра
Карай бавно, за да стигнеш на време!!!

Назад към Страхотни истории