страхотен- не.. но ето един разказ в картинки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
страхотен- не.. но ето един разказ в картинки
http://jeffish.dyndns.org/gallery/index ... 2011-10-07
освен редовните състезания, с приятели често се събираме и ходиме на "трак дейс"... щото едно е да караш състезателни коли на писта- съвсем друго е да караш ежедневки. пък и когато опонентите са ти близки приятели- до колкото няма смачкани ламарини смачканите самочувствия са изключително забавни
това се случи миналия петък. снимките по тъмно са в 5:30ам в местната закусвалня...
пистата е "ню хампшир рейсуей" която е доста къса и технична- с една нормална кола на края на дългата права си с около 200 км... но мене много ме кефи защото духа на наскар си се усеща там- 1/3 от пистата е на трасето на наскар (въпросната права отсечка пред главните трибуни)... "характерния" завой на пистата е "купата" (дъ боу) които е 180 градуса завой с доста добър наклон и ненамираем апекс
освен редовните състезания, с приятели често се събираме и ходиме на "трак дейс"... щото едно е да караш състезателни коли на писта- съвсем друго е да караш ежедневки. пък и когато опонентите са ти близки приятели- до колкото няма смачкани ламарини смачканите самочувствия са изключително забавни

това се случи миналия петък. снимките по тъмно са в 5:30ам в местната закусвалня...
пистата е "ню хампшир рейсуей" която е доста къса и технична- с една нормална кола на края на дългата права си с около 200 км... но мене много ме кефи защото духа на наскар си се усеща там- 1/3 от пистата е на трасето на наскар (въпросната права отсечка пред главните трибуни)... "характерния" завой на пистата е "купата" (дъ боу) които е 180 градуса завой с доста добър наклон и ненамираем апекс

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Re: страхотен- не.. но ето един разказ в картинки
Дай някакви резултати за сравнение... Как беше SLK-то сравнено с другите коли
Нещо по-интерено като кола?
Гледам има някаква интересна Е36ца... тя как беше?

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

DrivinGGoD написа:Дай някакви резултати за сравнение... Как беше SLK-то сравнено с другите колиНещо по-интерено като кола?
ми.. слк-то вървя наравно със е39 м5... разните дребни лотуси бяха бързи на завоите, но не достатъчно че да са напред накрая на дългата права... карерата гт я завъртяха два пъти- тая кола не може да се кара бързо просто без да има моменти на героизъм... е92 м3 със пистовия пакет беше горе долу на кантар със слк-то, но там мисля, че имаше и момента зку-то... ферарито беше една идея по-бързо от слк-то в завоите, но интересно беше, че не дърпаше на правата което просто не знам от какво е защото трябваше да е осезаемо по-бърза. най-бързи бяха кайманите "с". аз съм карал такова преди време и за мене това е най-добре седящата нормална кола на пътя. много силни в завоите, а на правите достатъчно бърза, че да не я задминават като спряла просто защото входящата й скорост към правата е висока и почва с едно 5-10км аванс... е36-цата беше със сликове и олекотена и 3.2 та там нещата бяха малко по-сложни за сравнение, но колата се държа много добре в завоите (малко по-бърза от мене) и аз поне не можех да я събера достътъчно бързо на правата че да има задминаване. мисля, че ако беше с нормални гуми щях да съм по-бързия но нямам база за сравнение.
тази писта конкретно е къса и технична и конете почти не играеха а шасито беше "цар". което говори страшно за е39 м5 защото тая 2 тона кола беше доста бърза. може би това беше колата която най-много ме изненада...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Всъщност Е39 М5 е под 1800кг .Иначе хубав разказ
има ли видео ...

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Браво
състезание между приятели... мечта
добре сте си прекарали хапване пийване и 

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
2009- - '92 BMW E36 320i
alx написа:DrivinGGoD написа:Дай някакви резултати за сравнение... Как беше SLK-то сравнено с другите колиНещо по-интерено като кола?
ми.. слк-то вървя наравно със е39 м5... разните дребни лотуси бяха бързи на завоите, но не достатъчно че да са напред накрая на дългата права... карерата гт я завъртяха два пъти- тая кола не може да се кара бързо просто без да има моменти на героизъм... е92 м3 със пистовия пакет беше горе долу на кантар със слк-то, но там мисля, че имаше и момента зку-то... ферарито беше една идея по-бързо от слк-то в завоите, но интересно беше, че не дърпаше на правата което просто не знам от какво е защото трябваше да е осезаемо по-бърза. най-бързи бяха кайманите "с". аз съм карал такова преди време и за мене това е най-добре седящата нормална кола на пътя. много силни в завоите, а на правите достатъчно бърза, че да не я задминават като спряла просто защото входящата й скорост към правата е висока и почва с едно 5-10км аванс... е36-цата беше със сликове и олекотена и 3.2 та там нещата бяха малко по-сложни за сравнение, но колата се държа много добре в завоите (малко по-бърза от мене) и аз поне не можех да я събера достътъчно бързо на правата че да има задминаване. мисля, че ако беше с нормални гуми щях да съм по-бързия но нямам база за сравнение.
тази писта конкретно е къса и технична и конете почти не играеха а шасито беше "цар". което говори страшно за е39 м5 защото тая 2 тона кола беше доста бърза. може би това беше колата която най-много ме изненада...
Усетих аз, че Е36цата има нещо по-сериозно

Евала и на М5цата... Явно не е достатъчно спънато трасето, че да я озорва, щото има "геометрия" за бързи завои, но масата и размерите не позволяват тесните...
Не за пръв път както от теб така и от други чувам такива хвалби за Каймана... Трябва да се помъча да се докопам до такъв, че ми е много интересно

Значи се затвърждава факта, че SLK–то не е за подценяване...
Много готино написано всичко... завиждам благородно... по-често да ни "снабдяваш" с такъв мат'рял...

да. каймана е фантастичен. толкова скорост да носи това купенце в завоя- просто е перфектна... всичко което 911 трябваше да бъде - каймана е. не случайно им слагат хамстери вместо истински мотори защото ако това нещо беше само 400 коня на писта само гт3 рс-ката щеше да му се опъва... сега са по 320 коня (кайман с) и както казах беше най-бързото от всички ни.
слк-то... ми то е прасенце, ама ако го караш като душманин- е силно сред простосмъртните. ц63 също беше много силно, но беше на кантар с е92 м3-ката с пистовия пакет но както казах бмв-то не съм сигурен че се караше добре така че времената не бяха показателни. общо взето предимството при м3, слк-то и ц63-ката за мене беше въпрос на шофьорски умения. но трябва да се има напредвид, че м3-ката беше вече с пистовия пакет докато слк-то и ц-то нямаха п30/030 пакета (шпер/окачване/спирачки) които може би щеше да ги направи по-бързи от м3-ката.
за сериозното състезателно каране- на 29ти имам кръг на лайм рок в кънектикът... ма по принцип гледаме да не се снима много много... а и те гледат въпросително та...
но ето ти една снимка от миналата година на лайм рок...
всяка прилика със действителни лица е случайна 
слк-то... ми то е прасенце, ама ако го караш като душманин- е силно сред простосмъртните. ц63 също беше много силно, но беше на кантар с е92 м3-ката с пистовия пакет но както казах бмв-то не съм сигурен че се караше добре така че времената не бяха показателни. общо взето предимството при м3, слк-то и ц63-ката за мене беше въпрос на шофьорски умения. но трябва да се има напредвид, че м3-ката беше вече с пистовия пакет докато слк-то и ц-то нямаха п30/030 пакета (шпер/окачване/спирачки) които може би щеше да ги направи по-бързи от м3-ката.
за сериозното състезателно каране- на 29ти имам кръг на лайм рок в кънектикът... ма по принцип гледаме да не се снима много много... а и те гледат въпросително та...
но ето ти една снимка от миналата година на лайм рок...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
2009- - '92 BMW E36 320i
Където съм гледал сравнения като времена на М3ки с Competition пакет, C63 и другите подобни не могат да го стигнат, но разликата е малка - т.е. пилот... та работата е кантар... така че не ме очудва това, което си написал...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

БМВ М3 Ц63АМГ
Hockenheim short 1'14"00 1'15"20
Tsukuba 1'05"70 1'07"37
Balocco 2'57"50 2'57"43
Bedford Autodrome 1'25"90 1'28"80
Haute Saintonge 1'04"30 1'06"19
Слалом (18метра) 69км/ч 63,1 км/ч
Исо тест 144/142,5 138,5/137
ВДА тест
скорост влизане 79 км/ч 76 км/ч
скорост излизане 62 км/ч 50 км/ч
За ускорение няма да пиша , че работата е ясна и определно не е в полза на нашата марка.
карера гт ,нямаше ли тракшън контрол стандартно? -или на толкова спъната писта повече пречи ,отколкото помага
...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Евалата! Ех Америка..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
azotos написа:карера гт ,нямаше ли тракшън контрол стандартно? -или на толкова спъната писта повече пречи ,отколкото помага
да де... както си е с тракшън контрола... в котешката ваничка с пясъка и така два пъти

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Интересно е било. Аз никога не съм карал на писта и много бих искал, но не мога да си го позволя. Днес даваха репортаж по БТВ за тия неща, но... В България има една писта, и тя е на 300км. от мен 

alx написа:azotos написа:карера гт ,нямаше ли тракшън контрол стандартно? -или на толкова спъната писта повече пречи ,отколкото помага
да де... както си е с тракшън контрола... в котешката ваничка с пясъка и така два пътитая кола е по-бърза от тракшън контрола си... или ние не можеме да я караме...

От снимките ,карерата изглежда като от друга планета спрямо останалите.
п.с.
Вече има и кайман R ... +10кс и -55кг ,спрямо S варианта.
...
защо го карат бокстера с отворен покрив, не се ли нарушава цялостната хегемония
аз съм карал кабрио с твърд покрив и има осезаема разлика в поведението на колата с качен и със свален таван
във втория случай просто не можеш да ползваш панорамното огледало за задно виждане, понеже то играе ръченица
аз съм карал кабрио с твърд покрив и има осезаема разлика в поведението на колата с качен и със свален таван
във втория случай просто не можеш да ползваш панорамното огледало за задно виждане, понеже то играе ръченица

No bling at the Ring
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3