Странно нещо, тази вечер !?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Странно нещо, тази вечер !?

Мнение от _BoBI_ » 19 Сеп 2005, 0:21

Тази вечер бягме с приятелката ми пред тях.Седяхме говорегме си в колата знаете как е сами :D
Случката става в Надежда 5-та част много близо до Билата...
Гледам едно красиво Е36 (черно) и от някаде се появи едно момче, завъртя се около него няколко пъти...Бръкна си в jобовете и колата започна да издава зжуков сигнал, като на вклучване и изключване не аларма...Помислих си, човека си гледа нещо колата...
Фаровете също светкаха при звука, незнам как е с ваще коли, но на моята не и светкат когаси си играя с алармата, както и да повечето май :shock: :idea: :roll:
Бях оставил колата на габарити, но явно този не ни видя...
По едно време се огледа и точно в този момент ни видя.Остави колата и така дискретно се направи, 4е утива да пусне една вода.Тръгна към нас, гледахме го много внимателно той последна за секунда и после ти отмести погледа.Работата найтина много съмнителна когато този си продължи на долу по-улицата и не влезе в никой от входовете, което очаквах да направи...Тази кола май я погледна да я вдигне...Незнам на какъв принцип работят точно алармите (в смисъл за да ги изключиш ) без дистанционно, но явто това момче знаеше и правеше нещо, незнам...Преди окол месец пък (там някаде) пак си седяхме в колата, но този път бях паркирал и не бях на габарити.беше доста тъмно и почти не се виждаше много.Гледам едно момоче смени рязко посоката си на ходене и тръгна към колата, като го видях това се чудех дали да паля или да излизам и да си бъркам в джоба :confused: :bang:.Тожа става за секунди, стигна на 1-2 метра от колата и извади нещо от якето си, светна със някаква синя светлина и като видя, че има хора смени курсани на 90% и прибра това което беше извадил..Незнам и това ми се струва меко казано странно, забелязах, 4е пу6е6е доста нервно като идваше насам и непрестанни и бързи дръпки на цигарата.Сега за първата случка...До Е36-цата имаше чисто нов Citroen C4 който стои там няма и от месец, него него и погледна даже :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 19 Сеп 2005, 0:26

Страхотна История! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 19 Сеп 2005, 0:32

Е сигурен сам, че има и по-добри, но е интересно според мен :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 19 Сеп 2005, 8:54

Wise man тпчбва да ти дадът медал за опазване не коли от кражби :mhihi: . Имали са голям касмет тзи собственици на коли с теб .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 19 Сеп 2005, 10:35

Аз имам запис на кражба на касетофон пред охранителна камера. Крадеца е с крадена мазда 323Ф - оказа се, че наскоро е пуснат от затвора и явно пак му се влиза. Сега очакваме родните полицаи да го намерят.
Така че, ако видите такава Мазда, се оглеждайте за колите си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 19 Сеп 2005, 10:49

jk написа:Страхотна История! :mhihi:
На колегата jk Е36-цата явно не нощува в Надежда 5 ... :roll:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 19 Сеп 2005, 19:49

jk написа:Страхотна История! :mhihi:

Страхотен коментар :confused:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Сеп 2005, 21:41

Страхотна забележка :uups: :twisted:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от NESH » 19 Сеп 2005, 22:08

А бе ти много неща правиш в колата на габарити май а? :mhihi:
спестил си от наем за детективски офис май май :D !?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 19 Сеп 2005, 22:51

liort написа:Wise man тпчбва да ти дадът медал за опазване не коли от кражби :mhihi: . Имали са голям касмет тзи собственици на коли с теб .

:yes:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 20 Сеп 2005, 0:29

liort Няма нужда от медал, аз съм скромно момче :D :mhihi:

Приятели на вас като си базикате алармите светкат ли ви фаровете :roll: :?:
Сега се сетих и за още, но не съм бил свидетел...
Преди месец беше някаде едно Е46 Touring му бяха разбили задните стъкла и бяха взели колоните и незнам какво още не...Забелязах, че колатата е наскоро внесена и нямаше застраховка (беше с транзитни номера ), странно ми е как са разбрали като колата беше с тъмни стъкла и най-вероятно аларма :confused:
Личеше си, че ги бяха нагрява ли стъклата с нещо и най-вероятно така са ги спукали незнам, неразбирам от тези неща.Минах след 20 минутки колата я нямаше вече.Ако, 4овека си е оставил тама за малко те явно веднага са деиствали :evil: Хора пазете се и си застраховаите колите ! :conf: В провинцията такива проблеми хората можеби непознават, като ходих на море забелязах по4ти всички коли от по-малки градове нямаха застраховка, а имаше и коли за по 10 хиляди, не видях една кола от София или друг голям град без застраховка, това е като мое впечатление...ПРедполагам всички ние си ги знаме тези неща.Аз напомням, защото човек никога незнае кой какво му мисли :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 20 Сеп 2005, 12:17

Приятели на вас като си базикате алармите светкат ли ви фаровете

Моите фарове на реагират. При заключване и отключване имам само сигнал от мигачите. На I-во положение на контакт и отворени врати мигачите се активират: последователно 10 пъти. Иначе всяка консумация на енергия (фарове и стъкла) задейства сирената...
Не съм попадала на кола, чиито фарове се контролират или имат връзка с алармата. Може би има начин релето да се върже към инсталацията на алармата, но ми се струва, че смисълът е едната тузария...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 20 Сеп 2005, 22:07

fastestbmw написа:... Може би има начин релето да се върже към инсталацията на алармата, но ми се струва, че смисълът е едната тузария...
Да се използва само с образователна цел!!!

Повечето аларми се свързват към мигачите за светлинен сигнал. Нищо не пречи да се свържат към къси, дълги, клаксон, чистачки, габарити ... Въпрос на вкус :mhihi: А смисълът да се свържат към габаритите е следния: когато алармата е свързана към мигачите е много по-лесно да счупиш/свалиш стъклото на един от малките мигачи отколкото на фар (а там обикновено са габаритите, нали ;) ). През мигача даваш "късо" или мушкаш електрошок. Обикновено повечето аларми не издържат първия или втория "тест". И после колата вече е без аларма...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 21 Сеп 2005, 12:58

fastestbmw написа:
Приятели на вас като си базикате алармите светкат ли ви фаровете

Моите фарове на реагират. При заключване и отключване имам само сигнал от мигачите. На I-во положение на контакт и отворени врати мигачите се активират: последователно 10 пъти. Иначе всяка консумация на енергия (фарове и стъкла) задейства сирената...
Не съм попадала на кола, чиито фарове се контролират или имат връзка с алармата. Може би има начин релето да се върже към инсталацията на алармата, но ми се струва, че смисълът е едната тузария...

На служебното Есперо, което сега е в Русе светкат фаровете :idea: (ако се сещаш) 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 21 Сеп 2005, 13:07

На служебното Есперо, което сега е в Русе светкат фаровете (ако се сещаш)

ммм...да :yes:
10s :winky:
Обаче то не е ли фабрик така? :roll:
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

Следваща

Назад към Страхотни истории