Тази сутрин се челосах в един теглич!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Тази сутрин се челосах в един теглич!
Момчета, недейте да спите по кръстовищата, не си играйте с радиото, парното и т.н. Щото иначе става като мен - тръгвам, човека спря, аз също, ама в теглича му
Маската отиде, бъбреците и решетките са здрави. Даже не викахме КАТ, щото както съм с акт ще ми излезе по скъпо, отколкото ако отида в БУЛСТРАД. Ще трябва са се бръкна сам за ремонта.

Маската отиде, бъбреците и решетките са здрави. Даже не викахме КАТ, щото както съм с акт ще ми излезе по скъпо, отколкото ако отида в БУЛСТРАД. Ще трябва са се бръкна сам за ремонта.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
казваи коя маска отиде и да те пращям да си земеш друга ако с апластмасовите немаш грижи аз сменях половината и излезнаха без пари нема се плашиш добре си направил ина4е щеше да си назад с акта

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Задължително ходи и кажи тва дет ти вика колегата.За кво си плащаш тая застраховка
Играл съм го няма проблем пишеш че е станало на паркинга през ноща и точка.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Е как какво се прави. Паркинг щета.... отиваш и пишеш че еди кога си слезнал и си я дивал ударена. Доста често се случва.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
За съжаление това нема да мине, защото застраховката ми е платена на 4/5 от пълната й стойност. За да ми уважат иска трябва да си платя последната вноска - 120 лв. Ако нямам произшествия през годината тази вноска не се плаща. И понеже ремонта ще ми стъпи на по-малко от 120 лв засега ще оставим БУЛСТРАД на мира.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
toper78 написа:За съжаление това нема да мине, защото застраховката ми е платена на 4/5 от пълната й стойност. За да ми уважат иска трябва да си платя последната вноска - 120 лв. Ако нямам произшествия през годината тази вноска не се плаща. И понеже ремонта ще ми стъпи на по-малко от 120 лв засега ще оставим БУЛСТРАД на мира.
А какво ще стане ако после пак те удари някой? Вече ще трябва да ги дадеш 120лв., така че според мен не предизвиквай съдбата с тия дребни хитрини

11 мнения
• Страница 1 от 1