Кърък, карък, кърак
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Кърък, карък, кърак
Не знам при вас как е, но всеки път щом направя нещо с контролния си талон и все ми го взимат. Още първия ден, когато си го взеь с книжката ми написаха акт и ми го прибраха. След като си го върнах след време викам абе я да го ламинирам да е готин. Ламинирах го и хоп, малко по-късно ми го взеха. Сега наскоро си го загубих талончето. Няколко месеца карам така и днес имах време викам я да си извадя едно талонче. За който не знае, става адски лесно. Отиваш в КАТ и срешу скромната сума от 2.60лв. без никакви глоби и т.н. ти вадят нов за 10 мин. Та хубаво, излизам си аз весел и щастлив, най-после отново имам редовни документи. Понечвам да се кача в колата ама гледам е така
нема я
Викам са па да не я е задигнал некой едва ли. Седнах в кафето да пийна една бира и да помисля
То какво да му мислиш... Заблеял съм се и не съм видял знака, че паркирането е забраненои за 10 мин. има няма, има няма кола
Благодаря на всички, на които звъннах и предложиха помощ независимо от ангажиментите си в понеделник сутрин. Взех пари назаем, отидох да си прибера колата от на майната си и сега съм -40лв. и отново нямам талон
Има си актче за нарушение на некви правила за паркиране. Та не знам дали на някой друг се случват тия глупости. Следващият път като си взема талона няма да карам в същия ден

абсолютно същатата история ходих да оправя един стар акт и да си взема талона и доволен такъв, че го взимам отивам и си гледам колата на паяка и не ми достигнаха некви кинти за да ми я свалят ...
ето -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

ето -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: Кърък, карък, кърак
Иво написа:...
Адаш ти си №1!!!

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Лошо,много лошо
Другият път взимаш талона и се качваш да караш чак след няколко дни!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз моя контролен талон не съм го виждал от години!
Карам с изтекли актове, защото на тия опашки напомнящи "лукановата зима" нямам време да вися
Карам с изтекли актове, защото на тия опашки напомнящи "лукановата зима" нямам време да вися
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Новини
-
Nasti написа:Аз моя контролен талон не съм го виждал от години!
Аз вече всеки месец вися в последно време и направо ми писна

Преди почти половин година ми взеха талона в област Монтана и от тогава нито аз съм го виждал нито тия в КАТ са го виждали и само ми удължават срока на акта.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
!!Asen_X написа:Аз вече всеки месец вися в последно време и направо ми писна![]()
Преди почти половин година ми взеха талона в област Монтана и от тогава нито аз съм го виждал нито тия в КАТ са го виждали и само ми удължават срока на акта.
От провинцията актовете идват нормално за малко повече от 6 месеца,личен опит
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
без думи
Като отида за презаверяване и тая всеки път като шибне тоя мити печат и като драсне няква датичка с 2 месеца напред така каквато и душа сака
Всеедно фърля на мъжо си ризата в "Дианата"
(ако се сещате за кои перални говоря
)
Дилян Пенчев

Като отида за презаверяване и тая всеки път като шибне тоя мити печат и като драсне няква датичка с 2 месеца напред така каквато и душа сака

Дилян Пенчев
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Penchev на 13 Сеп 2005, 18:07, променена общо 1 път
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Последният ми акт е написан на 30.04.2005. Последният път ми го удължиха до 28.09.05 и съм сигурен, че като отида до КАТ пак няма да има постановление. Акта ми го написаха в Самоков за сериозното нарушение, цитирам: "Автомобила е с перде на задно панорамно стъкло". Аз все си мислех, че на задното стъкло имам щора, но няма значение. Писна ми всяка вечер като ме спрат за проверка полицаите из София да ми се хилят за малоумния акт и да ми обясняват, че за подобно нещо никой не съставя акт 

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3