Пак за циганите.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Пак за циганите.....
Значи става въпрос за това че в България(или по специално София) просто не можеш да водиш спокоен живот!!!Тези Цигани са ебати и тъпите същества(разбира се винаги има изключения) Но направо си е ебало майката!Преди не ги мразех....ей така нищо не ми бяха направили...Но сега ще ви разкажа какво ми се случи...
Един ден си се събуждам и понеже обичам да си хапвам се запътвам към хладилника...Гледам маика ми се чуди нещо.....Кво бе майко ?Абе я ходи виж нали имаше една оранжева блуза ходи ми я донеси че ми треа за нещо...(предишната седмица ходих да си купувам дрехи и тази блуза беше скъсана та викам аиде нали за село...бам в едно пликче с още скъсани дрехи и на терасата да не пречат) викам абе тя е е тука...Отивам аз търсих го тва пликче 1 час...Не го намерих!Отивам при майка викам абе не я намерих за кво ти е нали ??? А тя ми вика абе ей са видиах един циганин със същата като твойта!
(Да кажа само че живеят малко по-надолу от нас и съм ги виждал нали)И да се чудя кво да правя...По принцип не обичам да се бия...Просто почти никога не се стига до това...И не се заяждам нищо че съм доста едър...Ама тва минава сякви граници...Не ми за едната блуза....Ама днеска блуза утре нещо Телевизор нещо ала-бала...Ама кви са тия да ми се катерят по терасата и да ми крадат ДРЕХИТЕ ????А 100% е моита блуза щото там където беше скъсана сега е толкова некадърно зашита!?Направо съм избеснял , а са да тругна да го търся то в тая техната къщурка са сигурно 30 човека!!!Незнам просто какво да направя!?
пп От сега да кажа че съм на 16 години да не се чудите.....
Един ден си се събуждам и понеже обичам да си хапвам се запътвам към хладилника...Гледам маика ми се чуди нещо.....Кво бе майко ?Абе я ходи виж нали имаше една оранжева блуза ходи ми я донеси че ми треа за нещо...(предишната седмица ходих да си купувам дрехи и тази блуза беше скъсана та викам аиде нали за село...бам в едно пликче с още скъсани дрехи и на терасата да не пречат) викам абе тя е е тука...Отивам аз търсих го тва пликче 1 час...Не го намерих!Отивам при майка викам абе не я намерих за кво ти е нали ??? А тя ми вика абе ей са видиах един циганин със същата като твойта!

пп От сега да кажа че съм на 16 години да не се чудите.....

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
1. Зимаш една 20лт туба и я пълниш с А92, отиваш до къщичката и и правиш с ножчето 10- тина малки дупчици.
2. Мяташ я на покрива и си тръгваш.
3. Идваш след 10 мин и фърляш една клечка.
2. Мяташ я на покрива и си тръгваш.
3. Идваш след 10 мин и фърляш една клечка.
5 мнения
• Страница 1 от 1