как се удрят три коли в 2 през нощта????????

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

как се удрят три коли в 2 през нощта????????

Мнение от Гост » 04 Сеп 2005, 16:30

естетвено аз бях виновна.но как?ами идвам си аз от морето щастлива че ще видя моя мъж(вече бивш).и му викам дай да карам аз то по тва време няма коли в 2 през нощта...и качвам се аз да карам от централна автогара :lol: междудругото имам книжка от няколко месеца....та тръгвам съвсем спокойно и няма никой ама стигам светофара на лъвов мост посока НДК и тръгвам на зелено оттам един ме засича :shock: :shock: и оттам паника за пръв пат ми е, моя започва да крещи леко леко и аз давам в ляв,о ама там друга кола......оттам вместо спирачка давам още газ и отнасям още две коли........и накря спрях в една спряла на светофара кола.....слизат всички разгневни и крещят кои ги ударил.Изчаках да дойдат полицаите и чинно си дадох талона та да ми го вземат.Ама се питате къв ми е проблема ли????Абаща ми ще ме утрепе като разбере как щерка му е ударила чужда кола а на всичкото отгоре го излагала че рейса и закаснял.Два часа ми писаха акт ,още чувам звука от удара.
и тъй като тоя дето ме засече избяга останах аз виновна..... :help: :shock: 8)

но пък тази история има и смешна страна.....в най- ненатовареното време да успееш да учукаш три коли........и сега си ходя с градския транспорт....кво да правя......ако има желаещ да се запознаем междудругото.....мила
Последна промяна Гост на 04 Сеп 2005, 18:16, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 04 Сеп 2005, 16:36

Ей... ти си много зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 04 Сеп 2005, 16:46

jk написа:Ей... ти си много зле :mhihi: :mhihi: :mhihi:

меко казано :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 04 Сеп 2005, 16:55

:clap: :clap: :clap:

Cool :ok: :yes: :yes: :yes:

Аз съм ЗА :!: :yes: :yes:

Аре някой път може да ме водиш в МакДоналдс :?:

А може и да организираш парти с тия, чиито коли си ударила + твоя мъж(бивш) в МакДоналдс :have one: :guitarist: :duel: :box: :cop: :yes: :clap: :clap: :clap:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Сеп 2005, 18:03

ехеее... на какво го обърнахте ве??? (конкретно към автора/ката на тази тема)

това форум ли е, какво ли?

бмв-фенка-19 ... на 19 години си, а по правопис и 1 неможе да ти се пише!!!

Да не говорим за другото
много зле... много!!!

някой да се заеме с то/а/зи потребител/ка... плиййс ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Сеп 2005, 18:26

мен ме кефи модела който кара :D :D :04 bmw 736
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 04 Сеп 2005, 18:29

///M Power написа:мен ме кефи модела който кара :D :D :04 bmw 736

Ето това трябва да го видя и пипна за да повярвам
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Сеп 2005, 18:30

що бе аз мога да ги разбъркам и хоп: 376 :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Сеп 2005, 19:05

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: чесно да ви кажа и моита приятелка (бивша) като изкара книжка и и купиха за рожденния ден кола направо умирах от страх да се возя при нея ама чесно ви казвам няма такъв страх. Та тя караше назад без да гледа в огледалата и изобщо без да гледа назад, като трябваше да спира първо натискаше съединителя и изключваше от скорост и после натискаше спирачката и нали се сещате какво засилване на колата се получава преди да спре.Ама баща и като е тъп и и даде пари да си плати изпита щото първия път я скъсаха така ще е. Сега мене да ме е страх като карам да не се нареди някаде тя зад мене :mhihi: :mhihi: :mhihi: та това е като случката на таз мила по същия начин. То отдавна е ясно че жените се паникиосват при някаква по екстремна ситуация и незнаят какво да правят та мисля че в неиния случаи това се е получило (тука слагам едни големи скоби за да отбележа че не всички жени са такива защото знам че тези от форума че ме изядат жив като видят какво съм написал :D ) а това последното изречение от неиния пост звучи като от някои саит свалки.ком или запознанства.бг хаххаха сега нека започнем хи асл плс :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: как се удрят три коли в 2 през нощта????????

Мнение от BMWALPINA » 04 Сеп 2005, 19:38

bmw_fenka19 написа:...

СНимка имаш ли :?: :D :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 04 Сеп 2005, 20:40

Някъде бях чел,че причината жените да не взимат "правилните " решения в екстремни ситуации се дължало на факта,че мислили с двете полукълба на мозъка :idea:И при една подобна ситуация,а в България ги има доста :mhihi: :mhihi: ,до последно се колебаят да вземат по-доброто решение в конкретната ситуация.Оказва се,че се пренебрегва фактора време,който е съществено важен ;) НО това не пречи да има и много добри шофьори от тях :!: Докато мъжете мислят само с едното полукълбо,което ги кара да взимат бързо някакво решение.Не винаги е най-доброто,но пък практиката е показала,че щетите са по-малко :mhihi: :mhihi: :mhihi: Та така... 8)
One passion,one car,one life...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 04 Сеп 2005, 21:58

Брато... с тва ти изкавзане удави рибата ,.....
Аз поне мога да се похваля че приятелката ми кара като мъж :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 04 Сеп 2005, 22:21

GIORCETO написа:Аз поне мога да се похваля че приятелката ми кара като мъж :) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Сеп 2005, 1:59

Бандити, че момата е виртуоз в масовите катастрофи спор няма, ама не почвайте сега със саркастичните подмятания за дамите шофьорки! :nono:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 05 Сеп 2005, 3:23

GIORCETO написа:Брато... с тва ти изкавзане удави рибата ,.....

Никва риба не съм издавил,брато,то хората са си го изследвали ;) Освен това нещата далеч не са толкова еднозначни,както доста мъже биха казали "Жена шофьор,негър скиор".Кажи ми на колко жени още от малки им е бил приоритет шофирането и техниката?И на колко мъже съответно...Кажи ми,ако беше за първи път си седнал зад волана на кола при започване на шофьорските курсове,без да имаш каквато и да е идея тва яде ли,пий ли се и после да караш чат-пат колата си,какъв шофъор щеше да си? Тръгваш да караш,предпазливо и неуверено още,а ти подсвиркват,засичат и се базикат с теб като те видят,няма ли това да повлияе на желанието и начина на шофиране?
Имаше преди няколко години,като си изкарвах "Е" категория,имаше и едно момиче на курсовете...Ми ко да ти кажа,въртеше зила с ремаркето на пета на заден :lol: ,а повечето мъже на полигона се размазваха да бутат колчетата :mhihi: :mhihi:
Та мисълта ми беше,че за да карат жените добре,трябва да се отделя повече внимание и да проявява търпение и разбиране(брех къв феминист съм станал :mhihi: :mhihi: )!Просто трябва да си помагаме двата пола и работите ще вървят.Амин ;)
П.П.Говорех по принцип,не специално към GIORCETO :idea:
One passion,one car,one life...

Следваща

Назад към Страхотни истории