Камор ауто
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Камор ауто
Искам да Ви споделя следната случка !
Значи вчера отивам във въпросната фирма, ей така да разгледам да се накефя и да им видя що за разбирачи са тия от марката.
Влизам вътре никой не ми обръща внимание, все едно влизам в "Бриколажа" гледам, чета, пуля се и нищо. Те колиците стоят като музейни експонати позабърсани поизмите и толкоз.
Колкото можах да се стресна от цените стреснах се и се запътвам към една млада и засукана девойка навела се и чете нещо под един климатик на едно гише. Та питам я аз как е добре ли е не ли времето как е пак ли ще вали и така говорейки и споменавам че ме интересува техния сервиз за една диагносчица щото се съмнявам че не ми е добре колицата. Тя ми се усмихна малко и изчезна за половин час да търсела някой от сервиза и понеже никой не намери се развъняха телефони и прочее, пък аз взех да се изнервям и си мисля ебати КАМОРА ебати играта .След няколко любезни и не чак дотам подпитвания от моя страна КВО става ша идвали някой ми направиха кафе напълно безплатно+ екстрите към него /заведението черпи/ ок и аз сядам с еднин интелигентен вид та да види тая как се пие кафе в такава обстановка ..... По едно време идва един и се обляга на съседната облегалка на стола и ме пита /-къв ти е проблема/ и аз ли съм тоя . Ма... ме гледа все едно няма да давам пари а ще вземам , при което аз му обяснявам на две на три за симптомите и той поклаща глава и се прави че разбира кво му говоря .
Та казвам му да ми погледнат помпата и евентоално да вдигнат обороти да пуснат повече гориво и тн. , а той ми казва че не правели помпи .......Аз му обяснявм /не бе човек помпата е нова само диагностика и ако е необходимо няква центровка/ а тоя..... ми казва що не минеш утре след обяд
и аз шах
Ако исках утре щех да мина утре му казвам аз ще няма време и сега съм дошъл а тоя пак вдига рамене и утре та утре. Мисля си утре няма да си на смяна тъпанар с тъпанар такъв ти мене ли ще ме работиш
А халето празно от вън две коли няма жив човек да се мерне а тоя утре да съм дошъл ....Е питам аз с тези ли пази боже трябва да се разправяме за напред .?????

Значи вчера отивам във въпросната фирма, ей така да разгледам да се накефя и да им видя що за разбирачи са тия от марката.
Влизам вътре никой не ми обръща внимание, все едно влизам в "Бриколажа" гледам, чета, пуля се и нищо. Те колиците стоят като музейни експонати позабърсани поизмите и толкоз.
Колкото можах да се стресна от цените стреснах се и се запътвам към една млада и засукана девойка навела се и чете нещо под един климатик на едно гише. Та питам я аз как е добре ли е не ли времето как е пак ли ще вали и така говорейки и споменавам че ме интересува техния сервиз за една диагносчица щото се съмнявам че не ми е добре колицата. Тя ми се усмихна малко и изчезна за половин час да търсела някой от сервиза и понеже никой не намери се развъняха телефони и прочее, пък аз взех да се изнервям и си мисля ебати КАМОРА ебати играта .След няколко любезни и не чак дотам подпитвания от моя страна КВО става ша идвали някой ми направиха кафе напълно безплатно+ екстрите към него /заведението черпи/ ок и аз сядам с еднин интелигентен вид та да види тая как се пие кафе в такава обстановка ..... По едно време идва един и се обляга на съседната облегалка на стола и ме пита /-къв ти е проблема/ и аз ли съм тоя . Ма... ме гледа все едно няма да давам пари а ще вземам , при което аз му обяснявам на две на три за симптомите и той поклаща глава и се прави че разбира кво му говоря .
Та казвам му да ми погледнат помпата и евентоално да вдигнат обороти да пуснат повече гориво и тн. , а той ми казва че не правели помпи .......Аз му обяснявм /не бе човек помпата е нова само диагностика и ако е необходимо няква центровка/ а тоя..... ми казва що не минеш утре след обяд

Ако исках утре щех да мина утре му казвам аз ще няма време и сега съм дошъл а тоя пак вдига рамене и утре та утре. Мисля си утре няма да си на смяна тъпанар с тъпанар такъв ти мене ли ще ме работиш
А халето празно от вън две коли няма жив човек да се мерне а тоя утре да съм дошъл ....Е питам аз с тези ли пази боже трябва да се разправяме за напред .?????

Последна промяна BAYRON на 02 Юни 2005, 0:55, променена общо 2 пъти

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
е поне са ти обърнали внимание....я ходи в Дару там да видиш кво е

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
.., а съм сигурен, че, ако им извадиш една чанта пълна с пари и кажеш "Искам едно 645ци.. за лятото, че искам вятъра да ми вее косите".. и сфирка щи направи оная ми ти кифла.. 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
В "Дару" картинката е просто отвратителна
Оня скапаняк,където си клати краката и пуши
на компютъра се държи нагло и надменно . Днес докато чаках да си взема колата,влиза един човечец в напреднала възраст и пита въпросния "тупан" за цената на предна седалка за "троен стоп" - а той му отвръща с едно такова надменно безразличие -
- "за к'во ти,тя е по-скъпа от колата,к'во е това троен стоп" ?
- "ами малко по-старите тройки" - споделя с учуден тон клиента
- "ама Е36,Е46 ли е к'во е ?" - сякаш пада от небето
- "не господине,Е30"
и за по-натам не ми се говори,клиента се отврати от тона и държанието на дилъра ...
Там сякаш няма ръководство,всеки се шматка насам-натам,когато и да отиде човек на "информация" въпросната служителка почти никога не си седи на мястото ... Приемчиците вдигат скандали на клиентите
Да,и това е истина,по-миналата седмица и на това станах свидетел та направо ми се дорева
Когато отиде някой,като Елин Топузаков да си огледа бъдещата (вече настояща М3 Е46) го посрещат като министър-председател
Отчайващо е положението !!! И хем хората "ревът" от тях и пак се бутат при тях,това "инерцията" е много кофти нещо !!!
По-зле от комунизъм ...
Георги Пенчев

- "за к'во ти,тя е по-скъпа от колата,к'во е това троен стоп" ?
- "ами малко по-старите тройки" - споделя с учуден тон клиента
- "ама Е36,Е46 ли е к'во е ?" - сякаш пада от небето
- "не господине,Е30"
и за по-натам не ми се говори,клиента се отврати от тона и държанието на дилъра ...
Там сякаш няма ръководство,всеки се шматка насам-натам,когато и да отиде човек на "информация" въпросната служителка почти никога не си седи на мястото ... Приемчиците вдигат скандали на клиентите

Когато отиде някой,като Елин Топузаков да си огледа бъдещата (вече настояща М3 Е46) го посрещат като министър-председател

Отчайващо е положението !!! И хем хората "ревът" от тях и пак се бутат при тях,това "инерцията" е много кофти нещо !!!
По-зле от комунизъм ...
Георги Пенчев
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Колко е жалко, че в 99% от случаите това е истина. Притежаването на големи количества пари спестяват доста душевни терзания... Е, вероятно пораждат други, но на кой му пука.Тоо Cool написа::ahah: В парите е истината
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Хммм, ми като нямате сили и глас да им теглите една п**** майна така ще е...то навсякаде е така, дори и тука у австралско...
Отивам аз един ден с Алекс (веистд) да караме новия мерцедес ц класа, и отиваме в дилера, гледаме обикаляме никой не ни ебава, Алекс вика дай да си ходим тука нема да ни дадът и аз за момент да му кажа айде, ама после се замислих... и си викам, ок де ами ако искам да е купа, кво ще остава на тези да ми развалят деня... ??? Я... и набързо в висок тон попитах дали няма да ни обърне някой внимание, и след 20-30 сек, веднага една пръдла дойде, и почнахме да разпитваме, и т.н. после я покарахме, пихме сокче и кафе на аванта, даже и с шефа поговорихме и си тръгнахме
Та...надявам се ми схващате идеята....
Отивам аз един ден с Алекс (веистд) да караме новия мерцедес ц класа, и отиваме в дилера, гледаме обикаляме никой не ни ебава, Алекс вика дай да си ходим тука нема да ни дадът и аз за момент да му кажа айде, ама после се замислих... и си викам, ок де ами ако искам да е купа, кво ще остава на тези да ми развалят деня... ??? Я... и набързо в висок тон попитах дали няма да ни обърне някой внимание, и след 20-30 сек, веднага една пръдла дойде, и почнахме да разпитваме, и т.н. после я покарахме, пихме сокче и кафе на аванта, даже и с шефа поговорихме и си тръгнахме

Та...надявам се ми схващате идеята....
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Тоо Cool написа::ahah: -ми мноооого ясно бе-с пари (достатъчно пари имам впредвид ) ще имаш ВСИЧКО-и внимание и мечтаното 645ци или М6 ( колата, която е истината за живота като цяло...) и свирка от тая кифла там, а и от всяка друга....В парите е истината
Ами точно това е жалкото в случая - че парите правят човека...
И когато Сульо и Пульо бъдат назначени на разни постове в разни фирми, които поемат на плещите си традиция и класа (не говоря само Камора), сякаш биват боцкани с некви опиати и почват да се държат като гламави и величави. То ясно сега някой ще каже, 'ми, така е, тука е България'. Ми, така е, и кво от това? Какво пречи да си нормален(същия) и след издигането/парите/славата? Сигурно доста неща се намират дето да пречат де, ама, аз си се питам понеже явно не съм прекрачил някои граници...
Та, повишават ги хората, те се възгордяват, светват им очичките и започват да наглеят. Амиии да се онаглеят дано някой ден.
По разни други страни няма значение кой си и колко имаш и колко вадиш от джоба. Скоро ми разказаха как на Майкъл Джордан му забранили да си построи къща в някакъв си квартал в Щатите, понеже видите ли, хората там не искали

Ама то за тия другите страни всички знаеме истории. Само дето историите за в наща си страна се разнасят по останалия свят като легенди (в повечето случаи със знак минус).
Тоо Cool написа::ahah: -ми мноооого ясно бе-с пари (достатъчно пари имам впредвид ) ще имаш ВСИЧКО-и внимание и мечтаното 645ци или М6 ( колата, която е истината за живота като цяло...) и свирка от тая кифла там, а и от всяка друга....В парите е истината
мислиш ли??
същото съм го преживял и в юнитрейд и в автомотор корпорация и в ... ееее абе на тойота там... просто си мислят че са богове и че клиентите са прости говеда
а в тойота ставаше въпрос просто да си вземеме новичкия ланд купен преди 5месеца които кисна там 4месеца сигурно 30-40мин чакахме някой да дойде да го предаде по 2 кафета пихме

така че понякога и за нова кола да ходиш и пари да вадиш
като им липсват първите 7 години все тая
Babuna написа:Колко е жалко, че в 99% от случаите това е истина. Притежаването на големи количества пари спестяват доста душевни терзания... Е, вероятно пораждат други, но на кой му пука.Тоо Cool написа::ahah: В парите е истината
абе и така не е
чувал съм че и с пари
са ходели там и пак не
са се държали достойно
Каморци и Даровци

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе пичове не ви ли стига , че пиете кафета на аванта а? знаете ли колко много пари човек може да спести от безплатни кафета и сметани а?

gambling with the devil on the road
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4