На Път За.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

На Път За.....

Мнение от georgymk » 09 Яну 2010, 3:39

Весело настроение,момичета...с две думи приятелче има рожден ден,тръгваме за дискотека да го полеем както си му е редът,един от по големите в наща компания,зе книжка преди 2 месеца вика ше варим с бимера на диско,викам му ОК....
Оди той вади ИСтребитела,аз на първа седалка,гаджетата от заде (3 на брой) тръгваме,пичагата (така му викаме) настъпва ИСтребитела,аз му викам леко,още не можеш да владееш колата и не си и свикнал,оня ми се звери некаф,след 5 мин му казвам,сложи си колана той не,аз си го сложих....на няма и 500 м. от диското нашият човек обримчил бимъра със 100 и к'в0 направи усука геврека,и в следващият момент усехит че се удрям....след около 1-2 минути,докато осъзнаем к'во става...гледаме нацепилисме се в некъв "кайен" ииии знайте от там на татака какво става...разправии яко...
извод:слагайте колани,и спазвайте ограниченията....Лека вечер
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Re: На Път За.....

Мнение от B.Tunchev » 09 Яну 2010, 5:04

Страаааашен "пичагата", направо съм сигурен, че мацките са се навлажнили след случая...! :banghead:
Качил са на "бързата IS-ка" и голям стрЕЕт РАЦЕр... А т'ва за колана напрао няма да го коментирам... Колана не се слага, някой като почне да кара като олигофрен, а още със сядането в колата. Мен до такава степен ми е навик, че само като седна в колата, нещо да взема от жабката примерно и забождам колана по инерция.
Така както го разправяш, имам чувството, че ако не се беше натресал преди да влезе в дискотеката, то със сигурност щеше да се натресе след това, тъй като вероятно щеше да е пил... Но кой го е*е, нали системата не струва, дай да караме бързи Is-ки, без колани и евентуално пияни, още преди дори да сме разбрали де отделя съеденителя... :ranting:

И какво всъщност стана в крайна сметка? Бих са зарадвал, шофьора на Кайена, първо да е смъкнал "пичагата" от бой, докато дойдат ченгетата, да му натряскат актове...
Момичетата предполагам и те без колани? Дано няма пострадали... Че ми е писнало вече невинни, в повечето случаи точно момичета, да пострадват, заради някой е такъв селтак, като тоя "пичага", дето е решил, че щом на емблемата пише BMW, е безсмъртен... Нищо, че всъщност под емблемата има 15 годишен неподдържан дрангулник (в повечето случаи това де... да не вземат, да се засегнат сега истинските е36 ентусиасти с гледани автомобили, пределно ясно е на всички, че не визирам тях...)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 компакт

Мнение от nani » 09 Яну 2010, 11:10

То ако имаш поне малко акъл в главата изобщо няма да се качиш при такъв "пичага". Изобщо не оправдавам и спътниците му.

Потребител
Аватар

Мнение от teran » 09 Яну 2010, 11:56

Мда.. кат земеш книжка искаш да си начешеш крастата, ама да тръгнеш да правиш мизерия с 5 души в колата и да не си сложиш колана е прекалено малоумна постъпка. :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 09 Яну 2010, 13:49

Форума спешно се нуждае от подраздел "Тъпи истории" или поне от тема "Най-голямата тъпотия в която съм участвал" :mhihi:
Какъв коментар да напише човек по такава тема и какво може да се каже, освен че простотията няма граници.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 09 Яну 2010, 14:00

ivan1590 написа:Форума спешно се нуждае от подраздел "Тъпи истории" или поне от тема "Най-голямата тъпотия в която съм участвал" :mhihi:
Какъв коментар да напише човек по такава тема и какво може да се каже, освен че простотията няма граници.

Като няма какво да напишеш недей писа,не е задължетелно....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 09 Яну 2010, 14:38

georgymk написа:
ivan1590 написа:Форума спешно се нуждае от подраздел "Тъпи истории" или поне от тема "Най-голямата тъпотия в която съм участвал" :mhihi:

Като няма какво да напишеш недей писа,не е задължетелно....

Е като го знаеш, защо се опитваш да пишеш ?
Или като имаш собствена тема в "Страхотни истории" ставаш още по-голям в очите на 13-14 годишните девойки - поне наполовина толкова голям колкото този с книжката ?
Ех деца, деца ...
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 09 Яну 2010, 14:47

И край :)
Изображение

Назад към Страхотни истории