Може би на коледа стават чудеса...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Може би на коледа стават чудеса...

Мнение от vankata01 » 25 Дек 2009, 0:54

Часът удари 9 и 30 алармата на Иван зазвъня с мелодията на Prodigy- Spitfire Ванката веднагически си отвори очите слънцето блесна в сънените му очи този ден беше различен, този ден беше точно на коледа и го правеше по интересен за Иван.Отиде до пердетата разгърна ги за да може слънцето да пробие хубаво във веселата му огромна спалня и за да може най – вече да зърне хубавата си люБИМА, която го чакаше долу цялата непочистена от сняг. Иван спокойно си направи кафе направи си няколко палачинки сложи ги на един поднос заедно с кафето и чаша освежаващ куинс придружаващо всичко това с една свежа роза и тихо се върна в спалнята там сред завивките беше неговата друга любима, която му беше най- близо до сърцето спеше толкова сладко, а слънцето галеше лицето й сякаш й казваше „ставай мила моя, събуди се от съня си”. Цялата грееше, като пепеляшка макар и да спеше.Иван се приближи на пръсти сложи подноса със закуската леко на спалнята надвеси се над любимата си и я целуна по челото тя се обърна на другата страна подразнена от целувката, но въпреки това се усмихна сладко.Иван повтори действието си само, че този път го направи по устата любимата му отвори очи и цялата спалня грейна, като пещерата на Али-Баба. Иван поднесе подноса на любимата си целуна я за довиждане каза й няколко мили думи и излезе от стаята толкова тихо колкото беше и влязъл. Бързаше за работа пък и трябваше да почисти своята любовница.Слезе долу на паркинга приближи се до нея тя макар и затрупана спеше също толкова сладко, колкото и любимата на Иван.Хвана метлата почисти хубаво снега, но преди да се качи макар вече и измръзнал той прокара пръсти през капака стигна до „сърцето”, което беше синьо-черно почисти хубаво снега точно на това място погали го нежно и слънчевите лъчи веднага огряха емблемата, на която красиво беше изписано „БМВ”.Ванката вече побърза да седне вътре завъртя ключа таблото светна, като коледна елха ангелските очи веднага се „отвориха” бимата забоботи сърдито Ванката я остави да поработи въпреки, че бързаше вкара после първа изфорсира здраво да я усети отпусна газта оборотите паднаха и бавно, но славно се изнесе от паркинга.Излезе на права отсечка около 300 метра подаде газ на бимата и завъртя леко волана на нея толкова й трябваше да се завърти Ванката веднага обърна волана и оправи задницата да не изпревари предницата.Спря Бимата пред огромен хотел на който пишеше „Хотел Плаза 5 звезди” влезе вътре с типичната за него тежкарска походка камериерката го поздрави на рецепцията също попита Иван как върви всичко оправи се с две думи с персонала и изчезна да вземе своята любима. На връщане отново правеше номера докато изчакваше изнервените бакшиши мушкаше се с вратите напред между колите и си правеше весело.Върна се на старото място от което беше взел бимата върна ключа и тя сякаш умря всичко спря в нея.Изчака няколко минути неговата любов се качи при него Ванката отново врътна ключа Бимата отново заработи свежо вече беше жива.Първата работа беше да минат през бензиностанцията да заредят първо ламята и после накъдето очи видят.Ванката спря зареди до горе взе цигари и топъл чай на мадамата си и тръгна отново.Напусна града и мина покрай табела на която беше изписано нещо, което не се виждаше затрупано беше от сняг и една червена черта през цялата табела това значеше вече край на задръстванията, край на изнервените водачи и край на псувните.Отпусна се Ванката в компанията на двете си най скъпи неща в живота и отпускаща музичка.Бимата пореше неизчистения сняг по улицата и малки снежинки се удряха във фаровете и се поглъщаха от „бъбреците” на колата.Вече се свечери Иван уморен спря колата пред хубава вила и цялата околност беше затрупана в сняг зад вилата имаше хубава гледка на течащо бързийче, а зад него на огромен балкан отстрани също на вилата, а отпред огромна ливада и дяволски път, който водеше към реалността, действителността изнервените хора и „коледното настроение”.Иван спря Бмв-то под едно малко навесче угаси фаровете врътна отново ключа и бимата заспа уморено сред дългото препускане.Ванката нацепи дърва запали камината направи топъл шоколад и се отдадоха на заслужена почивка с неговата скъпа, голяма любов, която ценеше твърде много в този изтъркан живот.Въртеше се постоянно тяхната любима песен, пиеха топъл шоколад до камината сгушени и си говореха нежно изведнъж жар хвръкна към Иван и падна на крака му изгори се и изведнъж........той се събуди всичко това беше сън стана потен от спалнята целия облян в студена пот първата му работа беше да види любимата дали е до него, но уви нея я нямаше беше заминала цялата стая беше мрачна слънцето не се и опитваше да проникне в стаята.Тя беше студена, мрачна Иван побърза да разгърне пердетата да се утеши с колата си погледна долу и я видя наистина беше там...цялата предница смачкана от брутален удар преди няколко седмици..Иван отиде в кухнята да си направи кафе и това не стана кафето беше свършило отчаян той се върна и си легна отново, искаше му се да заспи завинаги не му се живееше в този реален свят искаше нереалността, искаше да живее в сънищата....

само аз не празнувам така, че няма кво да правя реших да драсна нещо макар и тъпо да е... :driving: :( :(

младши ентусиаст
Аватар

Re: Може би на коледа стават чудеса...

Мнение от ferdy » 25 Дек 2009, 1:03

Не е тъпо, на мен ми хареса, браво. :yes:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 25 Дек 2009, 1:34

Колега не си само ти самичък, аз си пия цял ден сам, далеко от родината и от баш семейството.
На коледа стават чудеса, пожелай си го от дъното на душата си, зареди се с много, много позитивна енергия и ще останеш много приятно очарован! Честита коледа на теб!
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Потребител
Аватар

Мнение от vankata01 » 25 Дек 2009, 2:04

Не един път съм пил сам аз с тая разлика съм си в България само, че..сам няма значение Весели празници на всички и наистина знам какво ти е сега да не можеш се прибереш вкъщи та усетиш топлината на вратата и на родителите, приятелите семейството... имаш чашка вино от мен наздраве и за нова година да си си вкъщи :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 27 Дек 2009, 11:45

ЗДРАВЕТО няма ли го.....ВСИЧКООО друго е безпредметнооо :!: :!: :!: :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Потребител
Аватар

Мнение от stefangt » 28 Дек 2009, 14:02

И на мен много ми хареса историята колега!
П.С. Напомня ми на моя късмет и моите истории.. :( Весели празници на всички с малко закъснение !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niksana » 29 Дек 2009, 13:08

Весели празници на всички :lol: И по Коледа наистина стават чудеса. Вярвайте ! :angel:

Назад към Страхотни истории