некви форумни...що ли ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
некви форумни...що ли ?
що .... мен само това ме интересува.....що бе....що.....
що ли има хора на който им се помага пък после ходят те плюят.....убиждат....що
що ли има хора с картинки в подписа че карат по 6 години пък даже книжка нямат...що
що ли се спами из всяка тема .....що
що ли се пращат заплашителни лични съобщения като не знаеш кой е отсреща....хич не го разбирам ама....що
що ли има сериозни хора на по 30+ години с детски манталитет....що
що ли има...що
Преди време...ровейки се из интернет и търсейки нещо интересно попаднах на един форум...бмв форум.Имаше тема за играта с която се занимавам отдавна....имаше тема за бмв ентусиястите който си правят сбирки всяка неделя.Интересно ми стана.Преди да се регистрирам прочетох доста теми (целите), и реших да се регистрирам...може да му потрябва на някой помощ за играта викам ....
Тука едно мнение,там две,взеха да се трупат.хората на който съм помогна също.Дойде и един момент в който разни хора който аз не познавам взеха да ми се зъбят на постовете,да ми пращат заплашителни съобщения,да ме тормозят в скаип (наложи се да го сменя).ЩО ли ....Викам си .. тва е некои селтак....боен нинжа....ша му омръзне.Времето прекарано из форума немога да го сравня с времето прекарано в никой друг форум.....смях...историй....интересни клипчета...интересни дискусий.След известно време пак почна зъбенето по постове,заплашителните съобщения....що ли ??Какво лошо има че съм решил да си изкажа мнението по някоя тема
.....и тва зъбене е от хора на който съм помагал (нема да ги цитирам но не са много).И всичко това защото съм решил да си изкажа мнението....Забелязъл съм че има доста форумни индивиди на който все им изчезва по нещо....не се чудете.....я ксенонче, я емблемка...що ли ??Приятно ми е разглеждането и четенето на форума но има хора който ще ме откажат....що ли има толкова разбиращи и знаещи хора който спряха да влизат и да пишат ми само четът.....що ли
що ли даже и преди Коледа и Нова Година ми се пращат странни съобщения от индивиди .... странни индивиди....да съм продължавам да се снимам в мизерния ми кенеф....а всъщност дали е моя
.... не съм очаквал да има толкова озлобени хора.....в такъв приятен форум....не съм...
сега очаквам темата да се успами ...давайте....
що ли има хора на който им се помага пък после ходят те плюят.....убиждат....що
що ли има хора с картинки в подписа че карат по 6 години пък даже книжка нямат...що
що ли се спами из всяка тема .....що
що ли се пращат заплашителни лични съобщения като не знаеш кой е отсреща....хич не го разбирам ама....що
що ли има сериозни хора на по 30+ години с детски манталитет....що
що ли има...що
Преди време...ровейки се из интернет и търсейки нещо интересно попаднах на един форум...бмв форум.Имаше тема за играта с която се занимавам отдавна....имаше тема за бмв ентусиястите който си правят сбирки всяка неделя.Интересно ми стана.Преди да се регистрирам прочетох доста теми (целите), и реших да се регистрирам...може да му потрябва на някой помощ за играта викам ....

сега очаквам темата да се успами ...давайте....
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: некви форумни...що ли ?
Пълно е с такива индивиди колега,премести си го в другия крачол и да не ти пука! 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Абе не им се връзвай бе!
Пиши си каквото душа ти даде!
Няма нужда от много мнения!
Важното е да има смисъл темата да се пише смислени мнения!А ако темата няма никакъв смисъл се спами колкото се може докато не я види модератор!
Пиши си каквото душа ти даде!

Няма нужда от много мнения!
Важното е да има смисъл темата да се пише смислени мнения!А ако темата няма никакъв смисъл се спами колкото се може докато не я види модератор!

Тц..тц.
А ти защо толкова се впрягаш и то от непознати?
Помогнал си хубаво..., няма нужда да парадираш с това..., щом си помогнал, значи ти си го пожелал, надали са те карали насила.
Подмини с насмешка подигравките и игнорирай хората, които те заплашват...с мълчание. Не е трудно, повярвай ми.
И мен са ме обиждали и анализирали...наеш ли колко пък ми пука..Тва само може да ме ласкае.
Виж...приятел да те обиди е друго, но тук проблема не е това, доколкото разбирам.
За в бъдеще поне ще си знаеш, не всичко, което фърчи се яде...Подбирай си хората на които да помагаш...и ще ти е два пъти по-лесно.
Помогнал си хубаво..., няма нужда да парадираш с това..., щом си помогнал, значи ти си го пожелал, надали са те карали насила.
Подмини с насмешка подигравките и игнорирай хората, които те заплашват...с мълчание. Не е трудно, повярвай ми.
И мен са ме обиждали и анализирали...наеш ли колко пък ми пука..Тва само може да ме ласкае.
Виж...приятел да те обиди е друго, но тук проблема не е това, доколкото разбирам.
За в бъдеще поне ще си знаеш, не всичко, което фърчи се яде...Подбирай си хората на които да помагаш...и ще ти е два пъти по-лесно.

- borislav
- младши ентусиаст
-
krystal написа:Тц..тц.
Колежката е много права,послушай съвета и,който ти даде.(Повече няма какво да се каже,тя ти е обяснила доста ясно според мен)Ако всеки вземе за се връзва на всеки форумен индивид(както ти се изрази) то какво ще излезе...
Последна промяна borislav на 14 Дек 2009, 1:05, променена общо 1 път

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
що ли що? някой някога пусна темата за любимата ти игра...
по добре щеше да е хора като теб да не знаят за БМВ форума...
Честно да ти кажа не та знам къф си...както и повечето хора тук...но от тъпите ти мнения и коментари...
не правиш много добро впечатление...
Сигорно тревата ти е яка...

по добре щеше да е хора като теб да не знаят за БМВ форума...
Честно да ти кажа не та знам къф си...както и повечето хора тук...но от тъпите ти мнения и коментари...
не правиш много добро впечатление...

Сигорно тревата ти е яка...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
...и пусна тема човекът, когото веднъж изгониха от форума за спам. А той продължи после с безмислените вмятания.
Батко, ше ме извиняваш, нали, ше ме прощаваш за това което ще ти кажа...
Ама ако наистина не възприемаш половината си мнения като спам, а като "помощ" за някого - значи си ужасно прост и плитък.
А, и - научи се на правописен български език, ходи на частни уроци, ала-бала. Ако поне познанията по майчиния ти език бяха на нивото на познанията ти за LfS, сигурно щеше да има 50% по-малко хора, които да гледат с лошо око на теб.
Батко, ше ме извиняваш, нали, ше ме прощаваш за това което ще ти кажа...
Ама ако наистина не възприемаш половината си мнения като спам, а като "помощ" за някого - значи си ужасно прост и плитък.
А, и - научи се на правописен български език, ходи на частни уроци, ала-бала. Ако поне познанията по майчиния ти език бяха на нивото на познанията ти за LfS, сигурно щеше да има 50% по-малко хора, които да гледат с лошо око на теб.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Що?що? Пич отвори си профила и си прочети всички мнения и ще разбереш що?:yes:

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ME4KY написа:що ли има хора на който им се помага пък после ходят те плюят.....убиждат....що
Щот са келеши и не оценяват нищо. Последния път получих еднодневен бан от форумните "богове" точно заради такъв келеш, на който сумати хора му писаха как да си оправи проблема, ама понеже индивида изглежда имаше IQ под стайна температура го мързеше да прочете за какво става въпрос и когато най-накрая се смилиха над него и му обясниха кое как става като за неандарталец, фена реши да ми се направи на мутра, на което аз отвърнах подобаващо се. Та накрая 24 часов бан, е така да има, профилактично.
ME4KY написа:що ли се спами из всяка тема .....що
Ми то няма една свястна тема, че да напишеш нещо различно.
ME4KY написа:що ли се пращат заплашителни лични съобщения като не знаеш кой е отсреща....хич не го разбирам ама....що
Е ти за клавиатурни рейсъри, килъри, гангстери не си ли чувал. Гледа фена 1 филм с Джеки Чан и 1 с Брус Лий и се смята за нинджитсу мастър(или както там се води). Другия вариант е да избива различен вид комплекси - от тва, че го ебават наляво надясно и никой не го бръсне за 5 стинки до тва, че 6 месечната му приятелка все още не му е пуснала.
ME4KY написа:що ли има сериозни хора на по 30+ години с детски манталитет....що
Щото им липсват първите и последните 7 годинки. Други го правят за да се самоубедят, че са още в първа младост. А съм виждал 30+ годишен индивид, който по времето на Шамара се беше "изтупал" с широки дънки, бръсната глава и пр. за да зарибява 16-17 годишни ученички

Добре, че не съм мод, че ше има да банвам, трия мнения и теми поне 1 седмица

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Абе к'во се впрягаш бре,Мечок?Това е само един форум,никой не ти се е зверил на живо,нали
Прекалено много се вживяват всички във форумо.Както xpl0d каза всеки тука е рейсър/килър/мутра...Недей и ти живееш във форума и да приемаш роля на мъченик
.Само това за Скайпа е гадно,от личен опит знам какво е да ти досаждат и да се налага да си смениш акаунта...Общо взето карай си хикс-ер-тето и си свиркай 
Ако има някакви нередности в поста ми моля да ме извините,обаче вчера за втори път през живота си попрекалих с алкохола
и ми е тежко.

Ако има някакви нередности в поста ми моля да ме извините,обаче вчера за втори път през живота си попрекалих с алкохола

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
ЗАЩО?!
виж как дразниш още със заглавието на темата
пък и кво страхотно видя в тея въпроси ?
виж как дразниш още със заглавието на темата
пък и кво страхотно видя в тея въпроси ?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Оставете го човека на мира,
май си е взел поука от наказанието
вече няма МЕЧКУ Нюз
май си е взел поука от наказанието

вече няма МЕЧКУ Нюз

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda