Каквото търсел, си го е намерил

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Каквото търсел, си го е намерил

Мнение от Vasko » 14 Ное 2009, 0:21

Колеги, повода за да съм в този раздел и да напиша тази история е, това което ми се случи преди малко повече от час. Случката е следната :
Имах уговорка с една моя приятелка да е взема от тях и да ходим да пием кафе и да и връча официално поканата за сватбата и взимам е аз от тях и излизаме и карам по един булевард,който си е двулентов . Аз си карам в дясно съвсем спокойно и на едно уширение където има спирка за градският транспорт в последният момент виждам един тъпак с един зелен Сеат да ме изпреварва точно на това уширение от дясно.Аз веднага на спирачките и в следващият момент виждам фаровете на тапака в дясното огледало и мина на няколко сантиметра пред предницата ми. Ами ако не бях спрял или този щеше да се удари в бордюра, защото нямаше да му стигне времето и мястото да ме изпревари от дясно или пък щеше в невъзможността да ме изпревари и да се трясне в спирката. Аз много се ядосах и тръгнах след този ..Оказа се в последствие ,че вътре са се накачили 5 души - три момичета и двама пубера, които отиваха на диско. Естествено на следващата права ги настигнах и тръгвам да го изпреварвам ,а отсреща идва автомобил и онзи тъпак и той натиска, аз естествено свалям предавка по-надолу и съм пред него и съвсем лекичко натискам спирачки ,като го гледам в огледалото колко близо е зад мен и като ме приближи доста пак леко отпускам и пак натискам спирачки докато го накарах и спря зад мен. Просто исках да му покажа,че въобще не е хубаво това ,което направи преди малко. В момента,в който го принудих да спре зад мен -минаха точно 5 секунди и в следващият момент онзи със свирене на гуми включи задна и тръгна да бяга от мен назад. А аз въобще нямах намерение нито да го бия, нито да го гоня. В този момент ми стана адски смешно и взехме да се смеем с мадамата и в следващият момент гледам на огледалото за обратно виждане този как се движи назад и фаровете се отдалечават от мен . Изглежда момчето доста се е притеснило, защото въобще не е гледал как кара назад в платното за движение по което нормално е да се движат автомобили напред. В един момент се чу едно ''прас'' и нашето момче в стремежа си да избяга от мен и карайки назад в суматохата въобще не беше се съобразило да погледне дали случайно зад него няма друг автомобил . Естествено беше се натресло карайки назад в предницата на някакъв лъскав автомобил.Няма да Ви казвам от другият автомобил като слязоха двама и като го подбраха с едни шутове .На мен ми стана жал за момчето .Веднага се обадих на полицията , докато тези не са го смляли от бой. По-добре да му пишат акт, отколкото тези да го инвалидизират за цял живот . Тази случка се случи преди малко повече от час на един оживен булевард в Асеновград. Изводите оставям за Вас. Компанията бяха тръгнали за дискотека - двама пубери с три мадами . Изглежда си търсеха нещо за отскок, може би малка доза адреналин,да се правят на рацери из булевардите, да почешат мъжкото си его пред мадамите..Едва ли някой от тях е предполагал,че вечерта,която тепърва започваше ,за тях ще завърши толкова бързо и безславно с удар в предницата на лъскав автомобил и с разбити и кървящи носове.

И може би в този момент, в който пиша тази история накъде там отново някоя компания вдига наздравица,а на сутринта ще се прибират с автомобил. Хора, мислете с главите си, но с тази,с която трябва !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Каквото търсел, си го е намерил

Мнение от BMWPetar » 14 Ное 2009, 0:43

Еми така си е... Който търси-намира :mhihi:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Ное 2009, 0:47

за мен и двамата сте за бой... просто си изкарал късмет, че не си го ял ти :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Ное 2009, 0:56

steeN написа:за мен и двамата сте за бой... просто си изкарал късмет, че не си го ял ти :)

Ааааа не, кой се прай на ербап да си сърба, е е виновен колегата, виноввн е серсемина със сеата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Ное 2009, 1:09

май ще си останеш минувач :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 14 Ное 2009, 1:10

:shock: очертава се интересна тема ....кой прав кой крив :paranoid:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 14 Ное 2009, 1:16

OMVfen написа:Колеги, аз бях този със Сеата и да ви кажа, това всичкото дет го е написал колегата е лъжа!
Него го биха мутрите, а аз почти го спасих, като се обадих в полицията!
Койте не вярва, колегите в Асеновград ще го потвърдят в моя полза!
Единственото вярно е, че го написа преди около 1 час.
Аман от лъжци!
Колеги помощ, изкам да си изчистя доброто име от такива!

И защо ще го пише тогава?
Изображение

Аватар

Мнение от OMVfen » 14 Ное 2009, 1:17

spacepl написа:май ще си останеш минувач :mhihi:

Колега, моля ти се, да говорим сериозно... не е майтап темата, има свидетелски доказателства по нея!!! Ченгетата са ми приятели! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 14 Ное 2009, 9:47

Напиши и твоята гледна точка, както колегата, с всички подробности да видим ...
Се пак в спора се поражда истината ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Ное 2009, 10:13

pLaM3N написа:Напиши и твоята гледна точка, както колегата, с всички подробности да видим ...

Изображение каква е неговата гледна точка... ? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 14 Ное 2009, 10:22

Честно казано не ми пука, но може 1 от 2мата да лъже, т.е. със сигурност единия от 2мата си обогатява нещо, но ...
Това се случва постоянно, на мен също ми се е случвало, само, че тогава се състезаваха 2ма и единия си мина от ляво а другия нямаше къде и мина баш през спирката, разширението и за малко да отнесе едно такси ...

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Ное 2009, 10:03

Колега като прочетох заглавието и първите редове викам приателката си го е търсила и го е открила. След това като продължих да чета и ми стана ясна цялата картинка..... А относно другото момче със Сеата, ами като не може да кара и назаден даже така става...
Изображение

Назад към Страхотни истории